![]() |
Fotoradarów trochę jest ale są dobrze widoczne i oznakowane
Pozdro |
Przejechanie znaku stop 5200 nok
|
Za ten stop, to jakieś 2600PLN??:D
Do mnie kiedyś polski niebieski przyczepił sie że nie postawiłem nogi przed stopem, ale u niego było sporo taniej;) U nas też juz nie widac policji, same fotoradary z przodu/tyłu, kamerki na ulicach (parkowanie) cywilne auta z wideo-rejestratorem:Sarcastic: mogą wcale nie zatrzymywać. Przyjdziesz do nich sam z wezwaniem w zębach, pokażą Ci najdroższą fotkę w twoim życiu. Już widziałem kilka Alf Romeo, które robią także zdjęcia gdy jadą z przeciwnego kierunku:confused: Trzeba chyba spadać w krzaki, ale tam Gajowy znowu czeka:( pozdr. |
Zbyszku..i po co Ci moto co tak szybko śmiga :-)))):D
Pewnie jeszcze nie raz z rozrzewnieniem wspomnisz :at: Królową...I częściej na spacer wyprowadzisz... |
Cytat:
Ale moja afra jeszcze żyje, ujeżdża ją mój młodszy i jakoś nie może jej zajeździć:Thumbs_Up: Wsiadam czasami, ale to nie to...:D Mam jakieś czarne humory, ale to chyba przesilenie zimowe:) pozdr. |
2/3 zapałcone, ale kosztowały 107pln.
Od 3 (który ma kosztować 350pln) napisaliśmy odwołanie i czekamy na wyniki. Ale powiększone na ścianie zdjęcie do rozmiarów 70*110cm z negatywu Fuji rekompensuje wszystkie te opłaty :)) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |