![]() |
będę z tym musiał żyć ;)
|
Przeżyjesz. Z tym że ta puszka nie ma homologacji. Ja w sobotę miałem mały problem na badaniu technicznym z Huzarem. Za głośny. Przeszło ale w innej stacji mógłby być zonk.
|
Będziesz musiał się opić
|
Mada mam nadzieje że na mazurach pomożesz mi utopić te smutki, chyba że afry potopimy na baba jadze topienie w torfie cię minęło ;)
Emek- u mnie przeglądy to trzeba się prosić żeby coś sprawdzili, wchodzisz podajesz przebieg i jest pieczątka jak im się chce to vin sprawdzą :) |
Ja postaram sie zrobic w tym roku Belgie albo Holandie....a moze obie..Mam blisko
|
Cytat:
Za glośno na oryginalnym, fakt ze to Rd03 i tłumik jest zgnity w środku i pewnie dziurawy. Nie mając innego wyjścia założyłem spowrotem huzara, i obydwa db kilry i na drugi dzień pojechałem znowu na badanie, i przeszedł. Pokazało 98 decybeli, facet stwierdził że jest dopuszczone 96 plus jeden procent, i że te 98 może zakceptować :) Porobię eksperymenty z db killerem końcowym, jak by go tak ponawiercać? Fajnie było by urwać te dwa decybele. |
A jak stacja dokonywala pomiaru? zgodnie z wytycznymi? no ciekawe
|
Myślę że tak, facet był dość skrupulatny w ustawienu tego aparatu, wydzielony placyk. Bardziej się obawiałem składu spalin, bo moja trójka swoje lata ma, ale było ok.
|
1 Załącznik(ów)
Ja dziś przeleciałem 150 km podlaskiego odcinka TET, konkretnie wjechałem w miejscowości Mosty za Siedlcami, wyjechałem w Hajnówce. 60% to asfalty, troche szybkich szutrów, parę polnych przejazdów. Ogólnie lajtowo, bardzo pięknie, ale wypadałoby tę trasę trochę poprawić.
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1533494007 |
To wpadłem na najmniej ciekawy odcinek TET. Jeżeli masz uwagi to zgłoś do Mirka.
Najciekawszy odcinek zaczyna się za Hajnówką... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |