![]() |
Chłonąłem niczym relację z podróży dokoła świata. Miejsca niby znane,a ale z tej perspektywy jawi się jak z innego kontynentu. Super opowieść i piękne zdjęcia.
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawaj,Dawaj ,czekamy na filmik.
Dziękuję za relację z......wody ;) |
Muszę powiedzieć że opowieści z tego forum inspirują człowieka i dopisują do listy planów podróżniczych jak żadne inne!!!
|
Cytat:
Zostawiłem szalonego profesora z Księstwa Cieszyńskiego i przyszywaną ciotkę hurtowo produkującą nalewki na bieszczadzkim zadupiu społecznym. Tak, że ten. Pozostało czytanie kowidowe. |
Zgodnie z obietnicą dołączam film, który jest okraszony przepiękną muzyką. Utwór, którym zaraził mnie mój przyjaciel Redrobo odsłuchiwałem codziennie, a ponieważ nie mogłem się zdecydować, które wykonanie jest piękniejsze, zużyłem dwa i wypełniłem to ruchomymi obrazami. Niska dynamika, wybitne krajobrazy - no po prostu Polska jest najpiękniejsza
|
To stukanie młotkiem :D
Jesteś Zuch , byłem tam rowerem i kanał nie wyglądał na żeglowny :) - jezioro Karnickie koło Ligi |
Świetne zdjęcia i montaż.
Tak patrzę na te kanały, ile to kosztowało pracy i czasu a jak mało są dziś używane... Chyba że się mylę się |
Piękna opowieść okraszona obrazkami statycznymi i teraz muzyką z ciekawymi ujęciami, bellissima.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |