Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VII Integracja Podlaska (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=37588)

Boldun 25.07.2020 13:25

Z bólem serca muszę się wykreślić z listy uczestników.
Mieliśmy nadzieję że się uda, lecz zdrowie mojej połówki- ciężarówki nie pozwala :(

1. Sambor
2. Tomas_xrv+3
3. Mio+1
4. Consigliero + 1
5. Redrobo +1
6. Golab +3
7. Grzechu + Edzia
8. Michaua
9. Krzychu xt
10. ablos + bar
11. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan
12. Siwy, sam albo z rodzinką
13. Marek XR-ką, a może z Kasią
14. szelas, nie przepuszczę takiej okazji
15. Concer + Dorota
16. Leżan + 1
17. teren 78 +.........
18. Jarek+1
19. Dżony - narazie +1 ale może będzie i + 4
20. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko
21.Herni

redrobo 04.08.2020 09:43

Upaly ida, byc moze woda bedzie ciut cieplejsza niz wtedy gdy byla najzimniejsza.. Przypominam, ze na splyw rzeczny potrzebna jest pianka, poniewaz piekno tej rzeki w duzej mierze jest pod woda:)

siwy 04.08.2020 10:52

Ja jednak odpadam

sluza 04.08.2020 19:03

Cytat:

Napisał redrobo (Post 691842)
Upaly ida, byc moze woda bedzie ciut cieplejsza niz wtedy gdy byla najzimniejsza.. Przypominam, ze na splyw rzeczny potrzebna jest pianka, poniewaz piekno tej rzeki w duzej mierze jest pod woda:)

nie potrafię dotrzeć do żony, że chcę płynąć wpław w tym roku.W sumie nie mam pianki, ale mam płetwy i dużo siły. Ale jakoś sobie z tym radzę...

mareksz007 04.08.2020 23:18

A ja mam dylemat, mam piankę i 1999 km przepłyniętych wpław albo ileś tam.
Według Was powinienem płynąć w piance czy bez?

Onufry22 04.08.2020 23:24

Marek bez pianki lecimy:)

redrobo 04.08.2020 23:42

Cytat:

Napisał sluza (Post 691966)
nie potrafię dotrzeć do żony, że chcę płynąć wpław w tym roku.W sumie nie mam pianki, ale mam płetwy i dużo siły. Ale jakoś sobie z tym radzę...

Hiphoptermia zabiera deczko przyjemnosci, ale da sie...

rakiet 06.08.2020 17:12

Ja płynę w foli bąbelkowej, a w każdym bąbelku zapas tlenu.

Tolecki 07.08.2020 00:50

Jutro jade w Polskie , wracam w poniedzielnik i przedstawiam plan.
Na dzien dzisiejszy zglosiło sie 35 uczestników . Znając realia prosiłbym zeby ci co mają przyjechać a nie zapisali sie potwierdzili to. Ułatwia to sprawe . W tej chwili z uwagi na KW będzie tylko jeden wjazd (głowny) szutrem. Niezgłoszeni się na liscie +10 pln (pojdzie na cele wspólnoty czyli na przepicie i nagrody). Plan prosty:
Piatek : do godziny 19 dojazd i powitanie bigosem uczestników.(przybyłym po 20 bigos nie przysługuje) natępnie tak zwana integracja (prosiłbym zeby najlepsze trunki zachować na konkurs na sobote)
Sobota : spływ kajakowy Czarną Hanczą ( mozliwosc płynięcia gondola) oraz wpław ( tez przydałoby sie wiedziec ilu bo jakies kombinezony posiadam) i wieczorem konkurs na najlepsza napoj ozezwiający lub dołujący. Ognisko i coś tam jeszcze. Osoby wpadające tymczasowe placą dycha lub jesli pokażą pieczatkę z okrągłym stemplem sa zwolnione od opłaty. Qbiady i sniadania oraz zapisy na spływ na miejscu na tablicy. Nara

herni 07.08.2020 11:15

Cytat:

Napisał Tolecki (Post 692339)
Jutro jade w Polskie , wracam w poniedzielnik i przedstawiam plan.
Na dzien dzisiejszy zglosiło sie 35 uczestników . Znając realia prosiłbym zeby ci co mają przyjechać a nie zapisali sie potwierdzili to. Ułatwia to sprawe . W tej chwili z uwagi na KW będzie tylko jeden wjazd (głowny) szutrem. Niezgłoszeni się na liscie +10 pln (pojdzie na cele wspólnoty czyli na przepicie i nagrody). Plan prosty:
Piatek : do godziny 19 dojazd i powitanie bigosem uczestników.(przybyłym po 20 bigos nie przysługuje) natępnie tak zwana integracja (prosiłbym zeby najlepsze trunki zachować na konkurs na sobote)
Sobota : spływ kajakowy Czarną Hanczą ( mozliwosc płynięcia gondola) oraz wpław ( tez przydałoby sie wiedziec ilu bo jakies kombinezony posiadam) i wieczorem konkurs na najlepsza napoj ozezwiający lub dołujący. Ognisko i coś tam jeszcze. Osoby wpadające tymczasowe placą dycha lub jesli pokażą pieczatkę z okrągłym stemplem sa zwolnione od opłaty. Qbiady i sniadania oraz zapisy na spływ na miejscu na tablicy. Nara

Jak mnie tylko wypuści Łukaszenka to melduje sie na pierwsze porcje bigosu . Tylko ,żeby nie był za tłusty...:D:D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33.