![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam przy okazji pytanie o mocowanie. To oryginalne (dwa razy wymieniałem, ale teraz już nie mam siły szukać :mur:) jak wiadomo jest z goownolitu zrobione. Sama zaś kulka przy mocowaniu motocyklowym ma wyraźnie mniejszy rozmiar niż w systemie ram. Jak zatem poradziliście sobie z mocowaniem i ładowaniem jednocześnie? pzdr Jac |
Ja rozwiązałem to kupując kwadratowy uchwyt RAM z kulką jeśli nie skręciło się zbyt mocno dawało radę (przynajmniej jakiś czas). A swoją drogą to mogę odsprzedać larka + mocowanie + zasilacz do moto ;)
|
Chyba mnie nie stać na taki wypasik :D:D .
J. |
Czarnuchy! Ktory moze odsprzedac sprawna baterie do przenajlepszej :D nawigacji o ktorej mowa w tytule?
|
chyba z którejś nokii pasuję ...
|
Własnie miałem pytać - znalazłem że pasuje od nokii n8. Tylko pytanie czy tam wszystkie baterie są takie same ? bo na allegro multum ich jest w różnych cenach. Ktoś przerabiał temat ?
|
Ok. Jutro jak mi sie uda sprubuje przerobic temat.
|
Pasuje bateria nokii o symbolu BL-5J ;)
Gdyby kolega davidoff24 był wciąż zainteresowany to posiadam taki kabelek z płytką (cena do dogadania) A gdyby ktoś szukał larka to wciąż mogę odsprzedać z mocowaniem na moto + ładowarka moto + nowa bateria |
A za ile?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |