![]() |
Cytat:
https://www.anibis.ch/uploads/008/78...43CcaioQ_1.jpg BTW bede w nastepny czwartek na EICMA. Jak Honda zawiedzie (choć nic nie obiecała, a raczej pismaki rozdmuchali) to pomaranczowa gorączka mnie czeka. |
Fajna tu gadka i w koncu przestano tu wmawiac ze biale jest pomaranczowe i obojetnie co sie chce kupic to ma to byc pomaranczowe i koniec.
Ex, fajnie napisales, ze ten Kat jest najlepszy dla CIEBIE. Dla mnie to jest afryka bo wyzej sobie cenie jej bezawaryjnosci i taniosc obslugi niz 150 koni i dynamike ;) W ciagu 7 lat z usterek to tylko regler i to na wlasne zyczenie. Pozatym tylko exploatacja i nikt mi nie wmowi ze pomaranczowe jest lepsze niz moje biale :D |
Ja duzo latam z katami małymi i duzymi, najbardziej przeskadzała mi masa afri wiec odhudziłem ile sie da i mam naprawde idealne moto dla mnie, ja zawsze uwazałem ze nie sztuka jest miec milion koni jak sie ich nie wykorzystuje, mi moje 50- pare kucy wystarcza bo wiem ze je wykorzystuje, czasami by sie zdało pare extra ale wiem ze na codzien bym ich niewykorzystywał wiec ich niechce :D
|
Chłopaki spod znaku pomarańczy wsadzają kij w mrowisko i kręcą nim zawzięcie, a potem się dziwią, że ich mrówki kąsają;)
|
Cytat:
|
Puszek wkleił byś jakiś filmik jak się tymi Afrykami lata profi.. a nie jakieś listonoszy i pchanie zamiast jazdy ;)
tak a propo.. temtu przewodniego.. ;) mam wrażenie że jednak większość oczekuje Nowej Afry, bardziej w stylu Rally, niż w stylu starej Afry ..;) jaki z tego wniosek..? :) |
Afra w latach swojej produkcji była najbardziej "rally" i najbardziej adv. Tak się złożyło że jej następca czyli ADV950 pojawił się dokładnie po zaprzestaniu produkcji afryki.
Tak wiem - była jeszcze xtz ST, ale ci co mieli oba te motocykle (jak np ja) nie mają wątpliwości który był najlepszy :) Teraz czekamy że po tym jak KTm uśmiercił 990 na rzecz paskudnego 1190 Honda zaprezentuje nową królową rynku rally i adv w jednym. |
Ex, z tego wniosek taki ze klient nowej AT oczekuje cichej pracy silnika, bezawaryjnosci i taniosci obslugi, rzadkiego wzywania lawety, zeby testowali ja kierwocy testowi a nie klienci...
inaczej juz dawno kupilby sobie KTMa :D Czasy starej afryki ciagle trwaja, widac jakie ceny na rynku i ilosc tych moto. Jakos ciezko wyslac je na zyletki :D A w czasach kiedy Afryka smigala po dakarze, to KTM myslal jak tu robic 250tke w dwusuwie |
Cytat:
A proszę bardzo..... |
Doprawdy wzruszyłem się filmikiem , szczególnie pierwszą częścią :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |