![]() |
Z bólem serca muszę się wykreślić z listy uczestników.
Mieliśmy nadzieję że się uda, lecz zdrowie mojej połówki- ciężarówki nie pozwala :( 1. Sambor 2. Tomas_xrv+3 3. Mio+1 4. Consigliero + 1 5. Redrobo +1 6. Golab +3 7. Grzechu + Edzia 8. Michaua 9. Krzychu xt 10. ablos + bar 11. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan 12. Siwy, sam albo z rodzinką 13. Marek XR-ką, a może z Kasią 14. szelas, nie przepuszczę takiej okazji 15. Concer + Dorota 16. Leżan + 1 17. teren 78 +......... 18. Jarek+1 19. Dżony - narazie +1 ale może będzie i + 4 20. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko 21.Herni |
Upaly ida, byc moze woda bedzie ciut cieplejsza niz wtedy gdy byla najzimniejsza.. Przypominam, ze na splyw rzeczny potrzebna jest pianka, poniewaz piekno tej rzeki w duzej mierze jest pod woda:)
|
Ja jednak odpadam
|
Cytat:
|
A ja mam dylemat, mam piankę i 1999 km przepłyniętych wpław albo ileś tam.
Według Was powinienem płynąć w piance czy bez? |
Marek bez pianki lecimy:)
|
Cytat:
|
Ja płynę w foli bąbelkowej, a w każdym bąbelku zapas tlenu.
|
Jutro jade w Polskie , wracam w poniedzielnik i przedstawiam plan.
Na dzien dzisiejszy zglosiło sie 35 uczestników . Znając realia prosiłbym zeby ci co mają przyjechać a nie zapisali sie potwierdzili to. Ułatwia to sprawe . W tej chwili z uwagi na KW będzie tylko jeden wjazd (głowny) szutrem. Niezgłoszeni się na liscie +10 pln (pojdzie na cele wspólnoty czyli na przepicie i nagrody). Plan prosty: Piatek : do godziny 19 dojazd i powitanie bigosem uczestników.(przybyłym po 20 bigos nie przysługuje) natępnie tak zwana integracja (prosiłbym zeby najlepsze trunki zachować na konkurs na sobote) Sobota : spływ kajakowy Czarną Hanczą ( mozliwosc płynięcia gondola) oraz wpław ( tez przydałoby sie wiedziec ilu bo jakies kombinezony posiadam) i wieczorem konkurs na najlepsza napoj ozezwiający lub dołujący. Ognisko i coś tam jeszcze. Osoby wpadające tymczasowe placą dycha lub jesli pokażą pieczatkę z okrągłym stemplem sa zwolnione od opłaty. Qbiady i sniadania oraz zapisy na spływ na miejscu na tablicy. Nara |
Cytat:
Jak mnie tylko wypuści Łukaszenka to melduje sie na pierwsze porcje bigosu . Tylko ,żeby nie był za tłusty...:D:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |