![]() |
Cytat:
|
Ino Lasportiva
|
Polecam buty hiszpańskiej firmy Chiruca. Jak zaczynałem konkretne chodzenie 20 lat temu to kupiłem sobie parę. Bardzo dobrze wspominam. Świetnie wykrojone i szyte, lekkie, wygodne od wyjęcia z pudełka. Potem po paru latach poszedlem w również hiszpańskie Boreale. Kupiłem bulnesy, których egzemplarz okazal się porażką. Teraz znowu wróciłem do Chiruca. Uważam, że to niedoceniana w Polsce marka a prezentuje się serio super ofertą. Zawsze chodziłem w pełnym gore ale np mój młodszy brat kupił chiruki w wersji pół skórzanej, pół syntetycznej i też kawał świata przełaził. Nic się nie popruło i nie popękało. Myślę, że warto się przyjrzeć ich ofercie.
Pozdrawiam. |
A propos Chiruci jeszcze to tylko słyszałem, że faktycznie bardzo dobre i trudne do zarżnięcia buty.
Swego czasu chyba myśliwi czy inne "zielone ludki" mieli jako przydziałowe, więc można było wyrwać taniej. |
Cytat:
Nabyłem Nepal Pro Desert Haix Coyote - już niebawem zostaną sprawdzone w Pakistanie - tymczasem łażę w nich wszędzie już 3 dzień, na początku dość sztywne ale po czasie coraz bardziej zaje..biste :rolleyes::Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Mam dwie pary Salewy, jedne wiosenno-jesienne i drugie zimowe, obydwie za kostkę. Bardzo dobre buty z membraną gore-tex, no i chodzą w nich nasi TOPRowcy. Czasem trafiają się dobre promocje na 8a.pl
|
również mam salewy, świetne laczki, polecam
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |