Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spotkanie FAT Biały Brzeg 2021 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40655)

stopa-uć 10.09.2021 13:07

W takim razie powiem tak: :

JEST SUPER CZEKAMY
PORZĄDEK MUSI BYĆ
ciał

najmros 10.09.2021 14:11

Jesli rozmawiamy o porzadku, to mozna sie jeszcze dopisac ?

stopa-uć 10.09.2021 14:58

Przyjeżdżaj BEZ dopisywania

ciał

robertG7 10.09.2021 15:37

Cytat:

Napisał DwaMariany (Post 747764)
:d:d:d

Pięknie... moczymordy z podlasia już są...

DanielRD07a 10.09.2021 18:30

Niestety nie dam rady przyjechać, miłej zabawy!

matjas 10.09.2021 22:47

Stoperan zostaw siekierę na Boga! :)
Kirde mam nadzieje ze już nie przegapie zlotu :(

Dubel 11.09.2021 09:25

Bawcie się!

fassi 11.09.2021 10:31

Czekałem do samego końca, czy mój sąsiad jednak to przemysli i podejmie mądra decyzje. Stety dzisiaj biorę udział w rytualnym uboju stanu kawalerskiego mojego sąsiada. Będę wypatrywać na wschód czy dym na horyzoncie. Bawcie się dobrze i do za rok. Szybko zleci.

Bałtrok 12.09.2021 14:08

Fajnie było, podziękowania dla organizatorów.

Ps. Stała się rzecz straszna, zgubiłem naklejkę. Jest szansa na wyszarpanie jednej jeśli jakieś zostały?

Marushin 12.09.2021 15:00

My już w domu...
Dzięki organizatorom, za jak zwykle udane spotkanie...
Do zobaczenia za rok.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

wojtekk 12.09.2021 15:22

Dziękuję za wspaniałą organizację i że byliście. Trzeba rok czekać :(

walenty 12.09.2021 16:00

Dojechałem dobrze. Dziękuje i całuje.
Walenty.

mirkoslawski 12.09.2021 16:58

Byłem i było tak, jak miało być czyli ZAJE :D

:bow::bow:

mrówcia 12.09.2021 17:36

29 Załącznik(ów)
Dziękujemy szanownym organizatorom za wspaniałą coroczną imprezę, trud i wysiłek związany z przeprowadzeniem tego przedsięwzięcia. Dziękujemy za super atmosferę, przepyszne jedzenie i do zobaczenia za rok!

pałeł 12.09.2021 20:35

7 Załącznik(ów)
Jestem już w domku. Co bym nie pisał było mega zaje...

stopa-uć 12.09.2021 21:41

Ja także ze swojej strony chciałbym podziękować
organizatorom którzy są najwspanialsi, najpiękniejsi, najinteligętniejsi,
najzabawniejsi, najkochajniejsi,najwyrozumialsi,najprzebieglejsi, ,najobfitsi,najwnikliwsi,najtaktowniejsi,najekspre sywniejsi,najzrywniejsi,najpokaźniejsi,najpobłaźli wsi,najgeniajnielsi,najfiglarniejsi............... . i najwogóle-niejsi.
NATOMIAST
uczestnikom
TEJ WSPANIALE ZORGANIZOWANEJ IMPREZY PRZEZ
NAJLEPSZYCH ORGANIZATORÓW

w ogóle NIE będę dziękował że stworzyli wspaniałą atmosferę zlotu.

I niech się dobrze zastanowią nad przyjazdem w przyszłym roku.

Kochający WAS współuczestnik.

ciał

simon1977 12.09.2021 21:43

Cytat:

Napisał Bałtrok (Post 747906)
Fajnie było, podziękowania dla organizatorów.

Ps. Stała się rzecz straszna, zgubiłem naklejkę. Jest szansa na wyszarpanie jednej jeśli jakieś zostały?

Jednak ją wywiało 😉 😁

AfroMan 12.09.2021 21:50

Ja również już w domu, choć z przygodami.
Po drodze był kapeć (urwany wentyl) i gdyby nie pomoc kilku czarnuchów, spał bym dziś pewnie na Orlenie.
Szczególne podziękowania należą się koledze DwaMariany, który rzucił wszystko i popędził na ratunek z zapasową dętką :bow:

A teraz już zasłużone podziękowania dla organizatorów. Za to, że Wam się chciało i że dzięki Wam, znowu mogliśmy się spotkać i spędzić trochę czasu w afrykańskim gronie.
Jesteście wspaniali !!!
Dziękuję :bow:

ziutek2002 12.09.2021 21:50

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 747947)
Ja także ze swojej strony chciałbym podziękować
organizatorom którzy są najwspanialsi, najpiękniejsi, najinteligętniejsi,
najzabawniejsi, najkochajniejsi,najwyrozumialsi,najprzebieglejsi, ,najobfitsi,najwnikliwsi,najtaktowniejsi,najekspre sywniejsi,najzrywniejsi,najpokaźniejsi,najpobłaźli wsi,najgeniajnielsi,najfiglarniejsi............... . i najwogóle-niejsi.
NATOMIAST
uczestnikom
TEJ WSPANIALE ZORGANIZOWANEJ IMPREZY PRZEZ
NAJLEPSZYCH ORGANIZATORÓW

w ogóle NIE będę dziękował że stworzyli wspaniałą atmosferę zlotu.

I niech się dobrze zastanowią nad przyjazdem w przyszłym roku.

Kochający WAS współuczestnik.

ciał

Nic dodać, nic ująć....

Dziękujemy za wszystko!!! - grupa Września dojechała szczęśliwie do domu

Bałtrok 12.09.2021 22:12

Cytat:

Napisał simon1977 (Post 747948)
Jednak ją wywiało 😉 😁

Jednak wywiało 😂

Emek 12.09.2021 23:14

Nie wiem co tu nawet napisać o tym mistrzowskim spotkaniu, którego miałem zaszczyt doświadczyć wiec po prostu podziękuję. Tak ładnie. Z telemarkiem. Wy som zajebiści.

Cynciu 12.09.2021 23:42

Dawno nic nie pisałem więc troszkę mam tremę, ale co tam. Dopóki opary pozlotowe dają mi odwagę piszę.

Dotarłem nazad do chałupy cało i mogę pozwolić sobie ma małe podsumowanie. Otóż ten zlot ma jedną zasadniczą wadę.
Się niestety kończy. (Popracujcie nad tym.)
To w sumie jedyny minus.

Generalnie:
Dziękuję wszystkim, bez wyjątku.
- Organizatorom, że im wciąż się chce, że ich cierpliwość i wyrozumiałość jest na najwyższym Levelu, że są.
- Uczestniczkom, że mnie tolerowały, zwłaszcza pierwszego wieczoru.
- Uczestnikom, że mnie nie obili i nie dopuścili abym usechł.
Oraz wszystkim niewymienionym.

Teraz bardzo ważna uwaga.
Być może temat dotyczy nie tylko mnie.

Wiedziałem, że wszystkie leki maja skutki uboczne. Dotyczy to również środka anty-Covid który otrzymałem na wjeździe. Chyba chodziło o jakąś dezynfekcję czy deratyzacje albo inne decośtam. Taki dziwny landrynkowy płyn.
Faktycznie wróciłem bez Covida, czyli działa.
Jednak odczułem efekty uboczne które są niepokojące i należy zwrócić na nie uwagę.
Po pierwsze, primo. kilka godzin po zażyciu jakaś nieokreślona klapka u mnie przeskoczyła i włączył się dancer. Nie wiem jak i co ale jakieś kurna oświecenie taneczne czy co? Zaznaczam, że nigdy posiadłem oficjalnie umiejętności tanecznych. Przy okazji przepraszam miłe damy za naciągnięte ścięgna, wywichnięte stawy i zadeptane palce.
Po drugie primo czyli secundo czy jakoś tam. W sumie to chyba gorszy skutek uboczny albowiem czasowy. Po uaktywnieniu się primo zostaje wyzwolone secundo czyli cofnięcie nagłe zegara biologicznego, skok adrenaliny i zwielokrotnienie wszelakich sił witalnych. Wszystko to niby jest zajefajne ale niestety efekt ten tak krótkotrwały skutkuje przez kolejne dni mega zakwasami, zwiotczeniem ścięgien, a stawy same nie chcą wracać w swoje pierwotne położenie.

Uważam, że opisany preparat aty-Covid wymaga dalszych badań klinicznych i zgłaszam się do roli testera.

Dla dobra wszystkich w sumie.

Ciao wszystkim, Cynciu

Nata38 13.09.2021 00:00

Dzięki, było MEGA! :Thumbs_Up:

Cieszę się, że poznałam tyle nowych, zajefajnie zakręconych ludzi :p

Cytat:

Napisał Cynciu (Post 747967)
(...)

- Uczestniczkom, że mnie tolerowały, zwłaszcza pierwszego wieczoru.

(...)

Spoko :D :haha2:

Soltys 13.09.2021 00:50

Dotarłem właśnie do domu.
Bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim za to że tworzycie razem z nami ten zlot.
To nie miejsce, czy organizacja, to ludzie tworzą klimat.
Dzięki że jesteście :Thumbs_Up:
:bow::bow::bow:
A naklejkę wyślemy :D

Mallory 13.09.2021 10:07

5 Załącznik(ów)
Dziękuję organizatorom za całą robotę przy zlocie. Szacunek.

W drodze powrotnej dopadła mnie furia afrykańska - mam woltomierz, ale do nie włączyłem i wyładowało mi akumulator do zera.
Regler oczywiście... ale już naprawione.

bouli 13.09.2021 10:14

Dziękuję organizatorom i uczestnikom za rewelacyjne spotkanie, hulanki i klimat jaki tworzą wszyscy.:bow: Nie zapominam również o PANIACH i dziękuję za tańce ( przepraszam za podeptane palce:dizzy:) następnym razem będzie masa z stóp. Dotarliśmy cali choć z małymi perypetiami. Wielkie podziękowanie dla ORGANIZATORÓW i DWA MARIANY za zorganizowanie ekspresowej pomocy dętkowej gdyż bylibyśmy w czarnej d...pie do dziś. Pozdrawiam wszystkich.

stopa-uć 13.09.2021 10:44

BARDZO,BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY

za pieniądze z LICYTACJI DLA DUŻEGO.
Podamy ile kasy podarowaliście (niebawem)

ciał

lenyyy 13.09.2021 11:05

Dziękuję za otwarte przyjęcie mnie nowicjusza zlotowego ... szacun za dograne szczegóły.

https://lenyyy.direct.quickconnect.t...22KfSIQvRZM%22

https://lenyyy.direct.quickconnect.t...22HnTIo3Q8i%22

papko 13.09.2021 11:19

Również wielkie dzięki za kolejny udany zlocik! Mam nadzieję, że za rok uda się motocyklem 😀
Pozdro!

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Zet Johny 13.09.2021 11:25

Super było się spotkać i zobaczyć znane mordeczki ale także na żywo poznać nowych znanych tylko z postów na forum. Jestem ogromnie wdzięczny za sympatyczne pogawędki i wesołą atmosferę.
A organizatorom bije głębokie ukłony za wszystko bo było prześwietne.

Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka

gompka 13.09.2021 13:16

Zaledwie doba w Waszym towarzystwie naładowała mi akumulatory na następny rok czekania.
Fajnie było, dziękuję za wspaniałe, surrealistyczne spotkanie w doskonałym gronie!

stopa-uć 13.09.2021 13:29

DONOSZĘ
A Jochen mało całował
i nie musiałem zabierać MU kluczyka.

ciał

jochen 13.09.2021 13:33

Kasiu, Stopo, Sołtysie - tradycyjnie już wielki szacun i gorące podziękowania dla Was za wspaniałą organizację, Wasz czas i energię. Jak zawsze, tak i tym razem było tip-top :bow:
Dziękuję też wszystkim uczestnikom za to, że byliście, za wspólnie spędzony czas, wszystkie rozmowy i wygłupy. Już zaczynam odliczanie do przyszłorocznego spotkania.
PS. Cynciu, wpędziłeś mnie w kompleksy - nie podejrzewałem, że z Ciebie taki lew parkietowy...
Jarek - dbaj o właściwe pH, nie schodź poniżej 6... bo Ci ktoś, coś zaspawie...:D

R2D2 13.09.2021 16:37

Olsztyn dotarł w sobotę do domów.
Jak zawsze było super. Gardło zdarte do cna.
Wątroba do dziś przetwarza zanzajr :D
Normalnie jak patrze w stronę Podlasia to
czuje się nietrzeźwo :D
Dziękuję organizatorom i uczestnikom i za rok jestem w czwartek :D

Majster 13.09.2021 17:02

Zlot już się skończył? Wrócę do domu to wstawię kilka fotek.
Tylko nie wygadajcie się mojej żonie :D

stopa-uć 13.09.2021 17:10

UWAŻAJ
BO 60 kolegów potwierdzi że u nich byłeś(jak w dowcipie)

ciał

pałeł 13.09.2021 17:50

Jednak stwierdzam ze musze dodać... jesteście wielcy.
Ucieszony i zaciszem chodziłem juz od czwartku. Ilość osób pragnących kontaktu face to face, która zjawiła sie w czwartek była ogromna, szacun i chyle czoła nawet nie zdajcie sobie ile mi daliście radochy. Cieszę sie również ze znowu poznałem kilka dla mnie nowych twarzy a starych nkiów, jak wspomniał wcześniej mistrz tapicerów-Zet Johny w poście wcześniej.

Gdybym miał wam dziękować po kolei to musiałbym skopiować liste i do każdego cos dopisać, wiec dziękuje tym razem od tyłu czyli za to ze znowu kogoś zapomnę przepraszam, za opicie z trunków przepraszam, za odmowe kolejnej porcji również. Za abordaż na kajakach również tym razem byłem mniej przygotowany i wróciliśmy przed 16 ale na kajakach miało mnie nie być, tak wiec wybaczyć musicie nie przygotowanie, a naszego okrętu nie warto mijać, bandery pirackiej nikt nie wywieszał. :) tak naprawdę żałować tylko możecie. do tego tradycyjnie wielkie ukłony dla wszystkich niepijących bo jako banda mozemy być ciężcy do wytrzymania, podobno trzeźwy pijanego nie zrozumie. A wy dajcie rade.

Teraz czas na grupowe pokłony nie przypadkowo nie będę pisał nikiami kuchnia + organizatorzy i organizatorki, podlasiaki, przyszłemu tacie gratuluje ale chyba dlatego zostało :D robicie dobra robotę !!

a teraz piosenka
"możemy omijać brudy tego świata
możemy chodzić nie dotykając ziemi
kierować się wzniosłymi ideami
na rozstaju zmysłów dzieci przyszłości

to nic że ból rejestrujemy w naszych oczach
dogoni nas to co zabierze nam wszystko
słowa odbijane wyblakłymi tapetami
tuż za rogiem czeka rzeczywistość

los mierzy nas odległościami życia
ciągle uczymy się rozmawiać milcząc
los mierzy nas odległościami życia
ciągle uczymy się rozmawiać milcząc

to już wszystko"

Jeszcze raz dziękuje za wspaniałe chwile i rozpaczam ze rzeczywistość czaiła sie juz na asfalcie za brama !!

Ypsi 13.09.2021 17:55

Stopa, Sołtys i reszta ekipy i towarzystwa. Dziękuję

Już żałuję, że nie przyjechałem jednak w czwartek :)

Dzięki Panowie, że mogłem się przysiąść do Waszych nowych afryk, zależało mi na konkretnej wersji :Thumbs_Up: , oraz fajnie było zamienić te kilka słów z Puff'em.
ATomek, pogawędki z Tobą jak zwykle super i dzięki za Klepkę, tylko nie pamiętam, czy to piąta klepka, czy siódma, bo było już późno :D
Dobrze, że prognozy pogody na niedzielę się nie sprawdziły, bo byśmy w deszczu składali namioty. Przez cały zlot pogoda była idealna.

W nocy soboty na niedzielę, gdy szedłem do kibelka, ktoś krzyczał na muszlę. Akurat również szedł brat Kwintala i to słyszał, dźwięk był dosłownie jak Chewbacca ze Star Wars... serio :D
https://youtu.be/QLYSErKph0A?t=27

Aha Mallory w Sobotę, jak już Ciebie nie było stało 6 trójek w rządku, ktoś może wrzuci zdjęcie :Thumbs_Up:

Jaki 13.09.2021 19:13

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał ypsi (Post 748104)
stopa, sołtys i reszta ekipy i towarzystwa. Dziękuję

aha mallory w sobotę, jak już ciebie nie było stało 6 trójek w rządku, ktoś może wrzuci zdjęcie :thumbs_up:

Prosz

Załącznik 109725

ctomch 13.09.2021 20:39

Dziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo i zabawę.

PUFF 13.09.2021 21:06

Niestety moglem byc tylko w piatek, ale mimo krotkiej chwili na zlocie, dal sie czuc ducha imprezy.
Dzieki za mile pogawedki i do zobaczenia w przyszlym roku!

Witkacy 13.09.2021 21:29

Stopa, Sołtys Wielki Szacunek. Dziękuje wszystkim za niezapomianą zabawę. Wróce z przyjemnością.
Konrad

yonec 13.09.2021 23:00

To spotkanie to istny wehikuł czasu... Umacnia w nas ducha młodości, jednocześnie pozwala zerkać w przeszłość (piękne motury), przyszłość, a nawet w środek muszli. W tym roku ominąłem efekt czarnej dziury co połyka w piątek i wydala w niedzielę o 16:friday: i odziwo też było fajnie,:D ale przez to nie załapałem się na dodatkowy obiad.

Do zobaczenia niedługo. DTN

matjas 13.09.2021 23:09

Cytat:

Napisał yonec (Post 748173)
Umacnia w nas ducha młodości a jednocześnie pozwala zerkać w przeszłość

:haha2::haha2::haha2:

się to nazywa tautologia - masło maślane :D
dawno nie czytałem czegoś równie śmiesznego w jednym zdaniu :Thumbs_Up:

sudden 13.09.2021 23:54

Bardzo dziękuję organizatorom i osobom obsługującym zlot za całe Wasze zaangażowanie i włożoną pracę.
Było EKSTRA! Wszystko było EKSTRA! Nawet okno pogodowe załatwiliście jak potrzeba :D :Thumbs_Up::Thumbs_Up:

Wielkie dzięki wszystkim za rewelacyjne towarzystwo, inspirujące rozmowy i mega fajną zabawę :D :zdrufko::kumbaya::friday::blues:.
Bardzo się cieszę, że udało mi się tak dużo nowych, ciekawych osób poznać osobiście. Zlot był pełen super pozytywnych ludzi i już się nie mogę doczekać następnego :)

matjas 14.09.2021 00:15

Co do pogody - na ile sięgam pamięcią na forum, był to pierwszy zlot na którym nie miałem przyjemności być.
Niemniej jednak NIE PAMIĘTAM deszczowej Białej ani dość młodego Białego Brzegu.
Poranki w Białej bywały chłodne i wilgotne niemniej nie było deszczu.

Z kolei IZI zawsze leje :D

Monte 14.09.2021 10:24

W imieniu swoim i Skubiego również przełoooogrooomnie dziękujemy organizerom i wszystkim uczestnikom!! W tym roku o dziwo przeżyłam bardzo spokojnie i trzeźwo (nie licząc czwartku) ale na dobre to wyszło :D Skubi się zajarał na adwenczera więc oby za rok już legitnie na moto i może w końcu uda się też zaliczyć kajaki :haha2: jeśli komuś nie powiedziałam cześć to dlatego że mam słabą pamięć do twarzy i jestem ślepa, nie dlatego że się obraziłam :bow:

stopa-uć 14.09.2021 10:47

Majtasku (pozwolę sobie)

Wyzwałeś mnie na pojedynek prostacki,
ale nie przyjechałeś! !
Wiesz co to oznacza: : WYGRAŁEM WALKOWEREM ! ! ! !

Wstałem o 4 w sobotę,czekałem, czekałem,czekałem
poleciało i tak minął weekend z wariatami.

MOJA PROSTATA JEST PROSTRZA OD TWOJEJ---WYGRAŁEM

STOPA MIszczeM

Nie próbuj składać protestów-Wszyscy to widzieli(że nie przyjechałeś)
I te Twoje poranki w Białej--------CHŁODNE I WILGOTNE ? ? ? ? ? ? (niemniej deszczu nie było jak sam piszesz dwa posty wyżej)
No wtedy byłeś lepszy! ! ! !

ciał

Kisiel 14.09.2021 10:51

Heja,

Sołtys & Stopa - wielkie dzięki i szacun za organizację, jesteście niezrównani! :Thumbs_Up:
Fantastycznie znowu spotkać się choć z częścią FAT, dzięki Wszystkim za atmosferę i te kilkadziesiąt godzin innego, normalnego świata.

matjas 14.09.2021 11:11

Stopa: LewaTywa, PrawaTywa, ProstaTa :D

Powalczymy w przyszłym roku a tymczasem proszę o ogarnięcie koszulek dwóch XL.

m

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31.