Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afryka - zakończenie sezonu :) - pomysł (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=346)

ramires 09.07.2008 01:49

Hmm, idąć twoim tokiem i zgodnie z ustawą o ochronie naszego języka należy zdublować napis Afryka i będzie blizniaczy = twin :D

Maćka 09.07.2008 15:14

Wg mnie w październiku będzie już zimno... nie można by w połowie września??
wiem, że to jest zakończenie sezonu ale jak będzie cieplej to i z gorzałką będzie bardziej ekonomicznie he he... a jak ktoś się nie doczłapie po imprezie do domku to zaśnięcie na schodach nie bedzie groziło wyziębieniem organizmu o "organach" nie wspomnę :haha2:i co Tszoda na to??

Maćka

hubert 09.07.2008 15:22

Cytat:

Napisał ramires (Post 14660)
Do sprawdzenia jest też - zaplecze sanitarne oraz .. Lidl/Biedronka/Plus - celem zaopatrzenia :D w ambrozje - chyba, że zorganizuje się jakiś dystrybutor z ambrozją.

Masz na myśli popularny drink zwany z ambrozją czyli tanie wino jabłkowe typu Drink Nadwiślański zmieszany pół na pół z Colą ?

giziu 20.07.2008 21:29

Pewnie coś się szykuje tylko to narazie tajemnica, trzymają nas w niepewności :)

Dzieju 21.07.2008 23:46

Cytat:

Napisał Maćka (Post 14871)
Wg mnie w październiku będzie już zimno... nie można by w połowie września??
wiem, że to jest zakończenie sezonu ale jak będzie cieplej to i z gorzałką będzie bardziej ekonomicznie he he... a jak ktoś się nie doczłapie po imprezie do domku to zaśnięcie na schodach nie bedzie groziło wyziębieniem organizmu o "organach" nie wspomnę :haha2:i co Tszoda na to??

Maćka

Na podniesienie temp wewnętrznej można też zrobić mały przejazd ...i od razu cieplej...prawda ?( patrz sobotnia rundka).
Październik może być różny, ale wcale nie znaczy że zły , jednakże bliżej "domyślnego " zakończenia sezonu bo sezon się nie zamyka tylko obecny się kończy 31.12 a nowy zaczyna 1.01.
W sumie to i druga połowa września też może być :) , wtedy można pod koniec października zrobić " zakończenie zakończenia" :Thumbs_Up:

G3d 22.07.2008 02:44

Biorac pod uwage ot ze pracuje ostatnio do takich godzin jak teraz to mam nadzieje ze do tego czasu bede juz mial afri :)
Jakbyco to bedzie zakonczenie przesuniecia odroczonego zakonczenia.
Nie mozna tej imprezy nazwac jakos inaczej :P
Chyba mi nie powiecie ze przestaniecie jezdzic :)

ramires 22.07.2008 02:51

G3D, bez przesady - to takie symboliczne ma byc :D

G3d 22.07.2008 03:11

Nie nie nie, jezdzisz napewno duzo dluzej niz ja, a nic nie rozumiesz ! :P
Po zakonczeniu moto na kluczyk do garazu, a owy kluczyk do dyzurnego.
Kluczyki sa wydawane dzien przed rozpoczeciem sezonu, zebys zdazyl umyc machine :)
Ja zaczalem poprzedni sezon w listopadzie i mykam caly czas z 2tyg przerwa na sylwestra [za duzy snieg :P].
Na afri bedzie never ending sezonek :)

ramires 22.07.2008 03:21

G3D, myslisz się bardzo co do mnie - ja dopiero kupować będę moto więc póki co jestem longway virtual rider :D

a co do zakonczenia - cóż, nie ma co ukrywać, że zaś nie będziemy się myć i będziemy pić ... i te klimaty :D

ramires 28.07.2008 17:27

i tak sobie mysle, czy by od razu nie polaczyc tego z Afri Tribal War :D

Bitwa na kólki - może być ciekawie

:D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20.