![]() |
2 Załącznik(ów)
żeby nie było , że temat odpuściłem - zrobiłem narazie prototyp do przetestowania
- pierwszy otwór od strony mocowania kości podwyższy afri o 4/5 cm , drugi ten w którym zamontowana jest "kiwaczka" obniży o 4/5 cm trzeci obniży o 8/9 cm ale tu może być problem z kołem , które może dotknąć błotnika przy max dobiciu kalamitka smarownicza oczywiście w standarcie :D |
Witam, ja dziś obniżałem swoją 03. Wcześniej była max rozkręcona sprężyna na tylnym amorku, teraz zdecydowałem się jeszcze opuścić ją na lagach ok 4cm. Efekt jest, różnica odczuwalna, tylko nie wiem jak zachowuje się na drodze bo jeszcze nie próbowałem :)
173cm i 108kg :))) pozdro :) |
Cytat:
Ale potestuj może ci podpasuje. |
Różnica jest znacząca, przede wszystkim pewniej czuje się w "awaryjnych" sytuacjach - najczęściej w terenie. Jednak minus jest taki że mimo deflektora od kolegi WD60 po obniżeniu przodu znowu wieje w czuprynę :/ (krótka szyba+duży deflektor)
|
Cytat:
|
jak powinna być fabryczna wysokość/długość przedniego zawieszenia ? jak sprawdzić czy zawiecha nie została minimalnie obniżona ?
|
Mnie tam te smarowniczki interesuja.
Nie wadza o nic? |
DANDY i jak prototyp? Działa? Przy moim wzroście jestem zainteresowany takim cudem do obniżenia:drif: Bedzie więcej tego,coby można było kupić?
|
Cytat:
|
OK, dzięki za info, teraz szukam sprzętu, mam coś na oku.Jak zakupie to bedziemy działac:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |