![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka |
Tablica gustownie zamazana błockiem. :D
|
Panie Wladzo, to nie ja, samo sie ochlapalo 😉
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
CRF-y w SG też są takie zielone. Dobry kamuflaż - jak wezmą cię za SG to raczej nikt nie będzie niepokoił. Tylko trzeba jeździć w czarnym polarze i spodniach moro :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Taki szpej do CRF300L mam na handel: https://africatwin.pl/showthread.php?t=43000
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Zmierzyłem wczoraj SAG na oem sprężynie
A- 59 cm -moto na stojaku B- 51 cm -moto na kołach C- 45 cm -moto pod obciążeniem 93 kg- kierownik, buty , kask itp. Podkręciłem amortyzator na regulacji o pełne 5 obrotów i teraz tak to się prezentuje, mierzyłem od góry nakrętki do dolnej części od zamka, opona 120/90 A- 59,5 cm B- 53,5 cm C- 47,5 cm Czy ktoś mierzył SAG tylniego zawieszenia po zmianie sprężyny na hyperpro? Wiem, że jest lepiej w porównaniu z oem sprężyną ale jak to wygląda w cm? Czy znajdzie się osoba która zmieniała samą sprężyne na hyperpro i mogłaby to sprawdzić u siebie żeby porównać? |
Cytat:
Zapytani, czy będzie jakaś modyfikacja tego feleru - they don't know. Więc na razie od nich nic nie biorę. Może coś wymodzą w końcu. Jest jeszcze owiewka od Zety, ale wydaje się delikatny ten materiał. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |