![]() |
10 Załącznik(ów)
Też parę wrzucę z dojazdówki, włóczęgi sobotniej i wieczornej zabawy...
Załącznik 43067 Załącznik 43068 Załącznik 43069 Załącznik 43070 Załącznik 43071 Załącznik 43072 Załącznik 43073 Załącznik 43074 Załącznik 43075 Załącznik 43076 |
2 Załącznik(ów)
A tu Kwintal walczy o pianę z wielkim poświęceniem. W końcu uległ, ale jak zwykle, z godnością :D
Załącznik 43077 A tu to wcale nie jest to, o czym myślicie :D Załącznik 43078 |
10 Załącznik(ów)
cd. .
|
1 Załącznik(ów)
Dzięki wszystkim za świetną atmosferę, tańce, hulanki i swawole!:Thumbs_Up:
Cytat:
|
Cytat:
(nie wiem dlaczego cytowanego zdjęcia nie widzę) |
5 Załącznik(ów)
.. .
|
7 Załącznik(ów)
kilka moich
|
Również dołączam do podziękowań waląc czołem o podłogę, atmosfera, organizacja i przebieg imprezy na najwyższym poziomie, jak ktoś przylepi naklejkę w kiblu to dostanie w ryja :D
Jak tylko zdołam załączyć zdjecia na goodle+ (a jest ich przeszło sześćset) to podeślę link. Pozdrawiam wszystkich obecnych, a pechowcowi szybkiego powrotu do zdrowia. |
Cytat:
|
Jedyn(i)e trzeźwe oko aparatu :)
|
Impreza super.
Gratulacje i podziękowania dla Organizatorów.:bow: Bardzo żałuję, że nie mogłem zostać do końca imprezy:( |
Lata lecą, zloty, wzloty i upadki. Offowe również. Unikając tych ostatnich zaliczyliśmy udany weekend w Białej wśród ludzi o równie zakręconych upodobaniach. W związku z tym dzięki dla uczestników za możliwość spotkania się z Wami a szacunek dla organizatorów. Dużo zdrowia dla Thorgala77-Kamila. Ps. Proszę o przepis na smalec:)
|
A mnie TAKA imprezka ominęła :mur::mur::mur::mur::mur: :mad:
Ale następnom razom nic nie będzie ważniejsze. |
Smalec
Cytat:
Brzuszek 4kg Cebula 3kg Jabłko 2kg Jogurt Śmietana Przyprawy Fajnie, że smakowało :) |
to ja też chciała podziękować...jeszcze trochę zmęczona i plecy bolą, ale to znaczy że zabawa była przednia :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::bow:: bow::bow::bow:
dzięki dla onanizatorw i wszystkich współuczestników tego szaleństwa :D:D:D kolejny beztroski weekend i od razu lepiej :D:D:D:D tu som moje jakies popstrykane https://picasaweb.google.com/A.D.bab...eat=directlink PS. Thorgal wracaj do zdrowia jak najprędzej :Thumbs_Up: |
Kurde Baba na tych fotkach to tylko Ty ładnie wyszłaś ...
|
Baba zawsze wychodzi najładniej...a poza tym to wszyscy na tych fotkach jakoś tak grzecznie przy stolach siedzą, albo w lożkach ( tak Gerard)..jak na zlocie emerytów i rencistów:D
|
3 Załącznik(ów)
Jeśli komuś nie pasowała muza to pretensje do DJ. BABY
|
Ja nie widziałem tym razem żadnych muzycznych malkontentów. Może nie zawsze była to muza z najwyższej półki ale większość i tak była w stanie, w którym nie wpuszczono by ich do filharmonii :D
|
A mi BABY muza pasuje i nie karmić troli :D!! Przynajmniej dziweczę się przygotowało - lapek, torba i dokumenty do tego, poza tym ciężko się za nią biega ;)
|
Cytat:
|
Żeby nie było niedomówień, mi też się podobała :)
|
I my chcieliśmy z Żuczkiem podziękować Stopie,Tedixowi,Sołtysowi oraz reszcie współorganizatorów za SUPER IMPREZĘ :bow: Dzięki chłopaki za super trasę, w której Węgrzyn i Żuczek mogli zostać GWIAZDAMI OFFA :haha2:
|
ale z sobotnim graniem na żywo nie miałam nic wspólnego :dizzy:
|
no z wrazenia az na plery polecialaś :haha2:
|
Cytat:
|
A wiecie co było fajne?
Jak po sobotnim koncercie Ktoś wyciągnął gitarę i sielankowo zaczeła sączyć się nostalgiczna muzyka niosąca w oddal pokład spokojnej energgi :) Sielanka nie trwała długo bo po minucie ktoś włączył "rąbankę" z głośników :) |
oj tam rąbanka
|
https://plus.google.com/photos/10618...OeDqv2d16vH9AE
Miłego oglądania, nawet ze zdjęć widać, że był ogień....:D |
Dzięki Vertus! Czekałem na Wasze zdjęcia ;)
|
Dziekuje-Ačiū, Vertus!!!
|
Dzieki wam wszyskim za miłe słowa i wsparcie, wczoraj mnie wypuścili ze szpitala, noga połamana w stawie skokowym, jakieś urazy kręgów szyjnych też się znajdą o lędźwiowych nie wspominając....
Z trampka nic już nie będzie - jeszcze go na własne oczy nie widziałem. Dziękuje organizatorom za zrozumienie - miło mnie zaskoczyli... https://lh6.googleusercontent.com/--...o/DSCF8556.JPG |
Smutny widok.
Zdrowia |
Widać że Trampek trochę dłubnięty, ciekawy jestem jak wyliczą odszkodowanie.
Thorgalu trzymaj się i składaj do kupy :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Klasyka...lewoskręt...Czym uderzyłeś w szybę?Orzeł z Ciebie...Ale trochę wyżej musisz latać:confused:
|
Albo głową albo barkiem.... kasku jeszcze nie widziałem...
|
Zdrowia Thorgal!
Sprzet rzecz nabyta choc oczywiscie szkoda. |
Skoda zdrowia jak i ,,trampiszona" - kupisz innego, choć wiem ile serca ( oraz kasy ) w niego włożyłeś -lecz zdrówko najważniejsze - powodzenia.
|
Powspominajmy raz jeszcze! :haha2:
Film ma okrojoną jakość ze względu na łącze 512kb/s które uniemożliwia transfer HD w sieć :dizzy: |
To jeszcze kilka ujęć z hard offa :)
|
Dzięki naczelny. Banan na gębie od rana :D
|
Ale wtedy bylo fajnie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |