![]() |
Cytat:
Po chwili motocykl zgasł. Męczyłem go, męczyłem aż padł aku. Dopiero po tygodniu miałem czas obadać sprawę. Moto po naładowaniu aku odpaliło od strzała. Wszystko wskazuje, że coś zamokło i rzucił chwilowo palenie. Dziwne, bo wcześniej nieraz jeździłem i to więcej/głębiej po wodzie. |
Lepi, miałem b.podobnie i teraz generalnie już tak łatwo/samo nie przechodzi. :Sarcastic: Reguły nie było (nie po każdej kąpieli świrował). Coś widocznie dostaje wody i wtedy są fochy... Rob z forum adv też miewał problemy z odpalaniem/jałowymi np. po umyciu moto.
|
Majki - powiedz w końcu jak to było. Co z Twoim? To był Wtrysk?
Jak zwykle jak jestem w największym dole to coś się pojawia: http://otomoto.pl/ktm-lc-690sm-sm-690-smc-M3395507.html |
Nie wiem co było, bo jest dalej. Podziałał dzień, ale ponieważ cały czas lało to znowu stoi w garażu i czeka na oświecenie... :(
|
W sobotę ma być ślicznie - wypadało by polatać..... Może mu gaźnik założysz na wekend...? Wtrysk daje szpryce- wymontowany, ale podłączony w czasie kręcenia rozrusznikiem? Rozumiem że jest usterka: raz działa- raz źle - a takie są najtrudniejsze, lepiej jak sie zjebie na amen....
|
Dokładnie, nie wiem co nawalało, ale ma to związek z wilgocią. Raz coś zrobiłem, że odżył, ale nie wiem co dokładniej to było, bo nic konkretnego nie zmieniłem... taka zagadka na nudne popołudnia... :Sarcastic:
|
Norbi wjechał do wody i było to samo. Serwis mu pomógł... Ciesz się ,że jesteś w domku.....a nie gdzieś w czarnej.....:mur:
|
Jak mi się powtórzy taka sytuacja albo bede miał wolny czas to zdejmę owiewki, wezmę zraszacz do kwiatów i będę szukał czułych punktów. Ale mam nadzieje, ze inni znajdą wczesniej :)
|
Cytat:
LC4 zawsze dostawały czkawki na widok wody , jest mały trik którym można poprawić , tylko w imię czego się męczyć ? Pozdro z gorącej Romy . |
Przecież wiesz, że taki jest plan. No ale do wiosny trochę czasu.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |