Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Tour de Skandynawia 2010 :) -fiordy, łosie, góry i co tam jeszcze sie trafi (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4509)

stoner 02.12.2009 23:33

Hej dubel, widzę, że fajny kolejny trip planujesz! Zapowiada się na ciekawie, powodzenia! I w razie potrzeby wystawię Ci referencje dotyczące umiejętnego holowania kolegi w warunkach off :)

Zoltan 03.12.2009 00:29

Pytanie mam do tych co już tam byli.. Jakie opony założyć na tą okoliczność ? Myślałem oczywiście o anakach, ale boję się, że nie wytrzymają, bo w Norwegii podobno bardzo ostry asfalt kładą.. No i Gregowi opona zeszła do zera, a sam jechał..

Wolo 05.12.2009 11:31

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 86848)
Pytanie mam do tych co już tam byli.. Jakie opony założyć na tą okoliczność ? Myślałem oczywiście o anakach, ale boję się, że nie wytrzymają, bo w Norwegii podobno bardzo ostry asfalt kładą.. No i Gregowi opona zeszła do zera, a sam jechał..

Jechałem na Siracach, solo, dosyć obładowany, nie zauważyłem podwyższonego tempa zużycia opon ze względu na nawierzchnię, asfalt trzyma elegancko, czasem dziury się przytrafiają, ale dla Polaka są niezauważalne.

Dubel 05.12.2009 15:00

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 86848)

Wydaje mi sie że opony zuzywają sie jak wszedzie. Prawda ze asfalt jest dość ostry ale w samochodzie nie zauważyłem wiekszego zużycia. Na moto jeszcze tu nie jezdziłem wiec nie moge powiedzieć jakie oponki. Ja na okoliczność wyjazdu już zakupiłem anakee od Huberta oczywiście:D

vinc18 05.12.2009 15:13

Witka Dubel!witka All!
Tak jak się spodziewałem na sierpień kiepsko z frekwencją(((Będę się starał przeforsować wakaje na lipiec jak by mi się udało to bierz mnie pod uwagę.Tymczasem będę w miarę możliwości śledził wątek .pozdro.

Dubel 05.12.2009 15:34

Cytat:

Napisał vinc18 (Post 87344)
Witka Dubel!witka All!
Tak jak się spodziewałem na sierpień kiepsko z frekwencją(((Będę się starał przeforsować wakaje na lipiec jak by mi się udało to bierz mnie pod uwagę.Tymczasem będę w miarę możliwości śledził wątek .pozdro.

Ze mną jak z dzieckiem:)-za rączke i do baru :D
Jak by co to zapraszam już dziś :at:

vinc18 05.12.2009 16:49

Heh na "Noteckie" do Czarnkowa się umówimy)))ostatni bastion prawdziwego piwa w wlkp

chomik 05.12.2009 17:43

Cytat:

Napisał vinc18 (Post 87371)
ostatni bastion prawdziwego piwa w wlkp

Popieram :D

Dubel 05.12.2009 23:00

Cytat:

Napisał vinc18 (Post 87371)
Heh na "Noteckie" do Czarnkowa się umówimy)))ostatni bastion prawdziwego piwa w wlkp

Tylko szkoda że zostało tylko pół pasteryzowane:(
Bynajmniej popieram opcje spotkania :D ja w PL jestem od 12.12 wiec i poddzidował bym z czarnuchami z forum :D Może jakieś grudniowe spotkanko??

vinc18 06.12.2009 11:28

Cytat:

Napisał dubel (Post 87417)
Tylko szkoda że zostało tylko pół pasteryzowane:(
Bynajmniej popieram opcje spotkania :D ja w PL jestem od 12.12 wiec i poddzidował bym z czarnuchami z forum :D Może jakieś grudniowe spotkanko??

Tylko szkoda że zostało tylko pół pasteryzowane
Bynajmniej popieram opcje spotkania ja w PL jestem od 12.12 wiec i poddzidował bym z czarnuchami z forum Może jakieś grudniowe spotkanko

To sie nieżle sie sklada ja wracam w tym samm terminie i zostaje do 10 stycz.:D.Już od dawna sie wybieram do Czarnkowa tek ze nie ma przeciwskazań.A co do piwa to nic mi o tym przykrym fakcie nie wiadomo zaraz lece na stronke browaru(3 tygodnie temu jeszcze dzidowałem niepasteryzowane)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46.