![]() |
To samo u mnie.Lasy,gory gruntowki,az slina leci,ale wszedzie znaki i spacerowicze.Rowerem strach wiechac:mur:
Mam juz odpowietrzniki lag,a dzis przyszla centralna podstawka.3,5 kg-mam sie martwic :confused: |
Nie martw się, odłóż w ciepłe miejsce i nie martw się :)
To jest ta część, która się w BMW nie łamie :D |
Niee spoko,SW-MOTECH.Moze nie z preta,ale stalowe plaskowniki wdaja sie byc ciezkie.A moze mi sie tylko wydaje,bo chwie wczesniej trzymalem psa na rekach :D
|
Nie idź tą drogą Myku, porzuć ją czym prędzej! Te feralne 3,5 kg drastycznie zmniejszą osiągi Challengera, nie wspominając fatalnym wpływie na sterowność motocykla - istnieje obawa, że przestanie skręcać!!! :D
|
A kto mówił że on ma skręcać:D na takich motorach jeżdżą tylko miszczowie' prostej:mad:
pozdr. |
Centralka rzecz fajna , ale w tej wadze motocykla bym nie zakładał.
Liczy się każdy kilogram.Żadnych kufrów - tankbag z kieszeniami po bokach Touratecha, worek na tył i koniec Do zrobienia koła można przecież zdjąc worek . Nie jest trudno zrobić koło bez centralki, jeśli motocykl waży 150 kg Wagowo to samo co TT600RE, KTM 640 , Husqvarna Te610 Ja centralkę z KTM wypieprzyłem choć była montowana fabrycznie. o ile pamiętam Xchallege miał zbyt długą jedynkę i trzeba skrócić zębatkami . W F 650 Gs Dakar tak samo ,ale to już bardziej turystyk i można przeżyć . |
Cytat:
:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::D:D:D:D:at: a co do centralki - doklej trzy literki BMW i pogoń w diabły :) |
Chyba naklejkę "Było założone na BMW" ;)
|
Czlowiek na chwile wyszedl do pracy,a tu odrazu taki bajzel:D.Centralka fajna,zreszta juz zalozona,wiec nic wiecej nie moge zrobic.Te 3,5 kg jakos zbije(czyt.) schudne.Przy nastepnym tankowaniu pod korek pojade do pobliskiej piaskowni i zwarze calosc.Jak bedzie za duzo,centralka-weg,(czyt.)wylatuje:p
Tankbag mi nie wejdzie,gdyz zbiornik paliwa ma "dziwny" ksztalt.Kufrow oczywiscie nie bedzie,beda sakwy rowerowe.A na worku nic nie bedzie stawiane :umowa:.Byl zbyt drogi :lol8:.Jutro jest "Rozpoczecie sezonu" w BMW Mannheim.Moze sie przejade i zobacze jak to robia profesjonalisci :D Cytat:
|
Cytat:
jedź polansuj trochu :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |