![]() |
Cytat:
|
Prośba - kto dojedzie przed 17 w piątek ?- chodzi o odbiór klucza z bazy obok.
|
1 Załącznik(ów)
Taka sytuacja :D
Jeden z forumowiczów być może nawet uczestnik imprezy zadbał o to aby kiełbasa z ogniska smakowała wyśmienicie :bow: Wysłał taki oto prezent:bow: Proszę zadbać o paliwo w motocyklach na sobotnia trasę(ok 170 km) oraz proszę mieć przy sobie drobne pieniążki co usprawni nam rozliczenie noclegu:) Wiem też z pewnych źródeł że są osoby które już wyruszyły z odległych zakątków Polski :at::at: Widzimy się jutro:at::at::at::at: |
Kiełbe to trza u siebie kupić chyba bo jakby wszyscy wpadli na pomysł że na miejscu się kupi... :D
|
Wojtaszku
już to widzę jak tymi sosami i keczupami ONANIZATORA wysmarują "kochani" koledzy. nie żebym coś sugerował, ale wiem że czasem rodzą się keczukupowate pomysły proszę o zdjęcie ciał |
Cytat:
|
Tak zacnej ekipie, życzę udanej imprezy na sto fajerek . Bede się z wami kontaktować droga radiową, aby choc trochę poczuć dym z ogniska.
|
Oj będzie tam dym , nie tylko z ogniska
--przy TEJ zacnej ekipie--. |
Wojtek, miałem wyruszyć z nimi ... No ale życie.
|
Mój cały misterny plan aby być i zrobić sesję foto na zlocie runął okrutnie.
Cały sprzęt foto już nawet mam zapakowany i... ch*j bombki strzelił. Nie dam rady przybyć, nawet na chwilę... mać. |
Cytat:
|
WTF....sorki, że piszę w tym wątku ale tu liczę na największy odzew.
Otóż odpaliłem RD03 żeby sprawdzić przed wyjazdem na Podlasie czy wszystko OK i nie ma kierunkowskazów- ostanio ok. 1m-c temu nią jeździłem na przeglad i było wszystko OK. Słychać pykanie przekaznika ale żaden z kierunków się nie zapala. Co na szybko sprawdzić ?? bo nie ukrywam, że mam lekki wku...w bo czasu mało. |
Jedyne takie zdjęcia na DWUDZIESTOLECIE FORUM.
Drogi Ramiresie Proponuję żebyś tylko sprzęt przywiózł,:D a koledzy foty zrobią. ArtiZecie kiedyś pokazywało się rękoma skręt, to i TY dojedziesz a koledzy naprawią |
Uuu..a jaki kalendarz będzie, dobrej zabawy życzę i meg ubolewam że nie będę mógł doświadczyć tego jakże wyniosłego wydarzenia..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobrej zabawy i pilnować się bo licho nie śpi. :)
|
Prawie spakowany, rano 450 km dzidaaa ;)
Cytat:
|
Rojek jak lecisz 816 to dawaj na kawę. Ja wyjeżdżam ok godz 15.00 z Doro. Nr tel powinieneś do mnie mieć. 692 422 96 pięć
|
Cytat:
Kierunkowskazy naprawione- sprawcą okazał się przerywacz a dokłądniej padnięty w nim kondensator wiec jak by ktoś miał taki problem to należy wymienić oryginalny kondensator firmy Maron o dziwnych oznaczeniach 5840 na zamiennik o pojemności między 1000 a 2200 mikrofaradów o napięciu co najmniej 16V (im mniejsza pojemność tym szybciej będzie migał kierunek- tak jak oryginał miga z kondensatorem 2200mikro) |
Cytat:
Przed wczoraj jeszcze uruchamiałem zacięty zaworek pływakowy. |
Wojtek zapierdalaj do księcia z okolicznej parafi, połóż na tace żeby podciągnął parę stopni temperature
|
A może taka mała pamiątka dla potomności w postaci zdj afryk przygotowanych do wyjazdu:at:
|
Cytat:
|
Ja z Lublina jadę z kolegą do Wisznic i z Majem potem 15.30 Wieniawska 14 spod urzędu miasta.
|
Startuję koło jedenastej, więc w Lublinie będę +- o pierwszej. Może gdzieś na trasie jakaś Afryczka się trafi ;)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Czas start :)
|
WIERNI KRÓLOWEJ
creme de la creme |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
I ja spakowany, jeszcze namiot i 16:30 w drogę.
|
Dobrze widzieć takie foty !
Miało być bez niedzieli a nie udało się wcale . Do zobaczenia w trasie innym razem. Bawcie się dobrze Panowie ! Zdrowia dla Was ! |
Rakiet pamiętaj :
Najpierw Namiot nie Kufer otwieraj :oldman: |
Rakiet
I dorzuć chociaż skórkę od chleba. |
1 Załącznik(ów)
Rozgrzewam opony:)
|
1 Załącznik(ów)
Ready to race ;)
|
Rakiet,widzę po zapasach alko że Ty tylko na jedną noc :)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Zaczynamy
|
Plaku i Wasil
|
No i piknie. Do zobaczenia wieczorem!:at:
|
Nosz kurde że mnie tam nie będzie:mur:. Już nie mogę się doczekać zdjęcia 50 Afryk.
Udanej imprezy!!!:at: |
1 Załącznik(ów)
My tez prawie gotowi ;)
|
Powodzenia, udanej imprezy oczywiście!!!, ehhhh szkoda że nie mam Afryki:)
|
1 Załącznik(ów)
Proszę nie dzwonić :D
|
1 Załącznik(ów)
Fajnej zabawy
|
|
:eek: bukłaki z Nirvany. Będzie piękne uziemienie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |