![]() |
Cytat:
|
No i co z tym amortyzatorem? Wysyłam prywatne wiadomości i zero odpowiedzi ! Co jest kurna?Głucha cisza?
|
Do ATAS podejdzie?
|
Operator było napisane co i jak i foty podesłane na szybko robocze. Będzie coś więcej to szybko pójdzie info na FB i tutaj w odpowiednim dziale. Póki co zaklepany jest komplet i na następne trzeba będzie zapisywać się.
Chodzi o to że zestaw będzie później dostępny w ciągu 2tygodni ale amory jadą z Chin i to czas ok 8 tyg. Kto będzie chciał wpłaci zaliczkę bo nie mam tyle swojej kasy by zatowarowac się. Póki co jedną dostawa miała być max do połowy sierpnia a dalej wisi przed Polską i nie może dotrzeć. |
Ok, pisałeś, że masz trzy amory i zaliczkować. Rozumiem, że jestem tym szczęśliwcem, który się załapał i do dwóch tygodni będę miał komplet :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Póki co Ci co wpłacili zaliczkę maja pewniaka na komplet. Miało być już ale chinczyki coś z transportem dają ciała. Tzn paczki są już pod naszą granicą ale stoją.
Jak będę miał swoją kasę prywatną to zamówię w.ciemno amory a jak nie to by było szybciej robimy zbiorowke. Kazdy da.od razu kasę i zamawiam co mnie odciąży i Wam przyspieszy |
Paweł , pisałem do ciebie na prv . Też jestem chętny na komplet do NAT
|
Pisałeś chyba maila i odpowiedzialem. Jeśli nie masz to prześlę raz jeszcze
|
Jak chcecie kręcić tym pokrętłem podczas jazdy? Dostęp jest bardzo upierdliwy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |