![]() |
Cytat:
Nowy LC8 też kosztował podobnie ale parę lat minęło i ludzie ciągają je po krzakach |
Kwestia zasobności portfela - dla niektórych takie pieniądze to po prostu dwa dobre garnitury, płaszcz i kolacja. Znam jednego kolesia, który orał nowym sprzętem - zawsze po każdej glebie z uśmiechem na twarzy mówił - trudno to tylko rzecz nabyta
|
Cytat:
|
Kasków z malowaniem jednak nie będzie.
|
Cytat:
|
Każdy sprzęt był kiedyś nowy i ładny
|
Oj jak ja bym chciał mieć takie dylematy...
|
http://i946.photobucket.com/albums/a...psiywkuaoc.jpg
Moja babcia szybko się zaprzyjaźniła z młodszą siostrą. Chciałbym móc powiedzieć "nie oddam". Nie trzeba było jechać macać, teraz nie będę spał tylko myślał skąd kasę pozyskać :( |
Panie ale czemu to oczko się odlepiło temu misiu? :D
|
Oszczędności na prądzie :Thumbs_Down:
|
Ekologia raczej warto zwrócić uwagę że razem ze światłami mijania mamy zapalone pozycję umiejscowione w kierunkowskazach :Thumbs_Up:
|
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...51&oe=56EC4A57
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...a9e1e38f3ff070 GS-a mam to fajna maszyna. Ale go sprzedam by kasę otrzymać. I kupię Afrykę nową bo jest. I jak jej dosiadłem to jeździć nią chce-ę! Afryka Twin, Twin Afryka.. Radości ma, miłości ma! ............ ............ |
No i git. Doczekałeś się :)
|
mam nadzieje że dadzą pomacać w weekend na moto szoł w wawie :bow::bow:
|
Zaczyna się szałłłłłłłłłłłłłłłł
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://chmurak.pl/pictures/708e6_co-za-wstyd.jpg |
Cytat:
|
A może na awaryjnych stała :)
|
3 Załącznik(ów)
nowa AT jest zajebista :D
pomacali, pooglądali, uruchomili i posłuchali serducha, same ochy i achy byli |
Co tu dużo gadać, sprzęt prezentuje się kozacko. Siadłem sobie i poczułem się jak w domu. Nawet puszka, która na zdjęciach wygląda przytłaczająco, na żywo aż tak nie razi i wydobywa z siebie zaskakująco groźne pomruki.
Jazda jazda jazda! :D |
co to za wielbiciel islamu na zdjęciu? :D
|
:Dna chwilę odszedł od wiary ale oto widać że już nawrócony
|
Africa Twin to już nie motocykl to stan umysłu :)
|
Pany, a na 100% pewne że nie będzie kasków w pakiecie ?
Czy tylko w niektórych salonach w kraju ? |
Nie będzie kasku.
Bedzie za to większy rabat :) Jutro podam wam aktualną ofertę :Thumbs_Up: |
|
buuu....
no mam nadzieję że nic więcej się do stycznia nie zmieni, i tak się już doczekać nie mogę swojej sztuki, a tu takie małe brzydkie bączki w miedzy czasie :( |
Na taki ładny nowy motór to i ciuchy trzeba by nowe a nie w starej ceracie jeździć :)
|
Cytat:
|
Życie się na niej zemściło, jakby nie pożałowała i kupiła hajngerika to by nie była była :D
Do kiedy wef Stolycy ta afryka nowa stoi? |
W KrK powiedzieli dzisiaj, że kasków na bank nie ma i te 2000 na akcesoria ma być. Co ciekawe - płyta, handguardy są akcesoriami. Podobno w standardzie tej płyty nie ma. Szyby podobno dwie wysokości dodatkowo.
Potwierdzili 4,5,6 grudnia do lookania w salonie. Wczoraj w KrK ktoś wpłacił zaliczkę - przyznać się kto. Ja jednak poczekam na testowe, choć się łamię :-) |
chyba trzeba będzie jutro truknąć do honda plaza popytać oco kaman z tym wszystkim
|
Cytat:
Rozumiem zachwyt. Mam nadzieje, że i na mnie zadziała jej urok. A ochy i achii to bedo, jak nakręci pierwsze 50 TK. ;) (o podłożu nie wspomnę) Zdrówka. |
Wiadomo coś więcej o skrzyniach biegów ? Ktoś się skusił na tą ctv ? Dużo droższa z nią jest ?
|
z DTC kosztuje troszkę ponad 58k, a ceny ze zwykłą skrzynią zaczynają się od 52k
|
Jak za darmo
|
Szkoda że to sprzęt tylko dla wybranych - ja przy 173 wzrostu (który cały czas maleje :mad:) mogę tylko pomarzyć przy wysokości siodła 85-87 :(
|
Cytat:
Afryka będzie za niska dla mnie :):) |
ja mam 170 i spokojnie afrą daje radę ...... :)
|
To co ja mam powiedzieć? 170 wzrostu a afra i viadrem sobie pomykam. Wzrost to kwestia drugorzędna. Moja kobieta ma 160 cm wzrostu i trampkiem po hałdach lata :at: Afra też próbowała, i dała rade :)
|
Wzrost to jedna sprawa ale tutaj ważniejsza jest długość nóg a ta może być różna u osób tego samego wzrostu.
|
2 Załącznik(ów)
Dla mnie super oczka, Malowanie to kwestia gustu. Jestem ciekawy jak to się jeździ bez sprzęgła?:D
|
Z automatem jest cięższa o 20 kg:vis:
|
Kumpel wspominał, że w autuomacie wciąż jest lewa klamka, która służy jako hamulec postojowy...? O co biega?
|
Ano jest i ręka świerzbi, żeby za nią szarpać. Dla bezpieczeństwa odsunęli ją dość daleko od kiery, ale jak ktoś ma wielką łapę i długie palce to może sięgnąć :D
|
Już widzę te filmiki na YT :)
|
Bedzie sie dzialo haha
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
To w tym automacie nie ma tarcz sprzęgłowych ? Zmienia się tylko olej jak w autach ? Ciekawe jak w terenie będzie to działać np przy zakopaniu w błocie albo piachu.
|
Jak to mówią, dobry koń to i po błocie pójdzie ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |