![]() |
Cytat:
|
Za to jest film jak należy jeździć w kapciach ;)
|
A montował już ktoś jakąś szybę do nx'a? Od czego najlepiej przypasuje?
|
Mam zamówiony deflektor, na wymiar:).
|
9 Załącznik(ów)
Różne patenty stosują, jeśli chodzi o podebraną gotową szybkę to chyba najszybciej od DR Biga.
Ale to wszystko na nic, bo póki co znane mi Dominy są twarde i nie chcą żadnych szpecących szpejów :) Załącznik 13026 Załącznik 13027 Załącznik 13028 Załącznik 13029 Załącznik 13030 Załącznik 13031 Załącznik 13032 Załącznik 13033 Załącznik 13034 |
powrót na siodło
Załącznik 13435
Załącznik 13436 Załącznik 13437 Kochane Lejdiski (i chłopscy czytacze), po kontuzji, pełna obaw i lęków wsiadłam ponownie na Dominika. Liczyłam (naiwna!) na grzeczną przejażdżkę asfalcikiem, a tu Wojtek wywiózł mnie w las. Ale nic to...droga miała być prosta a trasa przyjemna. Okazało się,że momentami błoto do połowy łydki, piaseczek i szuter. Kilka spotkań bliskiego stopnia z matką Ziemią dowiodło,że jeździec ze mnie mierny:Thumbs_Down:, za to refleks mam niezły- podnosiłam się w tempie błyskawicznym - flesz był wolniejszy niż ja:D. Nie sadziłam,że jestem w stanie wyprodukować taką ilość potu!!! Chylę czoło przed Femdurowym Teamem:Thumbs_Up: |
Lena, jak moto się spisuje po ustawianiu zawiechy. Daje rade, bo Ty jak widać dajesz :Thumbs_Up: :)
|
Cytat:
|
Może wpadniecie do Żołyni koło Łańcuta nad jeziorko w sobote..? :):):)
|
Lenka-trochę słaby masz bieżnik jak na taki teren,miałem takie coś w Afryczce i było cienko.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |