![]() |
Wow fajna bramka dla bezwizowych "kiboli".
Można rozważyć szybką razwiedkę na Siebieżki Park Narodowy. Taka klimatyczna Rosja B, a w porywach nawet C. Infrastrukturalna rozpierducha , drewno w zabudowie itd, poza główną drogą (M9). Nie wiem jak z "grawiejami" bo leciałem bardziej w tranzycie w ub r. Co prawda przejścia w pobliżu LV z tego co podane powyżej nie wchodzą, ale jak nie odhaczą na wjeżdzie do FR można spróbować wyjechać na "nielegalu" :). Temat na +2 dni pod rozwagę. Można też zgłębić temat ścieżek w okolicach Smoleńska ( miasto + naddnieprzańskie wzgórza) przy okazji zahaczenia o Katyń. + 1/2dni dni. |
p.s.
wykorzystałem wasz pomysł dla kilku moich znajomych, dzięki :Thumbs_Up: ale lecimy tylko asfalty - i tylko czwartek >> niedziela, więc gdyby coś wam było potrzeba, typu dowieść linkę sprzęgła, piszcie pozdro Miro |
My dzisiaj u Czesława w sadku.
|
Spotkanie w sadku u Czesława było piękne!
Nie ma jak wejść do muzeum i usłyszeć "Cześć Jagna i Raf" :) Nie zostaje nic innego tylko napisać jakąś relację z tego spotkania dla potomnych ;) Musimy tylko jeszcze zlawetować się do domu. 700 km... |
Podziękował za wyjazd i niebawem wrzucę kilka fot z telefonu.Aparatu nie brałem i dobrze bo trza było się skupić na opanowaniu motocykla w terenie😜.
|
przeciez calgon radzisz sobie doskonale. Ostatniego dnia zrobiles 300 km TETa na strzala z przerwa na obiad. Zuch!
|
Dzięki za kolejne doświadczenie.
|
Dzięki również :Thumbs_Up::)
Teraz przyjdzie czas na zmiany nicków... :D |
Dzięki za wspólną zabawę.
|
Dzięki za wyjazd. Dotarliśmy do domów chyba jako ostatnia ekipa (noc z niedzieli na poniedziałek).
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |