![]() |
To prawda, choć z całym szacunkiem dla Dakaru to jednak nieporównywalne budżety.
|
|
Japierdole co za artykół.
Brakuje papieru toaletowego i nikt nie sprząta, dlatego jest brudno. A pracownicy co prawda nie produkują motocykli ale za to przychodzą do pracy i jest nerwowo. To jakby komuś się link nie otwierał. |
Wydać ludziom miotły i mopy. To już oszczędność, ino czy im korony z bani nie spadną.
|
Każdy ze swoją rolką biega do kibla,jak u Kiepskich:)
|
To "podnosi na duchu", że takie zachowanie jest nie tylko u Nas:D
Pracowałem w kilku firmach, w mieście wojewódzkim oraz prowincjonalnym. Schemat identyczny, lub część ludzi ma takie hobby :confused: że za przeproszeniem - sra - po wszystkim dookoła i nie sprząta po sobie. A nawet kiedy fartem, jako tako poceluje, to prędzej by takiemu ręka uschła, niż sięgnie po szczotkę przy sedesie..... |
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
KTM sklep to nie jest oficjalny sklep ktm , to tylko jeden z dealerów KTM w PL.
Wysyłki części z magazynu KTM zostaną wznowione 17 stycznia, po skończonej inwentaryzacji. |
Tak jak Łukasz pisze. Zawsze na początku roku są problemy z dostępnością gratów, od lat sytuacja sie powtarza.
Oby się kajtkom udało utrzymać na powierzchni a jak przy okazji poprawią obsługę posprzedażową to już będzie sukces. |
Tak samo Honda bo ja w tamtym tygodniu się odbiłem a dziś już mogłem złożyć zamówienie, inwentaryzacja była
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |