![]() |
No to dziękuje wszystkim za miło spędzoną sobotę.
Traski OFF i ON bardzo sympatyczne Fajny sokół Rowery - trochę inne niż wszystkie A Kazik jak to Kazik Zabrakło mi tylko czasu na :chleje::zdrufko::kumbaya::beer2: plus taki, że nie boli mnie dziś głowa :) Dzięki dla oragnizatorów. Do następnego razu... |
Grzesio, mordo, całyś?
|
Melduje iż wróciłem w całości do domu.... :)
Ktoś mi kurw:mur: radio ściszył i zorientowałem się dopiero pod domem :mur::p :haha2: Miło było,wreszcie Was poznałem... Do następnego! |
I my się meldujemy.. w kpl. cali i zdrowi................
Oficjanie i prywatnie dziękujemy za onanizacje.. :Thumbs_Up:eeeeeeeeeee organizacje na zakończenie będziemy już w 4 -kę.. także ciocie wujowie , szykować się A mój syn dostał wścieku z tymi motocyklami. dzisiaj jeszcze byliśmy na Imprezie BP także masakra bo znowu na AT kazał się pakować.. |
Ja też się melduje..
Jechałem w końcu sam, bo za Grzesiem nadążyć, to trzeba się naprawdę sprężać, a mnie się nie chciało :) Dziękuje wszystkim za imprę, cieszę się, że Was poznałem. Dla organizatorów: :bow::bow::bow::bow::bow::bow: Do następnego razu |
Cytat:
Ja bym się cieszył że na AT a nie na jakieś ścigacze... będą z niego ludzie! :p Czekamy na fotki (szczególnie z wodowania!) :) |
my także dotarliśmy szcześliwie do domu.
dziękujemy bardzo za super spotkanie. zakwasy bede miał przez tydzień. ci co karmili naszego psa kiełbasą mają w ryj!! po drodze takie miał śmierdzące "wiatry" ze musieliśmy sie zatrzymywać i wietrzyć samochód. ;) tu zdjęcia z imprezy http://picasaweb.google.com/dziadbarowy/ATAPWilga# |
Zajefajnie Bylo...dotarlem Caly;) Dzieki Wszystkim Za Tak Wspaniale Spędzony Czas...no I Za Tańce Oczywiscie;) Jestescie The Best;)
|
Cytat:
BTW: Szkoda, ze nie moglem zostac w sobote :mur: Miejsce bylo fajne, ludzie jeszcze fajniejsi :Thumbs_Up: |
Pindor z Sumem się meldują w doma cali i zdrowi. Szacun dla łorganizatorów.Dzięki.
|
Zmordowany jak koń po dwudniowym westernie :dizzy:cały i szczęśliwy dotarłem do domu.
Restekpa dla organizatorów! Impreza pierwsza klasa!:Thumbs_Up: |
Fajnie to wyszło.. Podziekowania dla organizatorów... Kraków dotarł w całości.:)
|
pindor szybko zalecieliście do tego Parysza.
|
Ja tez juz w domciu.
Olbrzymie dzieki dla organizatorow. Wszystko dopiete na ostatni guzik. PERFECT imprezka, super ludzie, idealna lokalizacja. Wielkie dzieki za swietna zabawe!! |
Dobrze Zoltan, że dotarłeś. Martwiłem się o Ciebie :)
Było przednio :) |
W imieniu jakże licznej Uckiej ekipy stwierdzam - Elutko i cała ekipo pozostałych onanizatorów JESTEŚCIE WIELCY niekoniecznie wzrostowo, ale organizacyjnie i w tworzeniu miłej atmosfery toście są debeściaki
Dziękuję i pozdrawiam |
Dojechałem szczęśliwie!
Pierwszy motor, pierwszy zlot, pierwsze gleby i wodowanie, pierwsza wódka:haha2: ale wszystko super. Świetna organizacja i ciekawi ludzie! Szczególne podziękowania dla grupy z Podlasia...:Thumbs_Up: |
Dzięki serdeczne, dawno się tak dobrze nie bawiłem :D
Organizatorzy - Dobra robota :Thumbs_Up: |
Wreszcie i jak dotarłem do domu :D
Dzięki wszystkim za przybycie ... Fajnie było zobaczyć znowu Wasze mordy :) Wasilczuk to ja nakarmiłem Twojego biednego wychudzonego psa kiełbą - wstydziłbyś się tak psa głodzić :haha2: Z niecierpliwością czekam na najbliższą okazję kiedy znów się spotkamy i będę mógł dostać w ryj ;) he he |
Dotarliśmy cało i zdrowo! Impra w cipke dupke!
Podziękowania dla WAS to i tak za mało ale nic więcej uczynić nie mogę. Jesteście WIELCY! |
4 Załącznik(ów)
Kilka fotek- zapewne bedzie wiecej od innych , ale na smaczka tym, którzy sie nie pojawili...:)
|
Grupa śląska w domu. Imprezka super!! Wielkie podziękowania dla organizatorów.
Do zobaczenia nastepną razą. |
Dzięki wielkie dotarłem impreza super a najważniejsze to :
" WSZYSCY BĘDZIEMY JEŹDZIĆ AFRYKAMI !!!" |
Chcialbym rowniez przylaczyc sie do podziekowan za wzorowo zorganizowana impreze. Widac bylo na kazdym kroku kobieca reke i dbalosc o szczegoly. Dzieki Elutko.
Dziekuje rowniz Atomkowi, za pokazanie mazowieckich bagien i mozliwosc zabrania kilku kg blotka do domu :) |
K...a jak ja miałem daleko, jestem padnięty jak pies i szczęśliwy jak diabli:)
Cokolwiek bym teraz nie napisał, to nie odda to mojego nastroju. Dzięki wszystkim i każdemu z osobna, dawno się tak przednie nie bawiłem:Thumbs_Up: |
Hej, hej, to my Zbyszek i Smery. Dzieki dla organizatorów za fajną imprezę :kumbaya:Moja "tanciorka" zadowolona i wytańczona:dizzy: Ona to lubi takie klimaty...:webers:
Na kolejny wyjazd już szykuje formę:) Małolaty "Kwiaty" rwali struny, ale wystep naszych czarnuchów był zajefajny:bow: i ich zdolności muzyczne:):) pozdrowionko dla wszystkic zlotowiczów:) |
Skoro nasz największy Dzidownik już w domu :) pewnie pozostali również przeskoczyli już w domowe kapcie,
wielkie dzieki wszystkim przybyłym:bow:, to frajda robić imprezę dla ludzi którzy chcą i umieja się bawić - jak to mawiają "takie wesele jacy goście" - pozostały wyłącznie miłe a nawet przemiłe wspomnienia :D cieszę sie, że się Wam podobało z niecierpliwością czekam na zdjęcia (swoje wrzucę niebawem bo dziś jakaś słabiuśka jetem ...;) ) buźka Czarnuchy - od jutra zaczynam tęsknić... ! |
dzięki Wszystkim za świetą imprezę. Jestem wykończony ale zadowolony na maksa. Do następnego miłego zobaczenia:zdrufko:
|
Dzięki za wspaniałą imprezę warto było zostać orgnizacyjnie perfekcja jeszcze raz podziękowania dla organizatorów:Thumbs_Up: do zobaczenia.
|
Cytat:
Mam nadzieje ,że sie skończyło tylko na mandacie..... |
Wielki szacun dla organizatorów - WTA 4ever! Super ludzie , klimat, ciekawe trunki - i pogoda w cenie!
Dajecie rade:oldman: dołączam się do podziękowań ze Śląska |
Vooytas również dziękuje ślicznie za impreze. Było co tu dużo pisać REWELACYJNIE. Dziękuje za super towarzystwo w drodze powrotnej i na wyjątkowym off-ie wzdłuż Wisły.
P.S. Wnioskuje o dodatkową nagrode;), Bajrasz miał najdalej ale i tak ja najwięcej spaliłem wachy, założe się że nawet Kajtkowóz (Master) nie spalił tyle co moja kochana AT. Podsumowanie wycieczki :850 km 80 litrów Pb. Chyba mi dysze powypadały....:vis: Pozdrawiam i do następnego!!!!!!! |
Bardzo dziękuje za przemiły wieczór w waszym towarzystwie. Brawa dla Elutka & Company, za to, że chciało się wam tyle czasu i energii poświęcić abyśmy mogli sobie troszkę pohulać. Żałuję, że tylko tyle mogłem z wami pobyć. Jeszcze raz wielkie dzięki.
|
Wielkie podziękowanie dla organizatorów za tak dobrze zorganizowaną imprezę. Miło było.Pozdrawiam.
|
Nie bede orginalny ale po takiej imrezie nie mozna napisac nic innego jak to ze była zaje.......
Wielkie, wielkie dzieki dla wszystkich a szczegolnie dla organizatorow Bardzo miło bylo poznac Was wszystkich i do zobacznenia nastepnym razem Wojtek & Kasia |
Dzięki wielkie za mega wypas Afroparty, organizacja REWELACYJNA brawooooo... Cała impreza zajebista tak bardzo, że wyjechaliśmy ostatni :D łeb mnie do dzisiaj boli... :brawo::brawo::p:p
|
W imieniu swoim i Kajtka- dziękuję!
Ps. Kapela z 12-letnimi chłopcami w składzie nieżle wymiatała, ale afrykański zespół pod wezwaniem "Czarny Lok" to było coś!!! |
Ja napiszę krótko REWELACYJNA IMPREZA!!
Wyrazy uznania za organizację, prowiant, dobór miejsca i niesamowitą atmosferę! |
Hej, Mysmy też gładko dotarli o 23 po nocnej jezdzie z Wawki.
Ta imprezka to było mistrzostwo świata, panowie chodzili jak zegareczki koło pani kierowniczki !!! Wielkie dzieki za organizacje, to musiało kosztować Was dużo zdrowia. WTA rules, Elutka na prezydenta !!! Bardzo się cieszę, że wielu z Was poznało sie osobiście i teraz bez przeszkód może sobie "dawać w ryja" nawet w wirtualnym, forumowym świecie. Najbardziej jednak cieszy mnie, że uczestnicy potraktowali hasło Dzida Trzoda i Najepka za przenośnię, i przy odpowiednim dozowaniu też potrafili mieć ogromną frajdę! Do następnego razu! |
Fajnie było... Fajnie będzie ;)
Wszystkim przybyłym, dzięki. Wszystkim organizatorom, dzięki. :bow::bow::bow: |
Rispekt!
do następnego :) ps. dawać te zdjęcia! |
Cytat:
A przy okazji zapytam: 1.kogo spotkałem na "siódemce"? Afri, Big i dwa rurociągi? 2.kogo minąłem na drodze z Sierpca do Rypina? dwie Afryki: czarna i niebiesko-czerwona zaparkowane pod knajpą po lewej stronie? |
Cytat:
Kontynuujac temat 'mijania', gdy w sobote przed poludniem grzalem do Wilgi, to zaraz za Radomiem na drodze do Kozienic minalem niebieskie LC8.. to ktos z naszych? (moze Zbyszek..?) :) |
To i ja dziękuję za świetne trzy dni.
|
Zoltan - ale chyba mnie poznales przy kiebaskach - i żartach "o ruchu w banku czesci" :)))))))))
Nie nadążacie z robotą :) |
Cytat:
Musiałem być w Radomiu (ważna sprawa),a wracając po południu zabrałem swoją kobietę, bo chciała się przyjrzeć co się na takich imprezach wyprawia, wyszło pozytywnie:dizzy:,teraz to nie będę mógł się od niej odczepić:vis: pozdr. |
Cytat:
Jarek: że to Grześ mógł być to możliwe, ale drugie moto to bardziej na Twoją Afri wyglądała- ostatnie malowanie 07a: czerwono-niebieskie |
Cytat:
Afryczka w tych samych barwach, w jakich ja widziales na zakonczeniu sezonu :D Jechalem z Bialej n. Pilica, via Opoczno i Radom.. w Radomiu mialem zadecydowac, czy wale na Wilge (via Kozienice) czy na Kazimierz D. (via costam :D:D) - padlo na Kozienice :) |
Cytat:
W sumie przez jakas chwile staly tam 3 Afryki :) |
Wielki ukłon w stronę organizatorów, no i oczywiście uczestników, którzy wybrali właśnie to zacne grono do wspólnego, weekendowego biesiadowania (mimo licznych konkurencyjnych).Pozdrawiamy i do zobaczenia.lena i wojtekm72.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |