![]() |
Cytat:
|
Cytat:
choć pamiętam jeszcze BBS i Gophera, to początkiem socialu był Usenet (czyli grupy dyskusyjne oparte o NNTP) oraz ICQ właśnie. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
No cóż rzec... czekamy teraz na wielkie przygody na tym wielkim motocyklu.
|
chyba juz starszy od węgla jestem bo nie jarzę tych textów:)- tak czy siak mirkosławski witaj w gronie pomarańczowej zarazy:):) - powiedz tylko czy Twoja locha jest z abs-em a jeśli tak to jak sobie radzisz z wyłączaniem przed wjazdem w teren? (tzn pamiętasz o tym?)
pzdr |
Cytat:
Cytat:
Moja jest z ABS'em i na razie zapominam a więc wpadłem na pomysł, że jak odpalam i wiem, że mogę zjechać z asfaltów to od razu robię ABS off :D:D czyli właściwie zawsze latam z wyłączonym (choć na razie dopiero zaczynamy wspólne urzędowanie):Thumbs_Up: |
Założyłem dzisiaj zębatkę 45z, odpaliłem na podwórku i wsiadłem. Jak wsiadłem - ruszyłem - i nie mogę uwierzyć - 3 zęby różnicy (bo jeszcze oryginalny napęd był i na tyle 42 zęby) a moja Locha stała się niemalże przyjacielska! Już do soboty się doczekać nie mogę :D
|
Cytat:
plonk był dobry! :D I poczta na kki.net.pl ;-) |
Cytat:
Cytat:
Nie idź tą drogą:oldman: Tak mi się jakoś skojarzyło ;) https://img18.dmty.pl//uploads/20190...xgxpm2_600.jpg Ps. Jak masz akrapy to bardo możliwe, że masz wgrane mapy Akrapa i wtedy faktycznie bardziej nerwowo od zwykłej reaguje na ruch prawego nadgarstka. |
Na 42 z w offie da się jechać albo dzida albo stoisz. Teraz powinno być trochę lepiej ale do spokojnej świni to jeszcze daleko ;) już więcej nie zlagodnieje :)
|
A ja paczę i paczę i oczom nie wierzę co z tego może zrobić zakochany kierownik ;-) A ja siebie miałem za gadżeciarza :-D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |