![]() |
Cos pomiedzy 1 i 2
|
proponuje torche inaczej
nowa afryka bedzie: 1. Zajebista 2. I tak nie kupie KTMa ;) |
Będzie tak:
-masa na sucho przypadkiem wzrośnie ze 180 na 200kg -kupa niepotrzebnych plastików -wydech dołem Dodamy do tego przymały zbiornik, spalanie na poziomie Crosstourera i szosowo-szutrowe zawieszenie. To się musi w Europie sprzedawać! :) |
Cytat:
Ja celuję pomiędzy 2 a 3, ewentualnie zrobią małą i dużą afrykę wtedy będzie 2 i 3 |
Cytat:
|
Jako niepoprawny optymista wierzę że będzie się kręciło koło pierwszej opcji. Chociażby dlatego że pokraki z punktów 2 i 3 honda ma w swej ofercie.
|
A ja sądzę, że zrobią jednoosobową v-kę 840 o wadze na sucho 150kg, o mocy 98Km, o wyglądzie skurwysyna, ale z bagażnikiem, wyłączenie ABS będzie się odbywało guzikiem pod palcem na kierownicy, palącą 5 litrów on i 7 litrów off. Filtr będzie pod dupą, wydech się będzie kończył za bagażnikiem (nie wiem gdzie kurwa będzie tylny błotnik - pewnie nie będzie :D) a w dodatku będzie miała 28 litrowy bak - TYM RAZEM ŁADNY. Zawieszenie będzie lepsze niż w najlepszym KTM. (wiecie dobrze, że się nie znam, więc nie wiem w którym jest najlepsze), dołączą darmowego rogala w kolorze motóra i będzie miała funkcję bezpiecznej jazdy na kole. Będzie kosztowała 22tys PLN.
To by była moja Afra. |
Pany, zapisac te 2 linki
http://www.pressebox.de/newsroom/honda-deutschland-gmbh http://world.honda.com/news/2014/index.html i rano dobrze paczec. Tu beda pierwsze fotki no chyba ze Myku sie pierwszy na naszym forum pochwali i rzewnie zaplacze :D |
Po minucie beda i tu, szkoda kajetu na zapiski:-)
|
Cytat:
w swoich rozwazaniach wciąż brnę w teorię crf1000 :D :at: moja wiara w ludzi, w markę i w legendę nie pozwala mi myśleć ze to bedzie ciezka, plastikowa, nakręcana szeptanym marketingiem klapa od kibla :D komu się to opłaca, kto to kupi, to juz nie moja sprawa. nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. jak bedzie litr, to nie bedzie ważył 130. a jak bedzie brzydka to nikt jej nie zechce :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |