![]() |
Niedziela koło południa miejscowość Ostromęczyn DK19. Ktoś na pięknej trójce jechał w kierunku południowym, podejrzewam że to Majo wracał od Wasila, ale nie zwróciłem uwagi na kask ;)
|
Cytat:
Pozdrowienia. Dzida :) Ps: odpisane dopiero teraz bo teraz dopiero zobaczone :D |
31.07 Przejscie w Muszynce dwie afryczki i Trampek wracaly do PL ja w druga strone w GVI
|
Mielno deszczowe, nowa Afra
1 Załącznik(ów)
Widziana na parkingu pod Biedronką.
Wersja z DCT, halogenami, szarymi gmolami i szosowymi oponami. Obok fazerka, wiadro, fujara i 2 inne. Wszystkie obładowane tobołami. Suchego powrotu życzę. ps. z bliska afra jeszcze ładniejsza :) |
Centrum Wielgomłyn- nowa czerwona w manualu z gmolami i haloganami w towarzystwie jakiegoś nakeda.
Tablice rejestracyjne W.... Pany pogubili chyba drogę bo medytowali chwilę na parkingu |
Dziś z Katowic - XR i Trampek z kierowniczka. XR przepiękna!
|
.
Krakow ul. Kobierzynska z Roztworowskiego. 4,08.16 biala 07 godzina 6:40, piekna. Przez nia prawie w autobus wjechalem.
|
Przedwczoraj na trasie lublin warszawa africa + super tenera pomachane i odmachane, pozniej w piasecznie mijałem ladna 07 pzdr
Żołty gs :rolleyes: |
|
Nowa Afra czerwona w towarzystwie nowej chyba Tersy na skrzyzowaniu ul.Jurajskiej i ul.Okiennink w sobote około 13. Pomachane nie odmachane, ale lecialem puszką 4x4 ( Patrol).
|
Cytat:
|
No właśnie na tym skrzyzowaniu nie ma zadnej miejscowości na mapie :confused: najblizsza to Kiełkowice a w niedalekim poblizu jest Okiennik Wielki - z tym ze to skala a nie miejscowośc. Ale jeśli zwiedzaliście Jure to pewnie Wy.
|
Tak to my lataliśmy po Jurze. Zdrówka.
|
Ze też akuratnie puszka byłem :(
Zdrówka !! |
7.20 rano. Strzelce Opolskie.
Biała Rd07 z fajnym wydechem . Niewiele widziałem bo kierownik dość dynamicznie jechał ;-) w kierunku dworca PKS/PKP |
Niedziela, koło 13, Leśna, nieopodal zamku Czocha biała RD07 w kolory tesco jechała w towarzystwie jakiegoś motóra.
|
Czwartek 11.08 biała Nowa Afryk 14:40 Modlniczka wylot na A4 z KRK.
Tak sie zapatrzyłem na nową AT ze zapomniałem machnąc. Leciałem skorupą. |
Albania, Afrynia w drodze powrotrnej z Theth, kierownik z kierowniczką. Pozdrawiam. Szliśmy z żoną z przeciwka i udało nam się krzyknąć SIEMA.
|
Srebna Afryczka z Plecaczkiem na drodze w stronie Tirany ;) Chyba ta sama co Maras widział.
|
Weekend - Afra w Gdańsku - podziękowała mi za puszczenie (czerwony ford).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzis okolo 13 zaraz przed Kalwarią ciemno zielona Teresa leciała na Wadowice pmachane odmachane.
:at: |
.,,
Twoja AT ma najładniejsze malowanie jakie Honda wymyśliła, i fajnie że się latasz w rejonie mojej dzielnicy:) Pozdro
|
Jochen :)
|
Dzisiaj przed południem piękna trójeczka albo czworka w oryginalnym malowaniu -- miejscowość Ropa koło Grybowa. Ktoś z naszego forum?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka |
dziś na Puławskiej nowa czerwona Afryczka w kier do centrum?
i już drugi dzień 07 na Kruczej :Thumbs_Up: |
Wczoraj około 17.00 przed budką z biletami na prom z Pagu tj. Żigljen do Prizny dwie AT. Jedna RD04 i ostatni wypust HRC RD07A obie rejestracje chyba z podlaskiego. Widziałem "kolarzy" ale ostro focili na nabrzeżu i nie chciałem scen robić. Na kufrach były naklejki forum. Ja niestety katamaranem z małżonką, synem i synową a na parking promu podjechałem tak sobie w podróż sentymentalną - jakieś 15 lat wstecz z tego promu zjeżdżałem na poczciwym PD06 właśnie ze szkodnikiem, który teraz obrósł w piórka i się z własną małżonka prowadza a wtedy robił za balast bo się nijak nie odczepił od zgredzika jak tylko zobaczył iż na podjeździe Trampi się kulbaczy. Było Nas tu wtedy "rycerzy trzech" Ja ze szkodnikiem, Tata Peerem zwany /niestety na forum już nie zagląda - jak zaglądał to zawsze jakiegoś dymu narobił:haha2:/ i niestety już ŚP Sylwek:bow: - takie życie :mur:
Pozdrawiam z Pagu. |
No jeden prawie zidentyfikowany to chyba Fiecia ?? - kojarzę, że na centralnym był naklejony pumpiarz ze szlaufem czyli 998 ?? Dzisiaj na Pagu ostro daje "bura" więc po kolacji z nudów klikam w klawiaturę.
|
Poznań, wtorek 06 września... na Rondzie Jana Nowaka Jeziorańskiego około południa - RD07 - czarne malowanie.
|
Paweł dokładnie, to ja no i afro czyli fafruk forumowy. Pag zrobiliśmy przez przypadek, ale warto było dla tych "kosmicznych" scenerii :D pozdro!
|
Łódź, godz 13, ulica wróblewskiego, czarne AT rd07a(chyba) przerobione na rally(zawias i owiewka napewno). Była lewa, pozdrawiam
|
Potwierdzam swoją obecność na Pag'u ;)
|
A ja dzisiaj dopiero widziałem pierwszy raz na żywo nową AT, szybko co? :D
Czerwona, z kuframi i plecakiem w Zawierciu, około godziny 16.30. |
A ja dzisiaj takie miłe spotkanie w Grecji na Peloponez miałem http://ifotos.pl/zobacz/received3_ahaneae.jpg http://ifotos.pl/zobacz/received3_ahanwpp.jpg
http://s5.ifotos.pl/mini/received3_ahanwxq.jpg http://s2.ifotos.pl/mini/received3_ahanwpw.jpg http |
Dziś, droga DK92, miejscowość Kostrzyn Wlkp. - pierwsze światła. W kierunku Wrześni jechała nowa Arica. Kierownik w stroju brąz/popiel w miejscu kufra centralnego bagaż związany siatką z gumkami. Czy to ktoś z wielkopolski?
|
Wczoraj A4 k Opola niebieska AT przez chwilę zrównał się ze mną. Ja jechałem zieloną "żabą"
|
Sobota koło 16 w Przemkowie kierownik na RD07 z nalepką FAT wjeżdżała na teren zlotu.
Przed wjazdem na zlot stała RD03 z silnikiem 750 Niedziela 25,09 trasa Olszyna-Lubań Afra 07(biało-czerwono-niebieska) w towarzystwie 2 bmw, godzina ok 11. Jak wracałem z objazdu koło 16-17 wracała afra już z jednym geesem drugi przepadł. Czechy koło Hejnice nowa Afra w towarzystwie jakiegoś śmiganta 125 Tyle z weekendu:P |
Cytat:
wytapatalkowano |
Który z czarnuchów z soboty na niedzielę 1-2 październik miał bazę w ośrodku PGNIG w Czarnej? Biało niebieska nowa AT z gmolami TT i stelażami SW Motech. Stała przed wejściem w towarzystwie małego GSa. Tablica zaklejona z napisem "latanie zorganizowane".
http://i.imgur.com/oNljzLC.jpg |
A kto się kręcił po MRU w sobotę? Widziałam Afrykę w malowaniu HRC z kuframi w towarzystwie xt660r. Zasłonili sobie rejestracje tasmą czy czymś...
|
Dzisiaj mijałem pierwszą Africę w tym sezonie. :D
Przyznać się kto :at: srebrną RD07 po 3/E65 w stronę Nowej Soli. Mijanka gdzieś na wysokości Zimnej Brzeźnicy. Było machane z fury. |
To się afryki wysypały... dzisiaj (niedziela) w Poznaniu na warszawskiej godz. 11 ładna rd03...
|
Ano się wysypały, Ale ja tylko na Giesiarzy trafiałem
|
Dzisiaj na moscie w Gorze Kalwarii minalem sie z niebieska rd07 (chyba)
|
Wczoraj czarna crf 1000 czarne kufry o ile dobrze widziałem Autostrada A8 Wrocław Psie Pole
Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka |
Wczoraj około 12.00, RD07/A w Karwicach.
|
Zgadza się jechałem :), trochę mokry:), miał być offroad Koszalin - Gdynia , a był szybki przejazd :( po asfalcie.
|
Akurat wracałem autem z roboty, zobaczyłem Afrę i od razu banan. :D
Będziesz się bujał w okolicach Koszalina, to daj cynk na pw, możemy się powłóczyć razem. :at: Pozdro. |
Ja z Gdyni ale muszę te trasę zrobić :), więc czekam na pogodę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |