Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXX (30) Wir Rally - Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=44947)

siwy 08.10.2023 00:22

Cytat:

Napisał musi88 (Post 832069)
Koncert w piątek czy w sobotę? Super opcja :)

Sobota, w piątek będzie dancing przy muzyce z djem :)

P.s.
Przypominam że w jutro (w niedzielę) wieczorem zamykamy listę koszulkową. Jak ktoś jeszcze chętny to niech się spieszy.

Lelo 08.10.2023 11:33

Czy w sob bedzie opcja zostawienia tobolow , zeby ich ze soba nie wozic?, musze to wiedziec bo biore namiot z ktorym sie nie dam rady przemieszczac

siwy 08.10.2023 11:42

Cytat:

Napisał Lelo (Post 832132)
Czy w sob bedzie opcja zostawienia tobolow , zeby ich ze soba nie wozic?, musze to wiedziec bo biore namiot z ktorym sie nie dam rady przemieszczac

Tak, będzie taka możliwość

mmaazzii 08.10.2023 16:24

Hej, czy jest ktoś z okolic Bielska-Białej kto się wybiera.

sluza 08.10.2023 17:01

UWAGA!

W dniu dzisiejszym przejechałem swoją trasę, z założenia trudniejszą jak się z Ferdkiem umówiliśmy, dla motocykli lżejszych lub ciężkich z miotaczami ognia. Przejechałem sam, udało się, i to jest dobry prognostyk, ale nie jest lekko, a wręcz nawet ciężko. Cibor by powiedział "idź pan w chuj".

Jeszcze mi się ręce trzęsą, gdy to piszę, i roebiieę błędy. I nabawiłem się przetoki między żołądkiem a pęcherzem, bo co wypiję, to idę sikać od razu
Prętów nie ma, ale jest np bobrowa grobla, zarośnięta trzcinami, gdzie o dziurach w drodze dowiadowywałem się dopiero gdy uderzałem nosem w licznik.
Miejscami charakter przeprawowy. Jakieś gałązki poodgarniałem, żeby droga była lepiej doświetlona.
Jest jeden prawdziwie dziewiczy bród, już w sumie go rozdziewiczyłem, ale spodziewam się, że będzie to punkt dogłębnej integracji. Jest też bród z płytami śliskimi jak nie powiem co, nie powiem u kogo, aż motocykl mi obróciło, ale zachowałem zimną krew.

Biorąc powyższe pod uwagę, uprzejmie uprasza się o rozważne podejmowanie decyzji o wyborze trasy, zabranie ze sobą lin, najazdów i dużo empatii.
A, i jest tak wąsko, że nie da się zawrócić. I żeby buty wody nie puszczały. I módlcie się, żeby nie padało. Jak będzie padać, ja nie jadę
Stacji po drodze NIE będzie, a długość to 90-125 km.

sluza 08.10.2023 17:15

Cytat:

Napisał mmaazzii (Post 832165)
Hej, czy jest ktoś z okolic Bielska-Białej kto się wybiera.

Będzie jechał chyba człowiek z Pszczyny, to niedaleko? Mruk i trudny charakter. Żuje tytoń i spluwa pod nogi, ale jak będziecie jechać na oddzielnych motocyklach, to ujdzie

siwy 08.10.2023 17:31

Cytat:

Napisał sluza (Post 832169)
UWAGA!

W dniu dzisiejszym przejechałem swoją trasę, z założenia trudniejszą jak się z Ferdkiem umówiliśmy, dla motocykli lżejszych lub ciężkich z miotaczami ognia. Przejechałem sam, udało się, i to jest dobry prognostyk, ale nie jest lekko, a wręcz nawet ciężko. Cibor by powiedział "idź pan w chuj".

Jeszcze mi się ręce trzęsą, gdy to piszę, i roebiieę błędy. I nabawiłem się przetoki między żołądkiem a pęcherzem, bo co wypiję, to idę sikać od razu
Prętów nie ma, ale jest np bobrowa grobla, zarośnięta trzcinami, gdzie o dziurach w drodze dowiadowywałem się dopiero gdy uderzałem nosem w licznik.
Miejscami charakter przeprawowy. Jakieś gałązki poodgarniałem, żeby droga była lepiej doświetlona.
Jest jeden prawdziwie dziewiczy bród, już w sumie go rozdziewiczyłem, ale spodziewam się, że będzie to punkt dogłębnej integracji. Jest też bród z płytami śliskimi jak nie powiem co, nie powiem u kogo, aż motocykl mi obróciło, ale zachowałem zimną krew.

Biorąc powyższe pod uwagę, uprzejmie uprasza się o rozważne podejmowanie decyzji o wyborze trasy, zabranie ze sobą lin, najazdów i dużo empatii.
A, i jest tak wąsko, że nie da się zawrócić. I żeby buty wody nie puszczały. I módlcie się, żeby nie padało. Jak będzie padać, ja nie jadę
Stacji po drodze NIE będzie, a długość to 90-125 km.

Namówiłeś. Jadę afryką.

mmaazzii 08.10.2023 17:36

Cytat:

Napisał sluza (Post 832170)
Będzie jechał chyba człowiek z Pszczyny, to niedaleko? Mruk i trudny charakter. Żuje tytoń i spluwa pod nogi, ale jak będziecie jechać na oddzielnych motocyklach, to ujdzie

Tak Pszczyna niedaleko. A z gościem to chyba muszę wytrzymać bo z tego co w tym wątku się pisze to na miejscu też nie będzie łatwo więc jakbyś miał jakieś namiary na niego to daj znać.

rakiet 08.10.2023 19:34

Siwy, a urna i komisyja wyborcza (loża szyderców) w niedzielę będzie ?

siwy 08.10.2023 19:37

Cytat:

Napisał rakiet (Post 832180)
Siwy, a urna i komisyja wyborcza w niedzielę będzie ?

Już jest
https://lh3.googleusercontent.com/pw...-no?authuser=0

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.