![]() |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe Ludzie gdzie reszta polski na razie widzę tylko Gorzów :D:D:D |
Jaki Gorzów :P 8 to Bydgoszcz i Toruń :P Grzeszysz Panie :)
|
Cytat:
Rzeczywiście słabo z frekwencją z innych części kraju. Wrocław zaliczy absencję? Ich jest wszędzie pełno, czyżby tym razem nie miało być nikogo? |
Tak, ale na forum TA jest osobna lista ;) Szkoda, że na forum Tenere nie daliście nic znać, może ktoś by też się wybrał :)
|
1 Załącznik(ów)
Siedlisko czeka
|
Zwierzyniec. Czy na 100% będzie można spać w kaplicy?
|
Czy ma ktoś może wskazanie dla GPS?
|
czy to nie ta brama gdzie wołali ;
Orzeszko, otwórz. Orzeszko O rzesz ku... ma. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |