Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   MRU, Twierdza Kostrzyn i okoliczne Forty, Siekierki, Gozdowice i Cedynia - 03 - 06 czerwiec (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6643)

Brunetka 07.06.2010 22:32

Najpierw muszą chyba zrobić drugi zlot :) żeby mieć lepsze zdjęcia od nas :haha2:

fabrizio13 07.06.2010 23:25

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał diverek (Post 118453)
Fotki należy oglądać w katalogach od końca. Moje dziewczę tak zakochało się w Trampku, że pomerdała jej się kolejność.

Gdyby nie poważny wypadek, w drodze do nas, piękniejszej połowy Fabrizia, byłoby super. Fabrizio trzymamy za nią kciuki. I pozdrawiamy ją.

Jak było najlepiej pokazują fotki. Niestety frekwencja była jaka była. No i tak sobie myślę że część na MRU miała sporo niedociągnięć i brak konkretnego planu. W Kostrzynie już było znacznie lepiej i mieliśmy ściśle obrany kierunek. Ale niech żałują ci, którzy zastanawiali się jechać czy nie jechać. A o tych co odłączyli wcześniej można powiedzieć jedno - ŻAŁUJCIE CHRUPKI :)

Wszystkim, razem z Barbarką i "Kiemliczami", dziękujemy za wspólną zabawę, towarzystwo w czasie tych 4 dni, super atmosferę i wyrozumiałość za wszelkie potknięcia organizacyjne.

No i co złego to nie my:)

PS. Michał zamelduje się jak wrócisz do domu. Bo tylko ty jeszcze jesteś w trasie.

Dziękuję wam za wszystkie telefony jakie otrzymałem byliście mi bardzo blisko całe czas. Moja Aniela soboty wygrała w lotto bo z tego co było złamany obojczyk to pestka. Dużo pomogło kombinezon i dobry kask.Bardzo dziękuję Arturro za pomoc z policja. Paweł i Ela który nie wyjechali na zlot do was i byli zemną całe czas. Dziękuje całego serca wszystkim

NaczelnyFilozof 07.06.2010 23:39

Cytat:

Napisał diverek (Post 118453)

PS. Michał zamelduje się jak wrócisz do domu. Bo tylko ty jeszcze jesteś w trasie.

Osssz jaki my mamy zarąbiscie WIELKI kraj :haha2: Chyba trzeba jezdzic na zloty blizej domu :)

Szkoda tego wypadkowego incydentu z posta wyżej...

diverek 08.06.2010 10:23

Cytat:

Napisał fabrizio13 (Post 118531)
Dziękuję wam za wszystkie telefony jakie otrzymałem byliście mi bardzo blisko całe czas. Moja Aniela soboty wygrała w lotto bo z tego co było złamany obojczyk to pestka. Dużo pomogło kombinezon i dobry kask.Bardzo dziękuję Arturro za pomoc z policja. Paweł i Ela który nie wyjechali na zlot do was i byli zemną całe czas. Dziękuje całego serca wszystkim

No to chwała Najwyższemu że skończyło się tylko na złamanym obojczyku. Opiekuj się nią teraz troskliwie i do "wesela się zagoi". Jak widzę ona była już na rondzie i ktoś wymusił jej pierwszeństwo. Jak by ktoś skaleczył w ten sposób moją Barbarkę, to bym go porządnie zbombardował na początek. Każdy sąd by mnie uniewinnił nawet w przypadku, gdyby mnie do niego pozwał. Chwilowa niepoczytalność ze względu na sytuację jest wytłumaczalna.

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118535)
Osssz jaki my mamy zarąbiscie WIELKI kraj Chyba trzeba jezdzic na zloty blizej domu.

Ty nie "filozofuj" :) tylko zabieraj się za produkcję prezentacji z użyciem zdjęć zlotowych

NaczelnyFilozof 08.06.2010 22:09

Cytat:

Napisał diverek (Post 118570)

Ty nie "filozofuj" :) tylko zabieraj się za produkcję prezentacji z użyciem zdjęć zlotowych

No więc i kilka mych zdjęć zapodaje:

http://nf.e-net24.pl/zachod/zachod.htm :)

Nawiasem mówiąc. 1409km machnięte :)

diverek 08.06.2010 22:39

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118671)
Nawiasem mówiąc. 1409km machnięte :)

No to kilka kilosów machnąłeś. Mi przez 4 dni nazbierało się prawie 500 km. Więc przy tobie jestem "cienki Bolek". Mam nadzieję że było warto przyjechać. Zapomniałem dać każdemu obiecany pakunek:( Ech skleroza panie, skleroza.

NaczelnyFilozof 08.06.2010 22:58

Cytat:

Napisał diverek (Post 118681)
No to kilka kilosów machnąłeś. Mi przez 4 dni nazbierało się prawie 500 km. Więc przy tobie jestem "cienki Bolek". Mam nadzieję że było warto przyjechać.

WARTO BYŁO :)

Generalnie mało który organizator Zlotu da człowiekowi kluczyki do Afryczki. Razem z żoną. I powie jedzcie sobie :)

Na priva podeslijcie adres. Musze Wam odesłać Kostrzyński klucz nasadke 24 :)

Brunetka 08.06.2010 23:10

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118688)

Generalnie mało który organizator Zlotu da człowiekowi kluczyki do Afryczki. Razem z żoną. I powie jedzcie sobie :)

:)

Hm żona sama zgłosiła się na ochotnika do przejażdżki :) A mogliśmy sobie troszkę więcej pojeździć :)
A poza tym każdy moment jest dobry na wycieczkę na Afri czy Transalpiku :) Nawet gdy tylko trzeba pojechać po chleb 200 m ;)

diverek 08.06.2010 23:16

Cytat:

No to się cieszę. Zwłaszcza dlatego że Ty miałeś do nas najdalej. Choć zdaję sobie sprawę że w porównaniu z innymi zlotami, na których byłeś, było skromniutko i ze śladową frekwencją. Powódź jednak nie pozwoliła mi na zrealizowanie kilku planów, a ludzie nie dopisali. Nic to. W przyszłym roku będzie lepiej.

Cytat:

Kluczyki dostałeś i owszem, ale w zastawa Barbarka wzięła Twego Trampka. Nie ma nic za darmo w przyrodzie.

Misza 08.06.2010 23:23

Chciałbym nadmienić, że kolega Samba miał równie daleko co pan Naczelny (nie umniejszając zasług) a i dojazd troche bardziej skomplikowany:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55.