![]() |
Cytat:
|
W Krakowie do oglądania 4-5 Grudnia - tak przynajmniej dealer twierdzi.
|
1 Załącznik(ów)
Touratech już ubrał ;)
|
Osłona na lampę fajna, ale gmole beznadziejne, za to pod kolor kufrow;) i można na nich dużo dodatkow powiesić...
|
Cytat:
Dziwne, ze oslony silnika nie zrobili. To byu chyba bylo najbardziej sprzedawalne. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Nie wytrzymałem napięcia (bez motocykla człowiek podejmuje różne dziwne decyzje) i wpłaciłem zaliczkę na limitowaną edycję. Czerwoniusia Afryka dojedzie do mnie w połowie stycznia. Nie wiem jak wytrzymam te dwa miesiące. Przeczytam chyba całe niniejsze forum :) Do zobaczenia w nadchodzącym sezonie!
Niestety, jeden z gadżetów dodawanych do limitki - kask w indywidualnym malowaniu - jest już nieaktualny. Dostałem info, że nie dogadano się z żadną lakiernią (?), w zamian jest bon na 2 000 PLN na akcesoria. |
6-10 grudnia Pan Honda organizuje w RPA testy dla redakcji motocyklowych ze świata. Zobaczymy czy uda im się jakaś zajeździć :D
|
Ale armatura. Spodziewałem się czegoś ladniejszego
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Skad te zdjecia? EICMA dla prasy? |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Pojawił się też film z nową AT i dwiema starszymi siostrami, ale narazie nie ma go na YT. https://web.facebook.com/touratech/v...1259409569234/ |
Ja też zaliczkowałem! Już nawet odebrałem sprzęta... Polatałem trochę po okolicy i.... się kurde obudziłem :) A Taki piękny, kolorowy, fantastyczny był to sen :D
|
http://i836.photobucket.com/albums/z...scfiuexgs.jpeg
To jest wersja na ktora wszyscy czekalismy! Wiecej http://hondanews.eu/eu/en/media/pres...s/66409/photos Pozdrowienia D |
:drif::drif::drif:
|
Cytat:
Piękna świnia :) |
Fcuk !!!!
|
Powiem to niechętnie ale na tym zdj. jest ładniejsza od mojej awantury...
|
Mi sie wczoraj snila...gratki dla przyszlych posiadaczy :)
Boshe...jaka ona jest sliczna |
chyba jednak sie zakocham :)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Mi tez przed kilkoma dniami czerwona sie snila,ale jak patrze na biala w wersji rejli to....:drif:.Tylko gdzie nia jezdzic na codzien...? Sliczna jest.
|
Ja wyslalem list do mikolaja :)
O gustach niby nietego ale jak ostatnio honda nic nic nic tak teraz zagrali poteznie. Sliczne to moto zrobili. Oby jezdzilo tak jak wyglada. M |
Uwaga pilnie sprzedam ok 6000 litrów bimbru bo szykuje mi się mały wydatek:D
|
Hehehe.... to jest mysl :)
|
Cytat:
Ale SUPER !!!!!!! |
No, stawiam świnkę i zaczynam zbierać
|
Wojtek ,zaliczke chce wpłacić na .... bimber :D
|
Cytat:
wiecie jaka wyprowadził linię obrony:oldman: "Panowie policjanci szykowała mi się większą impreza rodzinna":bow: |
Byłem w Hondzie pamacać przed jutrzejszą premierą :bow:
Jest piękna ale nie dali robić zdjęć To jest na 99% dokładnie taki motocykl jaki mi trzeba :Thumbs_Up: jutro więcej szczegółów |
Cytat:
|
Teraz dopiero zauważyłem, że ma normalny wydech.
Już zdjęcie na tapecie :D |
Wojtek, pomogę spełnić marzenia. Zapisuję się w kolejce po bimber :D
W razie W, będziesz się tłumaczył, że masz urodziny i duuużo kolegów. A zresztą, możesz mnie uczyć robić taki bimber, czyli formalnie to ja sam będę robił na własne potrzeby :D. Więc nie będzie żadnego handlu alkoholem. Uczyć można i płacić będę za naukę :D, nawet przez net (nauka korespondencyjna). A towar? Cóż będę musiał przecież odebrać, w końcu sam robiłem, na własne potrzeby :D |
Cytat:
|
W ramach wsparcia Kolegi Wojtka i jego marzeń, mnie też proszę zapisać! ... na bimber :umowa: :D
|
Cytat:
Trochę się pewnie zdziwił bo miał dostać screenshot'a z instrukcja jak się zalogować do systemu... |
Oni chyba naprawdę czytają forum i wybadali nasze gusta i potrzeby :) A bałem się że wyjdzie coś a'la Varadero wersja druga.
|
Jak by czytali to by była fałka :D
|
Już wolę rzędową nową Afrę niż wiadro z fałką :)
|
To jest trochę jakby fałka...
|
Typowa valka.Wszystko jest jak byc powinno :Thumbs_Up:
|
Afra od zawsze była rzedowa. Fałka to Harley. Bardziej rozlazły na boki to GS, aż mu cycki opadly i by głupio tego nie nazywać, nazwali boxerem (zresztą boxer to pies z takim głupim pyskiem :D).
Afra to była zawsze rzędowa fałka :haha2: Aha, Wojtek, jak trzeba, to mogę być bardzo marnym uczniem, że zanim się nauczę, to duuuużo upłynie :D |
aleee sie napalacie, ok, rozumiem zachwyt nad wygladem, nowa Afra w tej ostatniej odslonie jest zachwycajaca, ale zachwycajaca jest tez np. nowa Mazda ... i nic wiecej...
duszy jak na razie zero i poczekac bedzie z 10 lat zanim sie pojawi... jakos nie widze, ze ktos takim nowym cackiem pojedzie objuczony na Ukraine czy Rumunie... zaliczy kilka dachowan, upierdzieli, poodrywa conieco... a do cieszenia oka to tapeta w telefonie wystarczy przeciez.... |
Cytat:
|
Transalpina ma idealny asfalt. Tu chodzi o cioranie po krzakach.
Jak kupiłem Kata to też mi wiele osób wróżyło, że mi będzie szkoda i będę tylko po czarnym jeździł a cioram go i mi nie szkoda, po to jest. Tak samo zrobił bym z tą ślicznotką. |
asfalt jest na miejscu, ale dojechać można na różne 'sposoby' :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |