![]() |
Tak się składa że kontaktowałem się z tym Niemcem i do tej ceny dochodzi jakiś podatek + LNK 295.- oraz ciężko ze sprzedażą bez Vat jeśli jest się firmą nie motocyklową, chociaż deklarował jego zwrot po rejestracji tutaj w Polsce. Jak to wszystko się podliczy razem z transportem a przy granicy to on nie jest, to już nie wychodzi dużo taniej. A że czerwony, tragedii nie ma, szczególnie na żywo :) a zostaje prawie 10000 w kieszeni. Chciałem kupić z polskiego salonu ale niżej niż 56000 się nie udało, gdzie twierdzili że przy tej cenie to już nie mają zarobku. Jak brałem to miał jeszcze 1 sztukę. Idą jak świeże bułki.
|
Cytat:
|
Przynajmniej taka sytuacja rozwiązuje jeszcze 1 problem, ponieważ nie mogłem się zdecydować na konkretne malowanie oraz czy ma być z DCT, bo z tego co przeglądam forum to zwolenników jest tyle samo co przeciwników. A tutaj jest jeden typ jedno malowanie z DCT i problem z głowy :)
|
Panowie,
Myślę, że nie ma co kopii kruszyć o kolor itp gdy jest spora oszczędność cenowa. Jeśli moto jest w pełni nowe, legal i objęte gwarancją itp to może być nawet z dystrybucji "hinduskiej". Winyle z Signature CD załatwią sprawę i ta wiśniowa też będzie cacy :at: |
Ma jechać, a resztę pier.....olić znaczy się oliwić by nie zardzewiała :D Tak trzymać.
|
Cytat:
|
Szczegolnie szprychy :D
|
czy ktoś zna cenę modeli 2018? pewnie będzie znowu jakaś szopka owiana tajemnicą.
|
Cytat:
|
Jestem bezpośrednio po szkoleniu dot. CRF1000L 2018.
Jeśli macie jakieś pytania, postaram się udzielić odpowiedzi. Poniżej przesyłam nowe malowanie CRF1000L na 2018 rok: https://images83.fotosik.pl/958/c333aacd09ea46cdgen.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |