![]() |
Cytat:
Lista parę postów wyżej. |
I ja poproszę o dopisanie do listy.
|
LISTA
Zrobione |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak pisałem wcześniej muszę się uporać z poprzednią (a Ty jesteś na tej starej - potwierdzenie post 113). Już wkrótce wysyłam wiadomości do pierwszych na liście. Pamiętajcie żeby uzbroić się w cierpliwość bo robię to po godzinach pracy, przeważnie po zachodzie słońca (żona już groziła rozwodem :D). |
Daj żonie na waciki to się uspokoi ;)
|
Cytat:
Później lecisz już "z górki''... :) |
Mogę prosić o dopisanie na liście. Widzę, że w okolicach połowy czwartej dziesiątki - to pytanie czy jest szansa na przed sezonem 2014 faktycznie zasadne ;)
|
Zet, mam prośbę. Zmień na liście mój nick. Blink na ŁukaszBIA. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Dzisiaj dostałem siedzisko.....robi wrażenie. Polecam Zeta, mistrza Zeta :) Myślę, że testy wypadną pomyślnie - nie ma innej opcji. Nasłodziłem, bo się należy i ooo!
|
Od kiedy rusza realizacja powyższej listy?
|
ja tez proszę Zeta o zmianę nicka z johny_bi na joca
a teraz do końca sierpnia robię wypad do Romania.... można by to jakoś po sezonie montować, te kanapki...? |
I u mnie zmiana nicka. Zet zaktualizuj proszę, żeby nie było problemu z kontaktem. [ocoloko]
|
Można się dopisac do listy?
|
Również chętnie wpiszę się na listę oczekujących, chyba, że ktoś zrezygnował z przeróbki i "wpuści" mnie na swoje miejsce:D
Zetjohny-poszedł priv ze szczegółami. Pozdro Piter |
Melduję, że kanapa już u mnie!
Wszystko poszło ekspresowo :) + 50 dla wyglądu - w końcu pozbyłam się obleśnej żółci z motocykla! Trochę fioletu zostało, ale na to przyjdzie czas zimą ;) Komfort ocenię po całodziennej podróży i podzielę się :) |
No ja wreszcie dzis pojezdzilem.Cale dwa tyg. musialem czekac,bo albo deszcz,albo brak czasu.Po 200km jestem bardzo zadowolony.Wykonanie pierwsza klasa,materialy rowniez.Caly ksztalt i proporcje wzorowe.Bardzo dziekuje Zet i dolaczam do duzego juz grona zadowolonych klientow.Jak ci juz wspomnialem powstawiam zdjecia na niemieckim forum G650X i niech chlopaki zobacza,ze jest cos-lepszego,niz KaHeDo :umowa:.A tu kilka zdjec:
https://picasaweb.google.com/1083855...KanapaZetjohny# |
Wygląda bardzo profesjonalnie, już nie mogę sie doczekać kiedy moja pójdzie do przeróbki.
|
Johny, a czy jest możliwe odświeżenie Twojaj kanapy? Chodzi mi o to, że już ją trochę "wysiedziałem" (w sumie to razem z poprzednim właścicielem, bo z tym siedzeniem kupiłem AT). Poza tym mam 193 cm i chciałbym poprawić kąt kolana, a więc potrzebuję podwyższyć Twoją kanapę.
Robi się takie korekty, czy trzeba od zera startować ?? Dodam, że pokrowiec, szycie jest cały czas OK, tylko ... dupsko się zapada :D:D |
Miki poszedł priv.
|
kanapa
Czesz. Jakos nie bardzo kumam jak dziala ta lista ale.... Mam kanape orginal obnizona do polowy(kupilem obcieta). Moglbys z tego zrobic cos co nadawalao by sie do jazdy?
I czy jest mozliwe wykorzystanie chociazby czesci orginalnego obicia? Pzdr |
Zet, dzięki za szybką odpowiedź.
Pewnie powtórzę, ale polecam usługi. |
Cytat:
Co do reklamacji (patrz Miki Głogów) będę musiał gdzieś wcisnąć. Boski wysłałem priv w sprawie Twojego siedzenia. |
Zetjohnny, moglbys mnie dopisac do Twojej listy?
Dzieki! Kunta |
Kurde temat taki gorący że tutaj chyba warto się zapisać jeszcze przed kupnem moto :D , swoją drogą 28 stron i nikt nie podał żadnej ceny tak ogólnie żeby sobie porównać z tym co jest oferowane na afripedi , 300 zł , 500 zł ?
|
Cena zależy od wodotrysków jakie sobie zażyczysz. Napisz priv a ze szczegółami to ustalimy.
|
Mogę prosić o dopisanie do listy? Z góry dziękuję ;)
|
zetjohny - poszedł priv
proszę mnie dopisać do listy pozdr |
Zetjohny napisałęm do Ciebie 2xPW...i cisza.
Daj cynk co i jak. Dzięks |
Mi się zupełnie nie spieszy, więc jak ktoś ma pilne to można mnie przesunąć na tył listy.
Wyjeżdżam za chwilę i nie będzie mnie do końca października. |
Kanapa przyszła w poniedziałek, wygląda super, wczoraj troszkę się przejechałem i zapowiada się nieźle ;)
Dzięki! |
mnie można na koniec przepisać:)
szukałem zepsutej kanapy żeby oryginała nie pruć i znalazłem Corbina:) na razie go testuje... na pewno trzeba nowe poszycie i przydałoby się żeby był wyższy |
Świetna, estetyczna robota, wielkie dzięki. Jeszcze nie jeździłem ale myślę że będzie dobrze. Polecam wszystkim!
|
3 Załącznik(ów)
Kilka fotek, myślę że bardzo ładnie komponuje się z bryłą motocykla. No i ta niteczka :)
|
Mnie również proszę dopisać do listy!
JUz jeedną od Johnego miałem. Kolej na następną. |
Melduję posłusznie, że kanapa od Johnego do DRki sprawowała się super w czasie wakacji :)
Na asfalcie i bez asflatu. Ból tyłka właściwie nie występował :D Dziekuję! |
Zawiozłem, poznałem, pogadaliśmy, zostawiłem.
Pojechałem odebrać, szczęka mi opadła,wracałem mocno nieprzepisowo do krk, wrzuciłem na moto.Jest pięknie! A na poważnie: 1)bardzo fajny i uczciwy Gość, 2)wykonanie mega profeska Dziękuję. Polecam. |
przeróbka kanapy rd03 afrykaner66 602-432-842
|
|
ja na razie muszę zrezygnować :(
|
To może proszę mnie dopisać na końcu listy :)
|
Ja też poproszę o dopisanie do listy.
|
Witam serdecznie,
Również proszę mnie dopisać do listy oczekujących. Pozdrawiam Nwnet. |
|
Damy rade na na mikołaja ;)
|
Masz priv gumbas24h
|
Poproszę o wpisanie na listę;)
|
Mi właśnie dostarczono dziś kanapę made in Zetjohny, posiedziałem troche w garażu :Thumbs_Up: założenia przeróbki spełnione czyli jednoosobowo wyżej wygodniej bardziej w poziomie. Tak to wygląda na moim Trampeuszu. Test długodystansowy za rok w październiku jak los pozwoli :)
sory za bałagan w tle:D |
Witam
Mam do przerobienia kanapę od RD07, jest obniżona, potrzebuje mieć wyższą od standardowej. Jakie terminy realizacji, widziałem że jest lista oczekujących. pzdr Jarson |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |