![]() |
1 Załącznik(ów)
Bez jazdy próbnej się nie liczy.
|
matjas a ile mierzysz?
Do twarzy Ci z maupą :Thumbs_Up:;) |
Matyjas jak pamiętam wąski znaczy szczupły dryblas jest :D
|
Dobrze pamiętasz :)
187 typ suchoklates. Naprawdę spodziewałem się że to mniejsze jest. Byliśmy mając naddatek czasu w okolicy salonu hondy na rakowej we wro i wdepnęliśmy na 5 minut bo chciałem obejrzeć 125 supercub a i do małpy przysiad zrobić dla ciekawości. Żonie bardzo spodobała się supercub - mi też muszę przyznać. Natomiast kolesi na Rakowej zdrowo poniosło - małpa stała za 20kg :) masakra jakaś :) U mnie z zakupami jest szlus narazie więc mam spokój. Priorytetem teraz jest postawić do pionu składanego GS. Reszta zaczeka do 2026 jeśli Bozia pozwoli. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Na srajfonie to zdjęcie-edycja-kwadrat. Dopiero potem wklej i włala. |
Ooo tera widać , że to Matyjas z tym błyskiem :D
w oczach |
Czyli zarazara- mam z normalnego zdjęcia zrobić kwadrat?
A gdzie proporcje? Kom po rzyć ja??? |
Idę stąd :D bo już zacząłem szukać na olx maupy. To niebezpieczne. Ale.....w salonie by się zmieściła obok choinki :haha2:
|
Polecam filmy Emiliana z Krakowa. W tym roku zrobił Nordkapp na Małpiszonie.:)
|
Masochiści...Ciekawym, kto pierwszy zrobi fotę małpy w Afryce:) (jest niedaleko Białego Brzegu).
Cechą supercuba jest specyficzna skrzynia. Wymaga dobrego obycia. O ile biegi w górę idą fajnie i w razie braku wprawy sprzęgło poprawi błedy. O tyle sprawa wygląda gorzej przy redukcji na wyższych obrotach. Sposoby są dwa: redukować na niższych obrotach silnika lub nauczyć się redukować na wyższych obrotach z przegazówką i mieć wyczucie lewej stopy kontrolującej sprzęgło. Są akcesoryjne kity, żeby sprzęgło przerobić na klasyczne. Ale to kolejne szelesty. Dochodzi jeszcze aspekt jakości plastyków. W razie obcierki (nawet butem) przy przekroku zostaje trwały ślad na tym ładnym motorku. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |