![]() |
Łoś to świnia, zniweczył plan ablucji.
|
Fajno było jak zawsze. Dziękuję wszystkim. Są u mnie rękawiczki Modeka. Właściciel poszukiwany.
|
Impreza zacna - Polecam
|
Niestety straty muszą być:
-Parę plastików -pół kierownicy w ktm -pies -kot -łoś -gołąb |
14 Załącznik(ów)
Impreza z gatunku NAJ.
Najlepsze: -towarzystwo -motocykle -trunki -zakwaterowanie -trasa -dziewczyny :D Dziękuję |
Dziękuję wszystkim za spotkanie. Chyba nareszcie pierwszy rajd, kiedy wszystko pamiętam. Nawet to, że umówiłem się na Erg Chebbi, żeby robić nie powiem co z nie powiem kim :D Jeśli to możliwe, to chciałbym to zmienić na wydmy w Łebie
Bardzo się cieszę, że wszystko się udało, nie było poważnych awarii, tylko Gołębia szkoda. Najpierw ślub z tą wariatką, teraz ta złamana noga.... :) Miło, że tak duża frekwencja. To ma sens, więc na wiosnę widzim się koniecznie. Byle do wiosny |
Dziękuję za wspólnie spędzony czas i za ratowanie XR-ki.
Dźwignia zmiany biegów trzyma jak nowa, do wiosennego pewnie wytrzyma. |
8 Załącznik(ów)
I ja tonę w podziękowaniach dla WIR za poświęcony czas, za zaproszenie i wspólną jazdę w fantastycznej akalicy. Jędrusiowi za koszulki rajdowe. Szkoda, że zrobiłem tak mało zdjęć, ale dałem się ponieść rajdowej fali i utrzymanie tempa jazdy sprawiało mi wyjątkową przyjemność. Dziękuję Dobrym Ludziom za dwukrotne wyciąganie spod afryki i za popchnięcie, kiedy zbrakło prądu. Nawet nie wiem, kto był z tyłu :D
Dziękuję Nowopoznanym i Starym Rajdowcom za opowieści i wszystko, co składa się na udany rajd Załącznik 119540 Załącznik 119541 Załącznik 119542 Załącznik 119543 Załącznik 119544 Załącznik 119545 Na pamiątkę zabrałem wszystkie barwy podlaskiej jesieni: Załącznik 119547 Załącznik 119548 |
Widać, że to był dobry balet. Urazowcom zdrowia dużo i szybkiego powrotu do formy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |