![]() |
ATomek - mistrz!
Komu to przeszkadzało :D Oryginał jednak kapkę się różni (brak wykrzyknika, całe R), może ktoś znajdzie i 10 różnic ;) http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1...nd-14351_1.jpg |
1 Załącznik(ów)
Nie ma jak dobry humor w piątek :Thumbs_Up: :haha2:
Gwarantuję, że żonę mam normalną i włosy ma tylko tam, gdzie powinna:D |
Cytat:
|
czekam na swoje revity z ali. Sa juz w europie, to moze niedlugo dojdą. Zobaczymy ile to warte, nigdy u chinoli takich rzeczy nie kupowalem. Ladowarke, powerbank, kable to tak, ale nie rekawiczki, wiec jestem ciekawy.
|
Dawno temu, w 2004 kupiłem rękawiczki z logo BMW pasującym do mojego dawnego motocykla. Były drogie, ale do dziś niezastąpione. Przejechały ze mną ponad 200 kkm. Jakie było moje zdziwienie, kiedy odkryłem w podszewce metkę Made in China...
|
Cytat:
Póki co żadna nitka nie puściła - wykonanie bardzo OK. Moim zdaniemwarto kupić.....pewnie na naszym aledrogo połowa aukcji jest właśnie z tymi "firmowymi" ściągniętymi od "skośnych" braci i sprzedawanych za oryginały:) |
w temacie podróbek :D
|
I do mnie dotarły. Jak na podróbkę to całkiem, całkiem.
Ktoś może kupował na alli ciuchy "revita"? Przebitka na cenie tak jak na rękawicach. |
Do mnie również dotarły i jeżeli te z dalekich Chin to podróbki, to oryginały chyba złotą nicią muszą być szyte. Jakość i wykonanie bez zastrzeżeń. Tyle, że chyba przesadziłem z rozmiarem XL i w najbliższym czasie wrzucę na giełdę
|
Cytat:
A normalnie jaki rozmiar nosisz? W sensie akuratności rozmiarówki pytam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |