![]() |
heheh jest moc!!! :D
a tak z ciekawości zapytam czemu nei wsadziłeś szerszej opony na tę 18-stkę? |
Najs... a jaka zębatka do tego do tyłu?
Pasuje mu troszkę zębów dosztukować bo słabości dozna. |
Cytat:
Cytat:
Na 17'' kole było nieźle. Zobaczymy co teraz. :at: |
no własnei ADV ma 2,15 na przodzie... ja mam u ciebie 1,85 na przodzie i 2,5 na tyle i w stosunku do ADV stabilność na szosie jest dużo słabsza, nie wiem jak to będzie u ciebie, tym bardziej że masz motocykl o 60 kg cięższy
|
ex1, jesteś niemożliwy :D
afryka na sucho 205kg zalana wszytskim pod korek 229kg |
Miałem w bigu 1.85 exela i tkc układało się całkiem inaczej niż teraz w afrze. Było lepiej w terenie ale gorzej w zakrętach na czarnym.
Ale coś za coś... I tak na prawdziwych kostkach nie będziesz szalał po asfalcie, chyba:D |
1,85 oszczędza fele na krawężnikach. Fele w lC8 i Gs800 z przed paru lat, to można by niezłą fuszerkę zarzucić producentom, niezależnie jakie miały szerokości, gieły się jak masło pod kamieniami nawet.
|
Do "ciorania" po asfalcie i lekkich szutrach zostaje 17'' z mitasem i mam jeszcze tkc to zajechania, a dla off-a jaki by nie był będzie 18''. A jak trzeba się będzie po asfalcie przetoczyć to powoli i ostrożnie, tym bardziej że pirellka nie ma atestu na czarne.
|
moto fajnie pójdzie w góre, bedzie można nawet deko amor odpuścić by pracował bardziej miękko :)
Gratulacje Siwy, chętnie się dowiem jakie są koszty takiej operacji :) :Thumbs_Up: |
Motek w górę ok 1 cm + zmiana przełożenia?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |