![]() |
Cytat:
Dojechaliśmy dojechaliśmy do Nysy około 1:00 w Niedziele całe szczęście bo o 15:00 Już nie byłoby to mozliwe. Zgodnie z prośbą dokonanilismy z rodziną autoewakuacji (AT-rownież). Teraz czekamy u przyjaciół aż woda opadnie żeby się pozbierać. Z zapowiedzi czekamy na kolejną falę z Czech lub Kłodzka zależności od opadów. Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Strasznie żałuję że tak krótko, ale mimo to cieszę się że się z Wami zobaczyłem chociaż w ten jeden piątkowy wieczór. Powrót do Łodzi zgodnie z planem, cały w ulewie. Przynajmniej się nie kurzyło.
|
Było elegancko, jak zwykle.
Dozo - mam nadzieję - za rok. Dołączam się w sprawie rozliczeń, jeśli brakuje trzeba zrobić zrzutkę. |
Czarni na chwilę w domu.
Dzięki, że jesteście :) Dłuższy opis - będzie. |
W jaki sposób można odebrać zamówione koszulki?
|
|
Czarny , właśnie o to "bardziej" chodzi :Thumbs_Up:
|
16 Załącznik(ów)
Dopiero teraz, ale na wstępie, jeśli ktoś znalazł kominiarkę... wzięła i się zgubiła :)
Dosłownie zaraz po przejechaniu przez bramę przywitała nas Agawu, Biker i Fassi :), to był czwartek. Tak, w barze Pod Sarenką było fajnie. Załącznik 137890 W piątek Biker wyciągnął KTMa, ten z kolei wziął i się zepsuł, a dokładnie łańcuch, ale to chyba zrobił ten cały Fassi, bo się strasznie cieszył... albo Agawu to była. Załącznik 137891 Załącznik 137892 Załącznik 137893 Biker przywiózł KTMa razem z serwisem, cały czas powtarzałem, że szybciej będzie powiedzieć czego on nie ma na tym busie. Załącznik 137894 Załącznik 137895 Załącznik 137896 No udało się. Załącznik 137897 Sobota. Załącznik 137898 Załącznik 137899 Załącznik 137900 Załącznik 137901 Załącznik 137902 Załącznik 137903 Załącznik 137904 I niedziela W tym Fiacie 500 zmieściło się osiem niemałych osób :). Nie wiem, dlaczego Kupek zabrał kluczyki, jak to zobaczył. Fakt, że odjechać już nie szło ;) Załącznik 137905 |
:Thumbs_Up::) Piękne foty i fajnie było się spotkać.
|
lekko spóźnione ;-) podziękowania za wspólny czas z Wami :-)
do następnego !!! Ypsi - dzięki za fotorelację Ps. Malarz i Analuś .... tiaaa ;-) |
Inni niech też wrzucą zdjęcia, bo wiszą tylko na Whatsapp.
Biker, wychodzi na to, że tylko Grześ się dobrze bawił. Wydmuchał 1,6 promila... w niedzielę po śniadaniu. CzarnyEZG, to mega spoko gość :) Przyniósł flaszkę, nalał i mi łezki poleciały, bo dopiero po wypiciu powiedział, że to ma 80 %, tak to wycackał. No nie byłem gotowy na taką moc :). |
Przypominam o pomyślę Faziego wszystkie zdjęcia ze wszystkich lat forum w petli na telebim ramires obiecał się tym zająć są świadkowie;)
|
Cytat:
:haha2: |
Przypomniesz :)
|
3 Załącznik(ów)
Ja mam zwalony aparat i tylko tyle zdjęć
|
1 Załącznik(ów)
Znalazłem jeszcze że słynnym golfem i moją V4 :)
|
:D
A Qba za nami contaknsie trzyma za twarzoszczeke? Zobaczył trochę sadzy w wydechu czy co? |
Fazerr... :) Trochę się spoufalę, bo nie znamy się osobiście...Na awatarze to taki jesteś mmm...takk...nie...nie inny...nieee...Hm...różny, od tego siebie, co na zdjęciu z Melonem, Glokvikiem i Qbą? :)
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Mirek, to zdjęcie w awatarze powstało 15 lat temu jak wstapilem na forum, a 15 lat temu zażywałem duzo środka o nazwie młodość.
Niestety zapasy mi się już wyczerpały. BTW: kupię chętnie parę beczek mlodosci na zapas. |
Mirku Twój awatar przedstawia STAREGO GRZYBA, a przecież taki stary nie jesteś.
|
Fazik, poproś o szczepionkę młodości na Biesowisku. Koledzy na pewno staną na wysokości zadania :)
|
Tak samo Plaku jakiś nie podobny :D
|
Tak się nie śmiało zapytam gdzie jest Sołtys i Stopa co się stało, brakuje mi odzewu bo to superoganizatory som.:)
Pany piszta co się dzieje może na odwyku trza Was odwiedzić to już się pakuję i musa biorę ze sobą. :):D no odezwijata się |
Fassi... jak dla mnie, choć nie znamy się osobiście, ale jak często i gęsto czytamy siebie, to odbieram Ciebie jak takiego zdrowego Kilo Fazera :) Więc ogień musi być i wątpię, abyś potrzebował beczek jakichś... Sę bądź sobą jak ten Fazer ;)
Rakietu :) To ja z ciebie czerpie, bo chyba starszy jesteś ode mnie, a w dobrym piecu to zawsze diobeł pali :) A ja... to bardzo lubię z Tobą do odciny :) A, że ja grzyb, to tak, ale szlachetny i leTko ześwirowany, bo nie lubię barier. Do zobaczenia chłopy, na podlaskim zdało by się :blues: |
Do zobaczenia.
|
Jesteśmy, żyjemy.
W przyszły dwudziesty pierwszy zlot (oprócz zawodów z obecnego) będzie OBOWIĄZKOWA gra w oczko. I koszulki będą na ramiączka. ciał |
Elegancko a te na ramiączka to w kolorze jak miał wilk czy zając ? :D
|
Rurzowe... ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |