Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=246)
-   -   Dupa boli - co robić? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35656)

plaku 03.09.2019 12:12

Cytat:

Napisał consigliero (Post 649848)
Mnie się zrobił odcisk po wewnętrznej stronie kciuka prawej ręki, czy używam złe rękawiczki, albo muszę założyć coś na manetkę gazu. Jakie jest prawdopodobieństwo że owa manetka straciła już tyle gumy przez 13 lat i obecnie może być sprawcą nagniotka. Dupa też czasem mnie boli ale to w momencie gdy założę złe spodnie.

Consigliero ok! jest opis Twojej dolegliwości.... ale po kiego znowu wklejasz fotkę swojej pięknej bumy? w wątku bolącej dupy użytkowników NAT.....?

Zet Johny 03.09.2019 12:33

Boli palec to wrzucać zdjęcie palca a jak boli coś innego to fotka tej części ciała która boli :D
Dobrze zrozumiałem Cię Plaku?

consigliero 03.09.2019 16:07

Cytat:

Napisał plaku (Post 649902)
Consigliero ok! jest opis Twojej dolegliwości.... ale po kiego znowu wklejasz fotkę swojej pięknej bumy? w wątku bolącej dupy użytkowników NAT.....?

może ktoś coś wypatrzy na fotce, co może być nie tak. A fotka zawiera zarówno manetkę oraz układ siedzenia. Przód jest w pozycji wysokiej a tylna część w pozycji niskiej, może ten układ spowodował że nastąpiła zmiana pozycji za kierownicą i to spowodowało nagniotek na palcu prawej ręki. Siedzenie jest już też trochę wygniecione i może wymaga poprawy. Taki był mój tok rozumowania.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

myku 03.09.2019 16:42

:lol8::lol8::lol8:....az boje zrobic sobie cos do jedzenia bo jeszcze czasoprzestrzen sie zakrzywi i nigdy nie dojde do kuchni.

darius 03.09.2019 19:12

Mnie przestaje boleć po przekroczeniu 500km jednego dnia 😀

D

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

plaku 03.09.2019 23:10

Cytat:

Napisał Zet Johny (Post 649917)
Boli palec to wrzucać zdjęcie palca a jak boli coś innego to fotka tej części ciała która boli :D
Dobrze zrozumiałem Cię Plaku?

Johny :Thumbs_Up::Thumbs_Up:wypic z Tobą flaszeczke to by była przyjemnosc.....:D.

plaku 03.09.2019 23:15

Cytat:

Napisał myku (Post 649966)
:lol8::lol8::lol8:....az boje zrobic sobie cos do jedzenia bo jeszcze czasoprzestrzen sie zakrzywi i nigdy nie dojde do kuchni.

Myczku może się umówimy na łamanie czasoprzestrzeni w garażu (stream)...?
mam arsenał....:D

myku 04.09.2019 12:50

Cytat:

Napisał plaku (Post 650009)
Myczku może się umówimy na łamanie czasoprzestrzeni w garażu (stream)...?
mam arsenał....:D

Ja na to jak na lato :D.Trzeba bedzie cos ustalic i beda foty do wszystkich mozliwych watkow na forum :D

Borkow 14.09.2019 10:29

Wróciłem z wyprawy średniego zasięgu (7400km w 12 dni) i okazało się, że przeróbka siedzenia w zupełności wystarczyła. Po zmianie gąbki na miększą żadnych dolegliwości. W razie jak by ktoś reflektował dam namiar na tapicera w Gdańsku.

calgon 24.09.2019 07:33

Cytat:

Napisał Pirania (Post 649195)
A ja to kupiłem i dmucham ile mi potrzeba... I tym faktem skończyły się zabawy z przerabianiem kanapy przy każdej zmianie motura..:p

Pirania co to jest? Jakiś link?
Pzdr.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.