![]() |
|
Cytat:
|
Osobiście uważam, że była to najlepsza z dotychczasowych integracji ukraińskich. Każdy dzień wypełniony jazdą do nocy. Pikuj, Borżawa, Krasna, wszystko przejechane, XR-ka zepsuła się, ale dopiero na powrocie, przed granicą, pogoda idealna, impreza czwartkowa (edit: sory, piątkowa) zabójcza, po prostu bajka.
Podziękowania organizatorom. Podziękowania całej ekipie WIR Podlasie. W szczególności Sebie i Jackowi za pomoc w ogarnięciu XRy |
Cytat:
podziękowania organizatorom i towarzyszom dzidowania :) |
Hej wszystkim..
Pierwszy raz miałam przyjemność uczestniczenia w Ukraińskiej integracji, fakt że wróciłam w jednym kawałku zawdzięczam szczęściu żółtodzioba..;-) Tego samego nie można powiedzieć o XT-ku, ale się wyklepie, podobno..;-) Gdyby został okrzyknięty konkurs na największą ilość gleb, na bank zajęłabym pierwsze miejsce.. Dziękuję za każdą pomoc w podnoszeniu się z błota, za pozytywną atmosferę i świetną zabawę.. Było świetnie! Do zobaczenia.:-) |
To super, że da radę odzyskać. Nawet jak by to trwało pół roku to nic. Poczekam. Byłem na piętrze, nie wiem w którym pokoju, ale torbę zostawiłem na zewnątrz zielonego domku tam gdzie parkowaliśmy motory.
|
Dzięki Puszek I Mirmil za zebranie Czarnuchów na ukraińskiej ziemi :bow:.
A jaka pogoda nam się udała :dizzy:. Pikuj, Krasna / z podjazdem śmierci zaliczona /, a w niedzielę na dobitkę Borżawa :). W sobotni poranek naliczyłem 89 moto: - 9 afryk. - 3 duże katy. - 2 lub trzy tenerki, - kilka tramków Reszta same lekkie, przeważnie same pomarańczowe zarazy :haha2:. Ponieważ ród afrykański zamiera, na jesień jadę afryką :at:, asfaltem :D. |
Ja również dziękuję wszystkim, może ja z Gołębiami nie trzodowaliśmy tyle po górach co reszta podlaskich wariatów, ale ktoś musiał podtrzymywać tych co pozostali w ośrodku na duchu :-) puszczy też ....
|
Na lekkich to każdy potrafi ;)
Ja przejechałem wszystkie 3 hardcory, Pikuj, Borżawa, Krasna (pełna pętla) dzień po dniu, tylko się teraz zastanawiam po co się tak męczyłem na ciężkim jak można na lekkim? Teraz wiem, że się da, miałem z tego przyjemność ale i sporo wysiłku. Na lekkim według mnie nie jest lżej ale ma się dużo więcej przyjemności. No ale jak nie można mieć i lekkiego i ciężkiego to trzeba jechać na tym co się ma i nie tłumaczyć się, że motór ogranicza. |
Do nicka Złom, dodaj przydomek Twardziel.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |