![]() |
Eeeetam, jak licze to wydam ze tysiaka przez zime na przeróbke silnika. Ja nie palę a niektórzy wydają więcej na fajki w tym czasie...
Pozatym jestem za glupi żeby kupować gotowe wynalazki :D Fabryczni inżynierowie są ograniczani, w czasach produkcji afryk również byli ograniczani. Może trochę mniej ale na pewno. No i nic nie daje więcej satysfakcji jak widok min właścicieli sportów którym afryka ucieka spod świateł, właścicieli supermoto nienadążająych po mieście i zakrętach i właścicieli hardenduro gdy afryka zjeżdża ze szlaku którzy oni ukończyli przed chwilą i stoją na dole dumnie prężąc napisy na firmowych jerseyach :D Adventure Anarchy :D |
Zbyszku , Rambo wspomniał że są wolniejsze turystyki 1000 niż Wiadro a 990 to klasa enduro więc się nie liczy :D
A swoją drogą to ile kręci do setki 950 i 990 ? Nie stresuj się nie bedziemy wspominać o jakości KTM , wygodzie siedzenia ani też o jego zawieszeniu a już o tym że się psuje absolutnie :) |
zauważam coraz większą potrzebę utworzenia wątku: dlaczego nie lubię KTMa ;)
:lc8: |
Cytat:
@Dzieju:) Ja się wcale nie stresuje:D wszędzie gadają o awaryjności Ktm-a, wygodzie siedzenia:Thumbs_Down::mad: ale o jego zawiechach to same superlatywy:bow: wszystkie Afry niedługo będą je miały:D Nie wiem ile ma duży kat do setki, ale kiedyś na światłach podjechał koleś jakimś ścigiem, ostro się naprężał, ale niestety powąchał spaliny:D pozdr. |
Żeby nie było... kiedyś ciągnąłem 950 na holu za afrą przez 450km :D banał był ale wkurwiający :D Teraz tenże szacowny kateemiarz ma 990 i nie udaje mu się go zepsuć :D
|
Cytat:
Dlaczego lubię Ktm-a:D pozdr. ps. ja nie bedę go zakładał, z wiadomych przyczyn... Ale każdy który coś powie nie tak dostaje "w ryja".... tak po forumowemu, w przenośni:hehehe: |
Cytat:
A poważnie, to już mi chodzi po głowie :at: -->:lc8: ale to jeszcze nie na studencką kieszeń ;) |
Nie tylko je montuje,ale i rozdziewiczam,oczywiscie jak nikt nie widzi :D.A tak na serio juz to duzy Kat jest naprawde swietnym wyborem.W moim przypadku bardziej do turystyki,niz dziczenia.Mimo to patrzac na moje najblizsze plany,mysle czasami o jego sprzedazy,ale nic na sile :(
|
Myku:)
Duzy kat to taki kompromis, do dziczenia za cięzki i mi go szkoda:) Ale do takiej enduro-turystyki, poszwędać się po głębokich zadupiach moto jak znalazł:) pozdr. @Wieczny BIEEERZ KAAAATA:D |
Dokladnie tak jak mowisz Zbysiu.To prawdziwe turystyczne enduro.Nie zaden cross,jak co niektorzy probuja udowodnic.Ale jak ktos potrafi jezdzic to sprzet daje mozliwosci.Ja to tak bardziej rekraacyjno-turystycznie :o
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |