![]() |
Ja bardzo oweż kufry polecam, miałem je teraz w podróży po Gruzji i Armenii, zaliczyły mnóstwo (naprawdę dużo:) gleb, głównie na szutrach i kamieniach i trzymały się świetnie (parę razy motur leżał z kołem w górze na kufrze i jest git). Zakończenie podróży wypadkiem na krowie było dla nich trochę gorsze - jeden jest wgięty od przygrzmocenia w krowę (80km/h), ale na tyle nieznacznie, że nic z tym robić nie będę i przyszlifowany - ale też tak, że wiele mi to nie zmienia, ładnie przyjął na siebie. Tzn nie, że oprócz tego nie mają żadnych wgięć, ale w zasadzie nie widać ich z zewnątrz :)
Mankamenty (ale nieznaczne) mają dwa: Tylna podstawka na kanistry, którą od razu rozciąłem i rozszerzyłem 'skrzydełka' żeby mi się tam cokolwiek mieściło - ale można zamówić bez tej podstawki, poza tym napiszę do chłopaków, żeby to zmodyfikowali; Zawiasy - są plastikowe i w obydwóch kufrach mi poszły, poza tym to rozdupcenia młotkiem i dłutem w 10 sec (ale nie widać, że są plastikowe więc może nikt na to nie wpadnie;P), ja wymieniam na metal (siłą rzeczy zresztą:) i też w tej kwestii napiszę do nich. Są git :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |