![]() |
Jakby Mygosia po raz kolejny chciała sprawdzić na mojej opasce jakiego mam nickja, to bym chyba pomyślał że chce mi jumnąć zegarek.
|
To i ja się dołączę i podziękuję organizatorom i uczestnikom, cieszę się, że miałem okazję choć część z Was poznać osobiście (wszystkich się nie dało ;-)
Niestety nie dane mi było zostać do końca, więc pozostał niedosyt... No i na następny raz jednak przyjadę pożyczonym trampkiem, zamiast swoim kalafiorem :-) |
Ja z kolei mam ten problem, że ni cholery nie pamiętam z kim rozmawiam. Na zlocie poznałem kilka ciekawych osób, nawet wspierałem duchowo naprawę pompy w AT kolegi zza zachodniej granicy, a żona robiła za tłumacza. Wszystko fajnie, wszystko w porządku, ciekawe wskazówki, tylko nie mam pojęcia kto je dawał i nie, nie byłem na tyle pijany by nie pamiętać :beer: Identyfikatory, dobra rzecz, zwłaszcza, że kojarzę ludzi tylko z nicków na forum.
|
identyfikatory dobra rzecz, to wszystko przez sznurki-łobuzy!!! śliska sprawa ;) się poprawi w przyszłym roku. :)
|
Zamiast sznurków smyczki?:drif: Kochamy gadżeciki akcesoryjne.
|
hm, hm... pomyślimy! :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój ident to chyba z 5 razy ponownie wiązałem. Następnym razem dajcie znać żeby zabrać ze sobą "bezpieczne sznurki" albo trzeba to dziadostwo zatapiać na węzłach.
|
Jakie kuwa identyfikatory :D?
|
Następnym razem może trytytkami połapać? Tylko do czego?
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |