![]() |
Lewar za zamieszczenie tej foty masz w ryj - normalnie wyglądamy jak Mortale albo Apatyczni Inowrocław i do tego trzymamy się za rączki, nie pamiętam tego szczegółu - ale kompromitacja.
Spływ, to mały pikuś w porównaniu z jazdą jaką musieliśmy odbyć po górkach tym busem co go w tle widać. Kuki miał najwygodniejszy fotel, tyle że nie przykręcony do podłogi.:haha2: |
Cytat:
:haha2::haha2::haha2: To jakies zbiorowe zatrucie bylo, czy zaklad przegraliscie, czy fotoszop ? ? ? Nie wierze, ze po dobra woli sami przebraliscie sie za zielone zabki! :haha2::haha2::haha2: |
Ja jechałem niebieskim. Przy wsiadaniu i wysiadaniu kierowca okręcał śrubę, żeby otworzyć drzwi, no i trochę szyby były niecałe :)
|
Chyba mam przesrane w Łodzi, Łowiczu, Bełchatowie, Pabianicach i Bielsku- Białej. Przeprowadzam się do Koluszek:p
Niemniej jednak mam nadzieję, że Mirosław ma świadomość, że jestem w posiadaniu takich filmików z tego wyjazdu, że trzymanie się za rączki to mały pikuś i nie zawaham się ich użyć jeżeli dalej będzie używał gróźb karalnych pod tytułem - masz w ryj. W końcu ma za przyjaciela najlepszego adwokata wśród motocyklistów i najlepszego motocyklistę wśród adwokatów. Ale tak po prawdzie to wyglądają jak pawiany, nie !!!?:haha2: |
Cytat:
Mam nadzieję, że pogoda dopisze.. http://pogoda.onet.pl/1,1190,38,,,pi...ki,miasto.html |
Cytat:
Ale jednego nie rozumiem - jak można założyć takie głupie.... okulary ?? :D |
Teraz już wiem o kim mówił Drażan:
"Przyjechało kilku motocyklistów z Polski. Poprzebierali się i wyglądali jak cioty w tych gumowo piankowych lumpach. Nie robili nic, tylko klepali się po tyłkach przechwalając się kto z nich ma większą fujarę. Ku zaskoczeniu wszystkich, wygrał ten kurdupel. Był z nimi taki wielki facet, który nie chciał się do nich przyznać. Robił tylko zdjęcia z ukrycia, latając w międzyczasie za owcami" |
...nawciskam Drażanowi do dupy przy kolejnej okazji :) swoją drogą są to niezłe oliwy - non stop na rauszu - powiem tak - było i pizdeczkę !!!!!!!!!!!!!!! :)
|
Lewar:bow:! Łzy ocieram i się posmarkałam! Piękne ujęcie, tylko modele jakby mniej urodziwi...a może to jakaś impreza "tematyczna" była? "GEJOWISKO"?:D
|
a ja się popłakałem (ze śmiechu) po poście Movistara..:):):)( a właściwie niejakiego Drażana);0;0;0
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |