![]() |
Można chyba na wszystkim . Po co Ci zapasowe ciuchy termo , namiot na focie wygląda na trójkę , karimata Therm a rest połowa objętości i wagi, kuchenka kuchence nierówna
Ok. To tylko taka uwaga . Nie ma znazcenia tydzień czy miesiąc.Ilość praktycznie ta sama 2) w rogalu 2x dętki, narzędziówka (mały wd40, smar do łańcucha, po małej tubce wazeliny technicznej, smaru grafitowego i silikonu), kuchenka + kartusz gazu, , kompresor (który i tak głównie woził Mati) Dętki OK + kuchenka + gaz + mały smar do łańcucha . Reszta w miejscowym sklepie jak potrzebna. co by się nie spieprzyło wszystkiego nie zabierzesz ps. nie ma niewygodnego spania , może być tylko wypita za mała ilość palinki :D |
Franz, to o ile by spadła waga? 3kg? 5kg?
|
kiedyś napisałem zacząć od stelaży co mają wspomóc subframe
Pakuję się w worek 50 l . Na zbiorniku narzędziówka |
pytanie (jak i Twoja poprzednia uwaga) dotyczyło samego bagażu.
|
NIE WIEM O ILE - bo nie wiem co kolega zabrał
Namiot mam dwuosobowy 2,5 kg czeski z alu stelażem, na jednego człeka aż nadto. Spiwór puchowy 500 g mikro kuchenka i nabój 320g Z kumplami dzielimy dętki - Ty tył - ja przód karimatka samopompująca 2,5 cm Można sobie wyliczać - tylko po co. Dawniej brałem różne szpeje ale dziś można w razie draki kupić na miejscu . Kiedyś woziłem dwa kufry dziś wystarcza worek koniec śmiecenia w fajnej relacji |
Wydaje mi się faktycznie trochę bicie piany. Większość szpeju to objętościówka co robi wrażenie po spakowaniu, a masy znacząco nie zwiększa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak ktoś ma chęć biwakować z kuchenką, to nie widzę powodu by go od tego odwodzić. Jak ktoś ma chęć na kwatery, i knajpy to j.w.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |