![]() |
Cytat:
Na wszelki wypadek żurek wezmę w słoiku :) |
Kochani
Rozmawialiśmy z Sołtysem na ten temat. Myśleliśmy że macie Białej dość , ale skoro............. Bicio--zapamiętałem "wokół Zalewu......... Myślimy ! ! ! Jorguś przepraszam za wtedy. Pomyślimy jak każdego przedstawić . A może każdy przyjedzie z jakimś przebraniem,To byłby już do końca dni swoich rozpoznawalny. Ciał |
Niech kazdy wyjdzie na scene,przedstawi sie i na swoje 3 min. Bedzie beka a przynajmniej atmosfera sie rozluzni:D
|
Biała ma ten plus, że jest mniej więcej po równo km z każdej strony kraju. Dużym jej minusem są natomiast fatalne warunki lokalowe, które z roku na rok będą ulegały jedynie pogorszeniu. Gdyby tak udało się znaleźć coś cywilizowanego w tej okolicy, to myślę, że duża część uczestników przebolałaby nawet nieco wyższe koszty. Zaraz rzuci się na mnie grupa ludzi, która może spać w wilczej jamie i jest im wygodnie (i ja to rozumiem), ale powyższe podsumowanie jest zdaniem moim i coraz większej grupy ludzi z naszego forum. Przynajmniej tak mówią w prywatnych rozmowach :)
|
Ja spałem jesienią w penthausie w Białej... w życiu nie mieszkałem w lepszych warunkach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zatem wysuwam pewną sugestię w stronę organizatorów, aby zorientować się w ofercie konkurencji. Może uda się zorganizować coś lepszego w podobnej cenie.
|
Cytat:
Bogatych może i nieco przybyło i im nie robi różnicy , można też zaobserwować zwyżkę "wygodnickich" od 4 gwiazdek w górę. Trzeba jednakże spojrzeć również innymi oczami tych co to liczą ile paliwa na dojazd , ile za noclegownie plus dodatki ...... to się robi spora kwota która może mieć wpływ na decyzję. Pewnie że można olać tych co liczą i zapodać 5 gwiazdek w stylu BMW,najwyżej nie przyjadą , można zrobić 3 gwiazdki i z kolei nie przyjadą ci 5 gwiazdkowi. Jak zwykle nie dogodzi wszystkim. W mojej skromnej ocenie standard dotychczasowy jest proporcjonalny do charakteru Afrykańskiego i mi zupełnie nie przeszkadzało 4*C nad ranem przy chodzącym całą noc grzejniku. Jadąc do Białej robię to świadomie bez szukania negatywów. Ludziska miękną i stąd ta dyskusja :) |
Afrykański pomór świń w 5 gwiazdkowym hotelu
Ku....a toż to wbrew ideologii taniego podróżowania Ci co chcą przyjadą a nie zainteresowani będą szukać wymówek |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |