![]() |
Hmm, idąć twoim tokiem i zgodnie z ustawą o ochronie naszego języka należy zdublować napis Afryka i będzie blizniaczy = twin :D
|
Wg mnie w październiku będzie już zimno... nie można by w połowie września??
wiem, że to jest zakończenie sezonu ale jak będzie cieplej to i z gorzałką będzie bardziej ekonomicznie he he... a jak ktoś się nie doczłapie po imprezie do domku to zaśnięcie na schodach nie bedzie groziło wyziębieniem organizmu o "organach" nie wspomnę :haha2:i co Tszoda na to?? Maćka |
Cytat:
|
Pewnie coś się szykuje tylko to narazie tajemnica, trzymają nas w niepewności :)
|
Cytat:
Październik może być różny, ale wcale nie znaczy że zły , jednakże bliżej "domyślnego " zakończenia sezonu bo sezon się nie zamyka tylko obecny się kończy 31.12 a nowy zaczyna 1.01. W sumie to i druga połowa września też może być :) , wtedy można pod koniec października zrobić " zakończenie zakończenia" :Thumbs_Up: |
Biorac pod uwage ot ze pracuje ostatnio do takich godzin jak teraz to mam nadzieje ze do tego czasu bede juz mial afri :)
Jakbyco to bedzie zakonczenie przesuniecia odroczonego zakonczenia. Nie mozna tej imprezy nazwac jakos inaczej :P Chyba mi nie powiecie ze przestaniecie jezdzic :) |
G3D, bez przesady - to takie symboliczne ma byc :D
|
Nie nie nie, jezdzisz napewno duzo dluzej niz ja, a nic nie rozumiesz ! :P
Po zakonczeniu moto na kluczyk do garazu, a owy kluczyk do dyzurnego. Kluczyki sa wydawane dzien przed rozpoczeciem sezonu, zebys zdazyl umyc machine :) Ja zaczalem poprzedni sezon w listopadzie i mykam caly czas z 2tyg przerwa na sylwestra [za duzy snieg :P]. Na afri bedzie never ending sezonek :) |
G3D, myslisz się bardzo co do mnie - ja dopiero kupować będę moto więc póki co jestem longway virtual rider :D
a co do zakonczenia - cóż, nie ma co ukrywać, że zaś nie będziemy się myć i będziemy pić ... i te klimaty :D |
i tak sobie mysle, czy by od razu nie polaczyc tego z Afri Tribal War :D
Bitwa na kólki - może być ciekawie :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |