Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rozpoczęcie sezonu 2018 ? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=31400)

Jack_*Daniels 05.03.2018 09:10

Cytat:

Napisał voxan69 (Post 573464)
W Sanoku tez byly fajnie imprezy, ktore organizowalem ale nastawione na jazde i jeszcze raz jazde. Wieczorem byla mocna integracja przy ognichu. Tez niektorym nie pasowalo. Wyzywienie i nocleg mielismy prawie za free. Baza byla super. Trasy najlepsze w Bieszczadach gdzie za dzien robilismy po 170 km po gorach. I tez umarlo smiercia naturalna. Nie bylo ostatnio wielkiego odzewu. Chyle czola dla podlasiakow dla ktorych w tym roku na pewno cos wg. zyczenia w lecie cos zorganizuje. Mozna poszukac na watku poludniowywschod czy you tube - Integracja Sanocka. Jakby ktos mi pomogl to bylbym w stanie ogarnac duza impreze dla lisci i ciezkich. Samemu ciezko cos zrobic. Tym bardziej jak poswiecasz swoj czas za free koszt rodziny a pozniej sluchasz na forum jaki to zurek byl ...ujowy.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Ja bym cię odwiedził z chęcią ;-)
Na wszelki wypadek żurek wezmę w słoiku :)

stopa-uć 05.03.2018 14:30

Kochani
Rozmawialiśmy z Sołtysem na ten temat.
Myśleliśmy że macie Białej dość , ale skoro.............
Bicio--zapamiętałem "wokół Zalewu.........
Myślimy ! ! !

Jorguś przepraszam za wtedy.
Pomyślimy jak każdego przedstawić . A może każdy
przyjedzie z jakimś przebraniem,To byłby już do końca dni swoich rozpoznawalny.

Ciał

myku 05.03.2018 14:59

Niech kazdy wyjdzie na scene,przedstawi sie i na swoje 3 min. Bedzie beka a przynajmniej atmosfera sie rozluzni:D

stanley 05.03.2018 15:00

Biała ma ten plus, że jest mniej więcej po równo km z każdej strony kraju. Dużym jej minusem są natomiast fatalne warunki lokalowe, które z roku na rok będą ulegały jedynie pogorszeniu. Gdyby tak udało się znaleźć coś cywilizowanego w tej okolicy, to myślę, że duża część uczestników przebolałaby nawet nieco wyższe koszty. Zaraz rzuci się na mnie grupa ludzi, która może spać w wilczej jamie i jest im wygodnie (i ja to rozumiem), ale powyższe podsumowanie jest zdaniem moim i coraz większej grupy ludzi z naszego forum. Przynajmniej tak mówią w prywatnych rozmowach :)

Misza 05.03.2018 15:06

Ja spałem jesienią w penthausie w Białej... w życiu nie mieszkałem w lepszych warunkach.

myku 05.03.2018 16:15

Cytat:

Napisał Misza (Post 573632)
Ja spałem jesienią w penthausie w Białej... w życiu nie mieszkałem w lepszych warunkach.

Kuz kiedys napastowalem cie zebys do rajchu przyjechal. Mialbys warunki:haha2:

EmilD 05.03.2018 16:20

Cytat:

Napisał stanley (Post 573631)
Biała ma ten plus, że jest mniej więcej po równo km z każdej strony kraju. Dużym jej minusem są natomiast fatalne warunki lokalowe, które z roku na rok będą ulegały jedynie pogorszeniu. Gdyby tak udało się znaleźć coś cywilizowanego w tej okolicy, to myślę, że duża część uczestników przebolałaby nawet nieco wyższe koszty. Zaraz rzuci się na mnie grupa ludzi, która może spać w wilczej jamie i jest im wygodnie (i ja to rozumiem), ale powyższe podsumowanie jest zdaniem moim i coraz większej grupy ludzi z naszego forum. Przynajmniej tak mówią w prywatnych rozmowach :)

Koło Zalewu Sulejowskiego jest sporo innych "PRL-owskich" ośrodków w trochę lepszym stanie :P

stanley 05.03.2018 17:05

Zatem wysuwam pewną sugestię w stronę organizatorów, aby zorientować się w ofercie konkurencji. Może uda się zorganizować coś lepszego w podobnej cenie.

Dzieju 05.03.2018 17:45

Cytat:

Napisał stanley (Post 573631)
Dużym jej minusem są natomiast fatalne warunki lokalowe, które z roku na rok będą ulegały jedynie pogorszeniu. Gdyby tak udało się znaleźć coś cywilizowanego w tej okolicy, to myślę, że duża część uczestników przebolałaby nawet nieco wyższe koszty. Zaraz rzuci się na mnie grupa ludzi, która może spać w wilczej jamie i jest im wygodnie (i ja to rozumiem), ale powyższe podsumowanie jest zdaniem moim i coraz większej grupy ludzi z naszego forum. Przynajmniej tak mówią w prywatnych rozmowach :)

No widzisz a ja z rozmów wywnioskowałem że cena ma znaczenie.
Bogatych może i nieco przybyło i im nie robi różnicy , można też zaobserwować zwyżkę "wygodnickich" od 4 gwiazdek w górę.
Trzeba jednakże spojrzeć również innymi oczami tych co to liczą ile paliwa na dojazd , ile za noclegownie plus dodatki ...... to się robi spora kwota która może mieć wpływ na decyzję.
Pewnie że można olać tych co liczą i zapodać 5 gwiazdek w stylu BMW,najwyżej nie przyjadą , można zrobić 3 gwiazdki i z kolei nie przyjadą ci 5 gwiazdkowi.
Jak zwykle nie dogodzi wszystkim.
W mojej skromnej ocenie standard dotychczasowy jest proporcjonalny do charakteru Afrykańskiego i mi zupełnie nie przeszkadzało 4*C nad ranem przy chodzącym całą noc grzejniku.
Jadąc do Białej robię to świadomie bez szukania negatywów.
Ludziska miękną i stąd ta dyskusja :)

Futrzak 05.03.2018 17:48

Afrykański pomór świń w 5 gwiazdkowym hotelu
Ku....a toż to wbrew ideologii taniego podróżowania
Ci co chcą przyjadą a nie zainteresowani będą szukać wymówek

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.