![]() |
Nie czytałem tematu, ale jestem zadowolony z MZ baghira 660 kupionej pół roku temu.
Motorek , póki co , nie pokazuje słabych stron. Lekka , poręczna , zwrotna , no i sillnik mocny jak na singla. Moim zdaniem bije na głowę suzuki dr se. (zarosła pająkami u mnie) |
Baghira miała to coś czego brakowało przeciwnikom silnika LC4, czyli silnik z XT. Bo reszta w LC4 zawsze była z górnej pólki czyli hamulce, zawias i plastiki.
|
Jest jeszcze BMW G 650 X-Challenge.
Nic mądrego nie napiszę, bo nie miałem okazji tym jeździć, ale czysto teoretycznie powinien wpisać się w założenia autora wątku. |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba nawet jest kilka takich na forum … z tego co wiem to właściciele bardzo zadowoleni |
Cytat:
W trasie nigdy mi się nie zepsuł, dojechał do domu o własnych siłach. Drobnostki wychodzą, ale nie unieruchamiają. Serwisuje co rok. Jak sobie zostawię kiedyś jeden motocykl to właśnie jego. |
Cytat:
p.s. chyba że chcesz coś zamiast afryki, wtedy można rozważyć t7 albo 890. Będzie trochę lżej i bardziej poręcznie. |
Na rynku po prostu nie ma takich duali jak 690 i klony. AJP, SWM czy inne wynalazki pomijam. Japońce już raczej w tą stronę nawet nie patrzą. Po prostu wśród nowych motocykli dualowych o rozsądnych parametrach jest KTM lub nic.
|
Nie no są trzy: ktm 690, husqvarna 701 i gas gas 700 :haha2:
|
Od ktorego roku modelowego warto myslec o 690/701?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |