![]() |
Cytat:
Dla mnie z 1100 to - r1100 s - ale tego tez masz :D |
Cytat:
Gratuluję |
E tam, mam jeszcze brzydszego "klasyka" Niestety zapiera.ala, skręca i hamuje ;)
|
Rolek - a titke mo? ;)
Pochwal się co to za klasyk co ma to wszystko w jednym i jeszcze pewnie jest ładny ;) Ska idzie na sprzedaż tak swoją drogą. Chyba żeby się nie znalazł kupiec. Kupiłem to moto na części, w tej chwili nie wymaga nakładów więc jak się nikt nie pojawi to będzie pełniło funkcję dailyrider. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Tu wisi.
https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40785 Ale nie mam parcia. Co wyjadę to wracam hepi. Nie mniej, przy moich priwyczkach i nałogach, rozum mówi na chu.. ci to. Kropka. |
Porwierdzam, miałem przyjemność przysiąść, posłuchać, przejechać, raz jeszcze Dziękuję Kolego Rrolek.
Pięknie jedzie, pięknie pracuje, silnik cichutki jak w starej dobrej japonii. Kto się nastawia na słyne Ducatowe stuki puki suchego sprzęgła będzie srogo rozczarowany! Tu sprzęgło kąpie się cichutko w oleju. A na żywo wygląda zupełnie "normalnie", powiedział bym przyjemnie dla oka i pozycja za sterami odprężona jak na Afryce. Polecam dla lubiących oryginalne, niebanalne Motocykle. |
1 Załącznik(ów)
To ja też pokaże hondę cb 1300
|
2 Załącznik(ów)
CB X4 zawsze mi się podobała.
Kiedyś przyjdzie na nią czas. Niech już robi się ciepło żeby wyjechać czymś tylko na szosę. |
Jopierdziu ale powiało litrami.
To mt01 to tak blisko diesla w motocyklu jak się tylko da. Tak to widzę. Jeszcze chwila. Wiosna za winklem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |