![]() |
I silnik nie jęczy jak w poprzednim wcieleniu :drif::drif::drif:
|
ktos sie gdzies doczytal jakie wykorbienie ma wal? w serii NC to 270 stopni, podobnie w TDM 900. ile jest tutaj? bo zbieznie chyba tloki nie chodza.
edit: doczytalem - jest rowniez 270 stopni. |
[QUOTE=rambo;456370]I silnik nie jęczy jak w poprzednim wcieleniu :drif::drif::drif:
jak nie jeczy tzn. ze to juz nie "ta" honda :Thumbs_Down: :Thumbs_Down: :Thumbs_Down: |
piękności
|
270 stopni da się jeszcze jako tako wyważyć..
Wysłane z ajfona.. |
Smierzu - odpowiedz może w nowym temacie:
- jak oceniasz CB500X - czy miałeś wcześniej inne moto; jeżeli tak to jakie i jak je porównasz do 500X - czy wg. Ciebie 500X nadawałaby się do jazdy z pasażerem, kuframi i bagażem Po tym jak okazało się po wyjeździe do Norwegii iż Honda XL125V nie daje sobie za bardzo rady w dwie osoby z bagażem w terenie górskim, myślałem o CB500X lecz sobie ją odpuściłem. Nie wiem czy słusznie. Jesteś pierwszym, który może coś o tym motku powiedzieć ;) |
Wiadomo jak wygląda harmonogram na tę karawanę? Dzwoniłem do Szczecina i powiedzieli, że u nich nie będzie prezentacji a tylko na szkolenie jadą mechanicy.
|
Cytat:
|
no, zobaczymy czy będzie tak miły i zadzwoni....
|
Cytat:
|
W jakim dziale założyłeś - nie znalazłem ?
|
Byl w inne tematy ale jakis nadgorliwiec usunal - sam bym chetnie poczytal
|
Smierzu - zamieść jeszcze raz - może tym razem nikt nie usunie :)
A swoją drogą - czemu z "innych tematów" zniknął ten post ? Inne swobodne wypowiedzi jakoś nie znikają ?! Post usunął "pałeł" - dlaczego to zrobiłeś ? |
Kryptoreklama musimy poczekać aż zaświeci nade mną słoneczko :bow:
|
A to ciekawa interpretacja. Przecież napisałeś to na moją prośbę a nie jako reklamujący produkt!
Puściłem ci wiadomość na PW ;) |
Uspokajam ingerencja admina NIE BYŁA bezpodstawna.
|
Gdyby nie napisał że na sprzedaż i nie podał linka nie byłoby problemu.
|
Hej poznaniacy, jak wrażenia dotykowe?
Rambo, czy już wiesz, gdzie w Warszawie będzie? pozdr |
Jest jakaś rozpiska w jakich dniach i gdzie będzie dostępna do obejrzenia?
|
Byłem dzisiaj na Prymasa..... i dowiedziałem się, że będzie jeden dzień (w środę ) do obejrzenia tak w ogóle...
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
poczekajcie jeszcze trochę, bedzie w każdym salonie. Będą się prosić by brać!!! :)
|
Cytat:
Pozdrowienia D |
Ciekawe jak będzie tracić na wartości hmm. Dwu letnią używkę bym przytulił jak będzie się dobrze sprawowała i z usuniętymi usterkami wieku niemowlęcego do 20 tyś :D
|
Cytat:
|
sadze, ze bedzie to motocykl bardzo niewiele tracacy na wartosci :( po jakims czasie cena zatrzyma sie na pewnym poziomie i tak juz zostanie - za sprawny sprzet trzeba bedzie zaplacic "nie mniej niż"
|
Za 20k to sobie będziecie mogli kupić używkę ale 14-letnią... :D
|
za wyjazd z salonu cena w łep 20%
|
I tak nie dorówna jakością do 3-jeczki ;).
|
wiecie co.. różne motocykle wchodziły/powracały na rynek ale takiej sraki;) to z żadnym sobie nie przypominam :)
|
Cytat:
|
Ja myślę że będą mało traciły. Nawet to 20% taniej To chyba lepiej nowe mieć a nie wyjezdzoną. Ja sam w 20kkm to tak to rozjeb*^$## że nikt nie kupi.
|
Zaraz Franz nam coś ładnego ściągnie :)
|
Masakra czym tu tak się podniecać ?? Ten motocykl do tego co ma w wersji podstawowej powinien kosztować max 42 tys. Za te prawie 60 tyś na pewno wybrał bym inne moto z tego segmentu.
|
Uważaj jak ostatnio to powiedziałem to mi się dostało :dizzy:
|
1 Załącznik(ów)
Sobotni wypad
|
Czy oczy mnie myla? czy fotoszop?:)
|
Cytat:
|
co to za ścigacz za Afryką ? :)
|
To giełes! :-)
Wysłane z ajfona.. |
Nie marudzic - pikna jest a GS to przy niej czolg
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Dałem się złapać na fotoszopa :) faktycznie coś nie tak z tą oponą
|
NIe wiem czy to faktycznie fiutoszop - na facebooku ktos (podobno z estoni) dal zdjecia i filmik:
https://www.facebook.com/raivis.udri...9202391120980/ Kilka zdjec: https://www.facebook.com/Honda-Afric...9411498287254/ |
A więc jednak nie foto szop bo szara siódemka tez jest na tych fotach z chyba Estonii. Tyle że Myku fotki z czyjegoś wypadu wkleił.
|
Cytat:
|
No jeszcze nie z mojego. Tak to z bałtyckich krajów fota
|
Cytat:
|
Zamiast Afry widziałem Volvo. Karlik przeniósł Hondę na Maltę, a to wybitnie nie było mi po drodze :( Pewnie jutro z Warszawy więcej info i zdjęć będzie.
|
Cytat:
|
Tjuratech ma już gotowe gadzety!
http://advrider.com/index.php?attach..._n-jpg.409158/ Pozdrowienia, D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |