Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   TET Polska - południe (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=37775)

Emek 24.08.2020 21:15

Golden Boy 🤣🤣🤣

golab 24.08.2020 21:29

Racja Golden BoY i jego żółta niunia :)

matjas 24.08.2020 23:03

3 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał JarekO (Post 694280)
Matjas, dobrze widzę, ze tym parchem nad Biebrzę dotarłeś?

Wypraszam sobie parcha.

Co do opony to to jest najprawdziwszy GoldenBoy ;) czyli Shinko 422 czy coś. Fajna opona. Ma swoje ograniczenia ale kosztowo wpisuje się w moja filozofię ;)

Wylądowałem w Giżycku na jakimś skurwialym polu namiotowym gdzie będę pewnie pół nocy słuchał szantow i łiski moja zono. Na szczęście mam korki do uszu.
Jutro ciąg dalszy na zachód. Planuje dojechać do borów tucholskich a może dalej...

Dzisiaj pękło 364km. Parchem za trzy tysie.

M

RAVkopytko 24.08.2020 23:05

Matjas,że Ty se byle jakiego stelaża nie wyspawałeś ?...
no tak,szewc to bez butów chodzi :D

matjas 24.08.2020 23:07

Nie mam czasu na to ale jest ok. Spakowałem się w rolke na tydzień wiec nie jest zle.

M

JarekO 24.08.2020 23:20

Przepraszam Matjas. Parch to takie czułe nazewnictwo zapożyczone od Szparaga. Nie gniewaj się :).
Swoją drogą twardy zawodnik jesteś. Ja na dr350 takiego przebiegu dziennie chyba bym nie dał rady.

CzarnyEZG 25.08.2020 00:05

TET Południe Ty weź no kurde nie derwowywuj.

Danny 25.08.2020 00:50

3 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał matjas (Post 694303)
Wylądowałem w Giżycku na jakimś skurwialym polu namiotowym gdzie będę pewnie pół nocy słuchał szantow i łiski moja zono. Na szczęście mam korki do uszu.
Jutro ciąg dalszy na zachód. Planuje dojechać do borów tucholskich a może dalej...

Gdybyś chciał jutro poomijać trochę asfaltów to zerknij w załączniki.

Za Borami masz Drawski Park Krajobrazowy, fajny odcinek TET, warto żebyś pojechał jak już będziesz w okolicy.

No i nie patrz na prognozy pogody :D

matjas 25.08.2020 09:10

No właśnie... dzisiaj ma być jeszcze fajn ale Windy pokazuje od jutra pi..a z pogodą w pasie do poznania i okolice Bydzi jutro burze fest. Tak czy srak jadę do tucholi i najwyżej stamtąd zrejteruje na południe do domu.
Jazda samemu w deszczu jeszcze w offie jest taka se. Grubszy paciak może okazać się grubszy zdrowotnie a uszkodzenie moto może mnie zatrzymać w polach. Mam to cały czas pod czapką.

Co do przebiegów... jadę cały czas 70-80, w terenie 40-60. Wstaje o 7 i wyjeżdżam Max 8.30 albo i wcześniej. Kilometry się musza nakręcić bo jadę do zmroku wiec wyjścia nie ma.
Inna rzecz to ból tego czy owego :) trza twardym być.

W drce się serio zakochałem. Bardzo fajnie to jedzie i w niczym nie ustępuje crf250 a powiedziałbym ze bije ja na łeb. Myśle ze to będzie dłuższa znajomość.

M

JarekO 25.08.2020 14:09

Cytat:

Napisał matjas (Post 694341)
No właśnie... dzisiaj ma być jeszcze fajn ale Windy pokazuje od jutra pi..a z pogodą w pasie do poznania i okolice Bydzi jutro burze fest. Tak czy srak jadę do tucholi i najwyżej stamtąd zrejteruje na południe do domu.
Jazda samemu w deszczu jeszcze w offie jest taka se. Grubszy paciak może okazać się grubszy zdrowotnie a uszkodzenie moto może mnie zatrzymać w polach. Mam to cały czas pod czapką.

Co do przebiegów... jadę cały czas 70-80, w terenie 40-60. Wstaje o 7 i wyjeżdżam Max 8.30 albo i wcześniej. Kilometry się musza nakręcić bo jadę do zmroku wiec wyjścia nie ma.
Inna rzecz to ból tego czy owego :) trza twardym być.

W drce się serio zakochałem. Bardzo fajnie to jedzie i w niczym nie ustępuje crf250 a powiedziałbym ze bije ja na łeb. Myśle ze to będzie dłuższa znajomość.

M

Twardziel. Ja czasami mam napad kupna Bety Alp 4.0. Kiedyś zrealizuję. Klimat podobny....

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29.