![]() |
Czyli jaki macie przekaz, trolik, hankiss?? Jechać? Nie jechać?
|
Cytat:
pozdrawiam trolik |
Jak już zdecydujesz się na wyjazd to może byś zerknął czy to prawda co tu piszą: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci...ef9ec85c&ei=19
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Dzięki za udział w dyskusji. Temat kontrowersyjny...dla wielu bolesny...i budzi wiele negatywnych odczuć. Żeby nie było .. nie jest mi obojętny los naszego sąsiada. Życzę im dobrze...jak większość Polaków.
Z tego co się zorientowałem to jest grupa ludzi z Polski i nie tylko którzy przez rosjję jeżdżą. Na najbliższe 2 sezony jestem już poumawiany... więc przejazd przez rosję to pieśń przyszłości...choć chciałbym jechać do pamiru jak najszybciej. |
Pamir można zaliczyć niekoniecznie jadąc na kołach. Jako dojazdowka to długa nudna trasa i nawalanie kilosów od rana do nocy. Zwiedzanie Rosji to inna bajka. Żałuję że Altaju nie udało się zrobić ale jakbym miał jechać w Pamir na kołach to bym rozważył transport i dolot. Szkoda by mi było tych 2 tygodni dojazdu. Byłem i na kołach i samolotem. Droga ma swój urok ale jak celem jest Pamir a nie droga to transport jest dobrą opcją.
|
Cytat:
Może nie umiem czytać jednak :) Jak pisałem powyżej - nie zostawię tam /bezposrednio/ jakichkolwiek pieniędzy i dupa mnie boli że być może jeżdżę na ruskim paliwie lub mam ruski gaz w zapalniczce ale to niestety jest wielka polityka :( kierowana małymi ludźmi. Może się to uciszy wszystko i ułoży na lepsze póki jeszcze będę mógł przerzucić nogę nad siedzeniem. |
Cytat:
|
Każdy może jechać gdzie chce i absolutnie nie było moim zamiarem nikogo za to krytykować. Link wrzuciłem jak zobaczyłem tytuł, znajommy został poważnie pobity na granicy ani z niego transportowiec, ani przemytnik. Sam wielokrotnie jeździłem do krajów afrykańskich gdzie były odradzane wyjazdy i nigdy nie pobili mnie nawet tam a tu takie rzeczy się wyprawia.
|
Cytat:
pozdrawiam trolik |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |