![]() |
Cytat:
Zapraszamy gorąco :) na rozpoczęcie sezonu oczywiście z motocyklem |
Info z Honda PL.
Zostało już tylko 25 sztuk z pierwszych 30 Limited Edition. Pozdrowienia, D |
Cytat:
|
To jest myśl :) i do odciny
|
Odbiór do końca stycznia. W cenie kask Hornet ADV (można machnąć nicka)
http://i.imgur.com/jA5FDjZ.jpg tripmaster i album o historii modelu. |
Na to wygląda że jedyne miejsce gdzie będzie można dotknąć w najbliższym czasie nową AT to EICMA w Milano, ponoć nie ma wisieć kilka metrów nad ziemią jak w zeszłym roku, wystawowe egzemplarze dotarły dziś do Honda Italia w tajemniczym kontenerze :haha2:.
Przewidzianą datę odbioru na koniec października w Romie przesunięto na grudzień . |
To jakiś Graal jest ta nowa Africa.
|
tak a w grudniu ogłoszą, że jednak się rozmyślili i motocykle będą na wiosnę...normalne kabaret :)
|
Pewnie w testach pękło kilka wahaczy ;)
|
Lepi.
mam w tej chwili hondę NC700 z skrzynią DCT i ABSem i uważam to absolutnie za genialne. Moc jest zawsze pod ręką- zupełnie jak bym jechał co najmniej litrem. O zmianie biegu zawsze mogę sam zadecydować - po to mam pod lewym kciukiem 2 guzki - zmiana w górę i zmiana w dół. Przy mocy 48 KM nc 700 przyspiesza do 100 jak 4 cylindowa cbf600 która wcześniej miałem. Jeśli ktoś twierdzi że abs w moto jest bez sensu - chętnię zobaczę (ew się sprubuję) jak hamuje awaryjnie znienacka z 80 czy 130 km/h na mokrej nawierzchni, albo na łuku... chciał bym mieć takie DCS w dwusuwowej 300 KTM :) |
Ja miałem identyczne odczucia jak Maniak. Jeździłem NC750X z DCT. Mi bardzo to rozwiazanie pasowało. Miałem wtedy problem z nadgarstkiem lewym i to mi ratowało sytuacje. Ostatecznie nie zaprzyjaźniłem sie z NC ale to ze wzgledu na zawias.....
|
Gdybym szukal moto na miasto to bym sobie taka NC sprawil. Poki co starcza SH.
|
Nie bądźcie złośliwi ja cierpliwie czekam i nie marudzę, poodtykam se w Milano . W 84 stałem cztery dni i cztery noce w kolejce pod polmozbytem po simsonka a radość z jego posiadania pamiętam do dziś .
|
Nooo, -mi w '83r towarzyszyły podobne emocje i satysfakcja, gdy jako małolat z jeszcze pachnącym drukarnią prawkiem, nie chciałem się puścić skrzyni z piękną pomarańczową ČZ 350 w środku, -moim pierwszym (wueski nie liczę) poważnym jednośladem..
Podejrzewam że teraz na starość, podobnie byłoby z nową Afryczką :drif: - tylko kasa już nie ta co kiedyś :rolleyes: :Sarcastic: -psio kref !! :mur: |
Ja już się namyslilem na manual bez ABSa a wy mi tu o tym DCT. Chyba trzeba będzie objezdzic tego NC lepiej.
Sent from my SM-A300H using Tapatalk |
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Ogłaszam że mam możliwość do zamawiania nowej Afryki 1000 :at: Promocja zawiera przede wszystkim niższą niż rynkowa cena (indywidualna negocjacja w zależności od pakietu) W pakiecie promocyjnym oprócz niższej ceny otrzymamy: Kask Shoei Hornet w malowaniu do zamówionego motocykla Afrykę w limitowanej wersji Special Edition sygnowany unikalnym numerem Dodatkowy tripmaster zintegrowany z zegarami motocykla Unikalny album o historii Africa Twin Ewentualny kredyt 3x30 z zerowym oprocentowaniem Dodatkowo niezależnie oferuje promocyjne ceny na akcesoria made in Honda do nowej Afryki Ceny od 40999 zł netto Podana cena dotyczy wersja czarnej z ABS Czerwona - dopłata 1000zł Oferta Specjal Edition ważna jest do końca roku, odbiór motocykli z styczniu Potem w normalnej sprzedaży motocykle bedą do odbioru w kwietniu. Zastrzegam sobie prawo że cena może się NIEZNACZNIE zmienić info na priv lub tel 609033448 |
A masz może więcej informacji na temat tych akcesoriów o nowej Afry?
|
Na tą chwilę nie ma jeszcze pełnej listy,
ale wiadomo: wyższa szyba, kufry itd Ma być ok 50 produktów pod nową :at: |
1. pompa
2. regulator 3. moduł . . . 50. ledy z aliexpress |
Akcesoria Lepi,
nie części zamienne :) |
podobno do nowej AT nie będzie możliwości zakupu części zamiennych, producent uznał że jest nie zniszczalna więc nie ma sensu zawalać magazynów :)
|
Przeciez afra bez pompy jedzie wiec to akcesorium ;)
Ciekawe ja nowa na wtrysku to zniesie ;) |
Lepi, dobre. Rambo, a ile sztuk masz możliwość? Tysiąc egzemplarzy mogę se już zaklepać i jutro zrobić przelew? :cool:
|
jeśli chodzi o części zamienne do nowej AT, to myślę, że przez pierwsze 5 lat nie będzie potrzeba, a potem chłopaki z Drezdenka czy Gniezna coś wymyślą :D
|
Rambo
Osobiście to jakoś nie widzę tego rabatu, po doliczeniu VAT i akcyzy to na mój gust wyjdzie dokładnie tyle samo co salonowo no może z 500 mniej. Okazja ?? |
jakiej akcyzy..?
|
Aktualnie na zamówienie w wersji SE są tylko HRC (biała ze złotymi felgami) i czerwona ( z czarnymi felgami) z ABS
Czarne i srebrne bedą po nowym roku. Cena detal za SE 2015 z ABS w salonach to 53900 zł Moja cena to 51900 zł :Thumbs_Up: |
"Ceny od 40999 zł netto
Podana cena dotyczy wersja czarnej z ABS Czerwona - dopłata 1000zł" Cytat:
Jakby na to nie patrzeć twoja oferta to 2 tysie oszczędności. Za 53900 bez jakichkolwiek starań dostałem grzane manetki i power outlet z montażem (ori Honda) ponadto transport moto na bazę i upust na akcesoria. Pewnie gdybym się postarał to jeszcze coś by doszło a że wcale się nie starałem to dostałem co proponowano. Bez urazy ale ja tu promocji jakoś nie dostrzegam. |
Niemniej jest to rabat. Że gdzie indziej są inne promocje to chyba oczywiste.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Faktycznie mój błąd, pojechałem sztampowo.
Nie zmienia to faktu, iż okazji to ja nie widzę czy to jest 53,9 czy 51,9 tyś brutto. Ten motocykl jak by się nie nazywał to powinien kosztować max 45 tyś brutto, co już było w tym temacie poruszane. Niestety ale nie wnosi żadnej rewolucyjnej technologi która to mogła by tłumaczyć taką cenę, wszystkie te bajery które oferuję u konkurencja już dawno miała, chociażby super Teresa która notabene też ceni się 53,9 |
AT, czy nowa czy stara, po prostu się ceni.
|
Pamiętam jak wchodził nowy wodny GS i jak szydzono z tych, którzy go w ciemno zamawiali jeszcze zanim trafił do salonów...
Tyle, że tamten zawczasu przynajmniej przejechał sponsorowaną przez bawarczyków wyprawę. Nowa Afryka jest póki co przetestowana na folderach i na kilku ładnie zmontowanych filmikach... Ale ja Was rozumiem, mi się ona też podoba :-). Wysłane z ajfona.. |
Rambo jeet w stanie dac komus pare zl oszczednosci jesli chce a Wy podliczacie go. Kto chce to skorzysta a kto nie to idzie do Hondy.
|
Dokladnie.To chcialem napisac.A najbardziej udzielaja sie ci,ktorzy i tak nie sa zainteresowani kupnem tylko biciem piany.
|
|
W jakiej skali?
|
Miejmy nadzieję, że już we właściwej 1:1
|
Po przejechaniu przez rzekę jest gdzie skarpety wysuszyć :dizzy:
|
Ale krążek hokejowy pod stopkę dali :)
|
Ma tak wysoki skok zawieszenia że bez krążka może się obalić. Krążek dostępny w akcesoriach :D
|
Łańcuch napięty jak struna!
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Kawałek bebechów pokazali w Tokyo.
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 59049
Jadą nowe silniki Królowej. Tylko dlaczego do Polski? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
4 Załącznik(ów)
Więcej zdjęć z Tokyo: http://gallery.webike.net/topics/2015_tms_honda/
|
Ciekawie rozwiazany rozrzad...
|
Wydech na śrubki a ssące chyba na płytkach.
|
Nie spotkalem sie z takim rozwiazaniem jeszcze.
|
wydaje mnie sie ze w CRF'ach chyba standard.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |